DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
I zaboravih kuvano vino ili čaj u bidon 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xDI zaboravih kuvano vino ili čaj u bidon![]()
Ima dobrih fotki iz tog vremenaTour de France, 1949.g
Pogledajte prilog 865423
Daj da vidimoIma dobrih fotki iz tog vremena
KAo ona kada sede pred kavanom i piju pivo![]()
I am mazi.Big mazi.Isla neka emisija na tv krajem 80-ih i tako pocinjala.Je li po tome big mazi.
Četvrtak 1 aprilDanas sam za 2h voznje na biciklu presao 200 km.Od toga je 100km bilo uzbrdica.10% nagib.
Mnogo su to teski bajsevi,na bilo koji carbon laksi mtb mozes montirati slik gume za drum cak i 29" montirati na 26" bajseve i imas od 10ak kg raketuGledam na oglasima da kupim bajs. Za sad mi upalo u oko CUBE Cross EXC, hibrid.
Ja jurim baš to jer počeo da prelazim duže etape sa mtb koji nije planiran za to. Drumaši mi se nikad nisu svidjali pa sam birao nešto izmedju.
Kako planiram treninge do 100 km sa brdskim usponima, ova bicikla mislim da je best buy.
Mnogo su to teski bajsevi,na bilo koji carbon laksi mtb mozes montirati slik gume za drum cak i 29" montirati na 26" bajseve i imas od 10ak kg raketu
Pa to je brzina koju i trkacki tesko odrzavaju,meni je najveci prosek bio 30.6 na 80km do sremske mitrovice na 26" slikovima,ali sve ravno i izgleda dobar vetar