Biciklom do Mora

ako je neko raspolozen da ide do HN-a bajsom 7.jula ( ako vreme bude ok), isli bi preko valjeva, bajine baste pa posle kroz bosnu, u 5 etapa planirano, smestaj u HN svako za sebe, malo bi povratak bio zajeban...
znam da je tesko odluciti za ovako malo vreme al ako ima neki egzibicionista kao mi ( cisti rekreativci)...

Zelim Vam srecan put , mada uvek idem do hn-a drugim putem uzice,nova varos ,kolasin,kotor,HN ipak tim drugim putem nisam isao te se obavezno javite i stavite slike
Koliko vas ide gde stajete cene na moru , pustite i kontakt telefone ako iznajmljujete smestaj.Ako odustanemo od soluna idemo u hn pa da znamo sve informacije .

Pozdrav

Jel moze vise detalja o Solunu, koliko ljudi vozi, kad se planira, jel iskljucivo asfaltna tura itd? Mozda se poklopi sa nekim mojim planovima pa bih u tom slucaju vozio sa vama?
Ako je lakse mailom evo adrese:
zoki.liste @ gmail.com

Posto sam se ja oporavio od fatalnog pada sa motora evo podataka.

Definitivno se ide o5.o8.2010 godine . Preko biciklisticko planinarskog drustva Kaludjerica u okviru humanitarne akcije pod nazivom veseli karavan.
Planirano je da se ide u 6 -7 etapa u naravno sto vecem broju.
Poenta cele price je da napravimo najveci karavan kojije ikada krenuo iz nase ka nekoj drugoj zemlji
videcemo koja bi krajnja destinacija bila ali ja evo prvi predlazem stavros znaci stizemo u solun nocimo sutradan idemo za stavros i tamo se odmaramo narednih 7 dana.Ono sto je specificno jeste da svi zajedno ulazimo u Grcku i svi zajedno moramo da je napustimo .Iz Stavrosa odnosno Soluna se vracamo obezbedjenim busem.
Troskove smestaja za sada snosimo sami u koliko se ne pojavi neki sponzor za celu akciju .U gradovima kroz srbiju bice obezbedjeni kampovi u kojima mozemo da spavamo a kroz makedoniju i grcku placamo smestaj osim u koliko se ne dogovorimo da nocimo u satorima na naravno vec u napred dogovorenom mestu

Posto sam se ja oporavio od fatalnog pada sa motora evo podataka.

Definitivno se ide o5.o8.2010 godine . Preko biciklisticko planinarskog drustva Kaludjerica u okviru humanitarne akcije pod nazivom veseli karavan.
Planirano je da se ide u 6 -7 etapa u naravno sto vecem broju.
Poenta cele price je da napravimo najveci karavan kojije ikada krenuo iz nase ka nekoj drugoj zemlji
videcemo koja bi krajnja destinacija bila ali ja evo prvi predlazem stavros znaci stizemo u solun nocimo sutradan idemo za stavros i tamo se odmaramo narednih 7 dana.Ono sto je specificno jeste da svi zajedno ulazimo u Grcku i svi zajedno moramo da je napustimo .Iz Stavrosa odnosno Soluna se vracamo obezbedjenim busem.
Troskove smestaja za sada snosimo sami u koliko se ne pojavi neki sponzor za celu akciju .U gradovima kroz srbiju bice obezbedjeni kampovi u kojima mozemo da spavamo a kroz makedoniju i grcku placamo smestaj osim u koliko se ne dogovorimo da nocimo u satorima na naravno vec u napred dogovorenom mestu

Idealan termin! Juhuuu jedva cekam! :klap:
Kako mozemo kontaktirati biciklisticko-planinarsko drustvo Kaludjerica radi clanstva itd?

