Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.705
ko hoce bicikli da kupi za duze relacije nek dodje u Beocin
Ajde ako ima dobrih mountaina na prodaju lx-xt posalji na pp slike ili neki opis poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko hoce bicikli da kupi za duze relacije nek dodje u Beocin
много више зависи од тога ко је на бициклуShinoda ti sa 21 brzinom mozes ici ali na primer na more ces stici za 5 dana jer taj tvoj bicikli sa 21 nije spreman i nije napravjen za 600 km voznje,probaj pa ces videti
па ове моје нису баш оне најдебље тракторскеne, trebaju ti gume za cestu..sa klasicnim masivnim, dzombastim mountain bike gumama ne bi daleko dogurao...![]()
претпостављам овако као доле на сајтуKoja je prosecna brzina i kako sa stvarima?
da bi presao sa obicnim brzincom 600km,ili cak 30km bicikli mora imati 21 ili 34 brzine,a potrebno vreme vreme za dug put od 8 ujutru da krenes stici ces za 2 dana sa obicnim biciklom,ja sam pitao mog prijatelja koji je isao biciklom na more,ja sam ga pitao da li postoji sansa obicnim biciklom da idem na more on je rekao samo ako ujutru krenes,a za put ti treba,2 male torbe za hranu,vodu,i alat za slicaj kvara bicikla.
@nesakid
Gde nadje 34 brzine na bajsu?
@Shinoda
Sve sto ima sedmofaz pozadi tj. 3x7 = 21 brzinu radi posao ako je u dobrom stanju.
Sta sve nisam procito na ovom forumu...ima najjnoviji bajs sa 34 brzine koji kosta 1.000 evra sa svom opremom
Iwane moj prijatelj prodaje u Novom Sadu bajs od 32 34 brzine 1.000 evra sa full opremom
Ja sam pogresio nema bicikli sa 34 brzine vec sa 32 brzine,a sator isto treba poneti kada se ide na dug put od 100 do 600km