Biciklizam

17027omCt2015365270_53e9ac169542b.jpeg

U Kladovu mi je pre mesec i po dana ukraden bicikl Scott G-Zero iz dvorista. Ukoliko je neko video bicikl neka mi javi i za tacnu informaciju sledi nagrada.0621933617

Ukraden prosle noci u Pozarevcu,ako ga neko vidi ili cuje da neko prodaje,bio bih mu zahvalan da mi javi!
Od opreme ima :hidrauliku Avid juicy three,samaraljke diore,prednji menjac diore,zadnji LX,dva nosaca bidona,plavi i srebrni,pogon Holowtech 2 i shimano spd,kombinovane pedale,amortizer Tora sive boje sa zakljucavanjem,crne felne Mavic sa crnim zicama,na zadnjem tocku dve srebrne.Korman oversize i rucice Richie,crno bele.
Da dodam da je slika od pre 3 godine,a da sam u medjuvremenu montirao gore pomenute delove.
19702TWeG21257109_53ee3517d4cd0.jpeg

Šteta za te ukradene bicikle. Deluju kvalitetno a time i skupo.
Dobra strana vožnje jeftinog bajsa je ta što i ako ga ukradu ne nerviraš se baš mnogo a i verovatno niko neće da se trudi da ga ukrade:)

meni su 2 ukrali jeftina i sestri 1 ispred vrata,opet se nakupi par 100tina evra i taj koji krade obicno ne zna koliko vrede sve redom ide pa je nebitno dal imas jeftin,necu sigurno zbog tog grca da vozim capriolo od 50e

Da li postoji neki nas sajt sa putopisima na biciklu ili tako nesto? Moze i strani. Inace nov sam, nemam pojma nista u vezi bicikala, interesuju me drumski bicikli :). Inace na dva tocka (motociklu) sam vec 7 godina i sada sam se zainteresovao i za ovaj vid prevoza. Nisam upucen pa da pitam da li ima neki takav sajt- kao sto je za motocikle adv rider npr.?

Da li postoji neki nas sajt sa putopisima na biciklu ili tako nesto? Moze i strani. Inace nov sam, nemam pojma nista u vezi bicikala, interesuju me drumski bicikli :). Inace na dva tocka (motociklu) sam vec 7 godina i sada sam se zainteresovao i za ovaj vid prevoza. Nisam upucen pa da pitam da li ima neki takav sajt- kao sto je za motocikle adv rider npr.?

2bike, bajsologija, bicisvet...

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD]
Iz ulaza zgrade kod SKC-a ukraden bajs
CAPRIOLO J-Morrison.
Nov, nije vožen više od 10 dana.

Nenad

398b.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #EFEFEF, colspan: 2"]Moram da vam se zahvalim na pomoći oko pronalazenja mog bicikla. Naime žena iz Zrenjanina je prepoznala bicikl (koji sam oglasio kao ukraden samo na Ciklonautu) dok se prodavao na zrenjaninskoj buvljoj pijaci. Obavestila me je i danas sam ga već našao na pijaci, te uz pomoć policije vratio... Opet sam ponosni vlasnik Capriolo J-Morrison bicikla! Još jednom hvala, jer bez vas do ovoga ne bi došlo.
S poštovanjem, Nenad.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Raja, kako ide vožnja? Ja sam dobar dio ljeta pauzirao što zbog nekih kvarova, što zbog lošeg vremena. Ipak sam se ponovo aktivirao ove sedmice i prešao gotovo 130 km. Inače, ove godine 1600.

ja 55 danas po gradu inace imam bas snage i kondicije od tog jurcanja i nije iscrpljujuce kao kad se zapne 100km tura dalje od grada,zao mi sto je leto vec pri kraju sto nije bilo za redom spojeno lepih dana da odem do nsa pa subotica i mozda segedin sto sam planirao,otici cu za koji dan do sela kad bude bez kise 2-3 dana,da ne mislim o obavezama pa da ne mogu nazad ako je lose vreme

Juče vozio do Ostružnice i dalje preko pruge bio predivan dan, malo natmuren ali ništa nije upućivalo na veliku kišu...U povratku počelo da pada par kapi baš je prijalo s obzirom da je bila vrućina i sav sam bio znojav ali kod ulice omladinske brigade me uhvatilo takvo nevreme da sam morao da se sklonim ispod železničkog nadvožnjaka i kasnije ispod jedne autobuske staklene ''pečurke'' jedva sam se vratio kući mokar kao da sam skočio u reku sa bajsom...Prošao sam razne kiše ali ovo sinoć...Još kada sam bio ispod nadvožnjaka neki ciga vuče prikolicu punu onih njihovih džidža bidža i zakači mi bajs ee i poče da vuče volan da savija!!! Ja u šoku gledam šta se dešava počnem da se derem nagrdim ga prilično baš sam pukao...A ima metar i po prostora za prikolicu i on se baš gura da slučajno ne padne par kapi na njega...I ništa izvini još on meni ''što tu stojiš''??? O budalee...

Back