Biciklizam

dalmacija
e, meni miris i jeste problem
a planinske rijeke i jezera su mi ok
to moze
kupali se na zabljaku, u crnom jezeru
odlicno, ladno, drukcije mirise

Vecina koji ne vole Adu imaju isti taj problem. Steta posto je Ada ustvari jako cista i nezagadjena. Video sam meduze pre 2-3 godine, covek mi posle rekao da se one pojavljuju samo u skroz cistoj vodi.

Poštovani ljubitelji biciklizma,
Dana 14.09.2013.godine u malom mestu LJubovija na obali reke Drine organizuje se "V Biciklijada 2013."!!!
U ime domaćina i promotera biciklijade Milorada "Mikija" Živkovića pozivamo Vas da sa nama provedete nezaboravan vikend.
Za sve dodatne informacije obratite nam se na telefon 060/6202-602 (Duško).
thumb.php

eo doso 90km bio do obrenovca pokisao nisam
inace lanac i kasetu isprskam kucnom hemijom za odmascivanje i onda na self service shmrk za 50 dindzi operem..naravno zna se gde se ne prska i pod kojim uglom shmrce..posle samo lanac nauljim uljem za sivace masine

eo doso 90km bio do obrenovca pokisao nisam
inace lanac i kasetu isprskam kucnom hemijom za odmascivanje i onda na self service shmrk za 50 dindzi operem..naravno zna se gde se ne prska i pod kojim uglom shmrce..posle samo lanac nauljim uljem za sivace masine

90km... a ja se divim sebi kada ispeglam 50-60. Mada ti imas brzu biciklu, koliko ides na ravnom?

:lol:to ti pricam ljudi ne kapiraju da vecina vozi 20ak na sat
Nije se sjebo lanac nego se rastelovao menjac.

- - - - - - - - - -

Mislio sam da ides brze, na tamo ti je duvao vetar u ledja.
bio je deo kad sam neke paljevine pretico 37-8 kratko mozda 1-2 km,ali vecina nema dobro podesen brzinometar koji se prema velicini gume podesava, jer dajem ruku da tu brzinu retko ko moze ispratiti i odrzavati,na mtbu gotovo niko,skoro gledo neki deo za bajs kod lika i on se hvali prosekom od 29/h,prosekom:lol:,a cube mtb nikad tezi,kramponke 2.1,on preko 100 kila,smejurija,tako se nekad zadesi neka lozana na adi i lagano ga sa 35/h ostavim kilometar iza jer to ne moze ni1 rekreativac ispratiti,samo oni koji svakodnevno ovoliko prelaze

to ti pricam ne bas dugo da moze to odrzavanje i ako ti vetar dune u grudi eto ti pada na 25,svojevremeno ka pancevu posle mosta sam jedno 3-4km isao neverovatnih 46-7 nisam verovao,ali tako me vetar poneo i kadencu sam nabacio da brzo okrecem pedale..ja reko u je vidi 35-6 sve vreme kad me oduva vetar gledam onaj brzinometar jel prolupo woohoo:lol:

to ti pricam ne bas dugo da moze to odrzavanje i ako ti vetar dune u grudi eto ti pada na 25,svojevremeno ka pancevu posle mosta sam jedno 3-4km isao neverovatnih 46-7 nisam verovao,ali tako me vetar poneo i kadencu sam nabacio da brzo okrecem pedale..ja reko u je vidi 35-6 sve vreme kad me oduva vetar gledam onaj brzinometar jel prolupo woohoo:lol:

Znam taj osecaj. Kao da stojis u mestu, ne oseca se otpor vazduha a u stvari letis...

nadam se maloj pomoci, posto sam jos uvek neiskusan sto se tice kupovine bajka, na koliko otprilike cenite ovako nesto???? (imam i slike btw)

Na prodaju MTB Capriolo Varanus, u vizuelno jako dobrom stanju, potpuno ispravan i spreman za voznju.
Ram je aluminijumski velicine 23", prednji amortizer Santour, velicina tockova 26", 21 brzina.
Dosta fabricke opreme promenjeno je odmah po kupovini bicikla, ne zbog neispravnosti nego zbog poboljsanja.
Tako su Shimano Tourney prednji i zadnji menjac zamenjeni Shimano Altus-om, Logan kocnice Avid trojkom, Sram
rucice menjaca Shimano Stef-om, Tuv patrona Shimanovom, zadnji tocak prepleten je na glavu sa iglom radi
lakseg skidanja, montirane su Rubena Winner gume, ugradjeni rogovi i stavljeni udobniji gripovi. Inace, sve ukupno
za tri godine od kako ga imam bicikl nije presao vise od 600-700 kilometara.
Uz bicikl idu Sigma kilometar sat, trouglasta torbica za ram i naravno garancija (do duse istekla) sa serijskim brojem
na moje ime.

Back