Rudjer
Iskusan
- Poruka
- 5.513
Ima li neki dobar i jeftin brzinometar, do 20 evra? Ovaj koji sam koristio, juče preminuo, izgleda da se izgubio kontakt u žicama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/TD]

pa koliko si visok meni ovo deluje ko za klince,mehanicke kocnice,za to nema delova a ko ih ima ima da naplati ko za golfa,ja nikom ne preporucujem da uzima tako jeftine bajseve makar 2x seo u godinu dana na njega bacene su pare ako ih uvek ne mozes izvuci
pravu stvar radis,jedino sto si to trebao zimus sad krece sezona pa i cene malo skacupravu stvar radis,jedino sto si to trebao zimus sad krece sezona pa i cene malo skacu
Ipak su još uvek cene niže nego prošle god. na primer. Kriza je i možeš dobar polovan bajs da pazariš...

Video sam danas u jednoj prodavnici u Bgd , ako Si iz Bg -a onda bi mogao da odes tamo i da vidis bajs od oko 16.000 , ali je "osnova" , dakle nije za zahtevnije kupce .Sto ne znaci da se vremenom ne bi mogao osvezavati i doradjivati .
A i ona varijanta koju Ti je Georgejune predlozio o Bubanj potoku ili na Netu ( Limundo , Kupindo , Cikloberza , Kupimprodam , Oglasi u novinama ...) bi mogla da se iskoristi .Samo ako ides na kupovinu preko Neta , onda Ti je pouzdanije da trazis iz svog mesta boravka , jer na taj nacin "ne kupujes macku u dzaku" .
)