Ajde kad odgovara najbolje zrenjaninci ili nesto pre 25jula ili posle 10 avgusta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto sam se ja oporavio od fatalnog pada sa motora evo podataka.
Definitivno se ide o5.o8.2010 godine . Preko biciklisticko planinarskog drustva Kaludjerica u okviru humanitarne akcije pod nazivom veseli karavan.
Planirano je da se ide u 6 -7 etapa u naravno sto vecem broju.
Poenta cele price je da napravimo najveci karavan kojije ikada krenuo iz nase ka nekoj drugoj zemlji
videcemo koja bi krajnja destinacija bila ali ja evo prvi predlazem stavros znaci stizemo u solun nocimo sutradan idemo za stavros i tamo se odmaramo narednih 7 dana.Ono sto je specificno jeste da svi zajedno ulazimo u Grcku i svi zajedno moramo da je napustimo .Iz Stavrosa odnosno Soluna se vracamo obezbedjenim busem.
Troskove smestaja za sada snosimo sami u koliko se ne pojavi neki sponzor za celu akciju .U gradovima kroz srbiju bice obezbedjeni kampovi u kojima mozemo da spavamo a kroz makedoniju i grcku placamo smestaj osim u koliko se ne dogovorimo da nocimo u satorima na naravno vec u napred dogovorenom mestu