Biciklisticko planinarsko drustvo mozete kontaktirati na 064/912-9307 sediste drustva se nalazi u kaludjerici ul brace radovanovica 29 11130 kaludjerica .Drustvop je malo i tek je krenulo sa radom te nemaju svoj sajt ali se nadamo da ce se naci neko ko zna da pravi pa da nam pomogne.Clanarina na godisnjem nivou je 550 din i povremeno se organizuju planinarske i biciklisticke akcije.Sastanci drustva se odrzavaju svakog poslednjeg ponedeljka u mesecu u kaficu puertoriko niska 15 kod vukovog spomenika.Drustvo je mlado i novo te svaka pomoc je dobrodosla u smislu pomoci oko planiranja akcija i uopste organizacije drustva te ko zeli moze da se ukljuci u rad istog.

Cao, ljudi!! :)
Skroz mi je propala prosla godina sto se tice neke duze voznje... navukao neku alergiju, ceo avgust sam bio bolestan... :/
Valjda ce ove godine biti bolje i ako bi se realizovala ova akcija "veseli karavan" bilo bi super. Racunam vec na to i sakupljam pare... :)
leto stize...

[offtopic]
Ako se dobro secam prosle godine ambrozija je ranije pocela da cveta (obicno pocinje posle 20-25. avgusta) pa je moguce da si na nju alergican.
Ako je to slucaj najbolje je da se posavetujes sa nekim alergologom sta da radis ove godine da ti ne pokvari opet planove.

Grcka je dobro utociste pa mozda planirati neku voznju tamo ;-)

Pozdrav drugari,

Evo da se javim prvo sa novostima, organizujemo turu do kraljeva , odlazak na veseli spust.
Ima oko 160 km i imamo jednu dve opcije jedna je da kampujemo gore sto je teza opcija jer ima toliko ljudi da mora da se vodi racuna o stvarima i bajkovima .
Druga opcijaje da iznajmimo dvokrevetne sobe u vojnom hotelu do sad je bilo oko 120o din po osobi.

I da se sutradan ujutru spustimo a da nam stvari ostanu u sobi .

Ako je neko zainteresovan za akciju neka se javi na 064/912-9307.

Sto se tice veselog karavana to je super opcija medjutim stoji u mestu jer treba i podrske i ljudi za organizaciju i para.Mada sam razmisljao da bi mogli polako da krenemo makar i u manjim grupama pa da se to prosiri godinama.

VAZNO: Veseli spust se organizujesvake poslednje nedelje juna meseca cisto da znate datum 27.06.2010.god.

Poslednja izmena:
Unutrasnja guma se lako krpi ili menja kad se probusi, a spoljasnja puca samo ako je prilicno izlizana ili trula i ne verujem da bi iko vozio vise od par km sa takvom gumom.
Kod kocnica nema sta da ode, ako su V-brake uvek se mogu poneti rezervni ulosci, ili staviti novi, a ista prica je i za disk.

Podelio bih sa vama putovanje koje sam letos (jun-jul 2010) iskusio.
Taman će nam svima dobro doći u ove zimske dane :)
Naime, o čemu se radi ?
Ortak i ja samo letos zapucali bajkovima iz Beograda do Herceg Novog. Išli smo nestandardnim putevima, te smo za 10 dana, prevalili 730km. Neki od vas će reći da je to baš dugo trajalo, ali kad pročitate članke, biće vam jasno zašto smo toliko "kilavili".

Dakle, koga zanima neka poseti http://www.dzirafa.info
Pored 14 članaka sa slikama i video klipovima, postoje i gps trekovi za svaki dan, koje možete downloadovati.
Takodje tu je i pak_lista, spisak potrebnih stvari za ovo putovanje.

Slobodno ostavljajte komentare na članke, nemojte se stideti :)

Pozdrav svim bajkerima!

Svaka čast, odgledao celo vaše putešestvije. Jest da je vas je kiša pratila celim putem ali je opet bilo zanimljivo:)

Jedno pitanje za sve, da li Capriolovim Lizardom može bezbrižno do mora, eventualno da mu zamenim gume? (planiram kupiti novi)

U pravu si, prosto je cudo kada u coveku proradi taj avanturisticki duh :))
Vidim da je tvoj drugar obisao Srbiju, Bosnu i Crnu Goru uzduz i popreko, tako da mi je to dovoljan dokaz da ce guster do mora uspeti da se dokotrlja, tnx :)
Steta sto ga ne prave u nekoj drugoj boji (beloj recimo)

Back