Biciklizam

Nije ozbiljna povreda kolena, ali je dosadna, tj. nije jak bol.

Za steznik bi mi isto značila iskustva, zato sam pisala i raspisala se, jer vidim da ste u materiji :)

Steznik za koleno koji mi je zapao za oko je oko 3000 din. Da li da tražim jeftiniji ili je to realna cena za nešto što bih htela da traje?
Ako nije ozbiljno, ne plaćaj mnogo.. manje-više svi su oni dobri. Ipak taj sa otvorom je malo praktičniji zbog znojenja a to ljeti mnogo znači.

Hvala ljudi, pomogli ste mi, nisam očekivala da forumi još uvek žive, ali drago mi je što sam došla na ovo mesto :)

Samo još jedno pitanje :)

Imate li preporuku za brend za bicikl?

Svakako ako je velika razlika između modela od 200 i 300e, odvojila bih još novca za skuplji.

Hvala ljudi, pomogli ste mi, nisam očekivala da forumi još uvek žive, ali drago mi je što sam došla na ovo mesto :)

Samo još jedno pitanje :)

Imate li preporuku za brend za bicikl?

Svakako ako je velika razlika između modela od 200 i 300e, odvojila bih još novca za skuplji.
Ok bacim link sta bude,brend nije bitan nego delovi na njemu

Lepo kazem odrzavanje isto kosta a bolji delovi se manje trose i duze traju,najbitnije sto je svaka voznja uzivanje i bolji ucinak,probas sumu sa boljim pa vidis razliku,odvozas sa ortacima turu 100+ km pa opet vidis da s kantom mnogo toga ne moze,da ne pricam sto se tim neizvlacenjem maximuma i ne zna koliko opasne kante se voze

Lepo kazem odrzavanje isto kosta a bolji delovi se manje trose i duze traju,najbitnije sto je svaka voznja uzivanje i bolji ucinak,probas sumu sa boljim pa vidis razliku,odvozas sa ortacima turu 100+ km pa opet vidis da s kantom mnogo toga ne moze,da ne pricam sto se tim neizvlacenjem maximuma i ne zna koliko opasne kante se voze
Jel si imao prilike da vozis KTM?

Back