Biciklizam

Te TOP serije nisu namenjene obicnim smrtnicima. Dao bih 950E samo ako bih imao bas veliki visak novca. A i verujem da se brze potrose od jeftinijih serija. XTR je vise pravljen za profi trkace, znaci sto lakse a dugotrajnost je sekundarna. Kao trkacki auto, posle svake trke servis...

Poslednja izmena:
Te TOP serije nisu ni namenjene obicnim smrtnicima. Dao bih 950E samo kada bih bas imao visak novca. A i verujem da se brze istrose nego jeftinije serije. XTR je vise pravljen za profi bicikle, Na prvom mestu gledaju da je sto lakse a onda dugotrajnost. Treba da menjam pogon i prednji menjac i gledam Deore seriju. Veliki lancanik je od aluminijuma:( Mozda promenim i zadnje zupcanike i uklopim brzine tako da imam sto manje potrebe da prebacujem na veliki

vite unutrasnje sto su lude
thumb.php

ne mogu se ja u ovim rijekama ovdje kupat
probala
ne mogu i gotovo :sad2:

Jbg mi ne znamo za bolje. Po govoru bih rekao da si iz CG ili negde blizu. Mnogo je lepse u planinskim koje ne smrde na baru. U vojsci sam bio 9 meseci u Podgorici. Zakopas metar u dubinu i vise nema zemlje, sve sam sljunak i kamen.

Da li si probala da odes na Novobeogradsku stranu Ade? Manja je guzva i voda je mnogo cistija nego na makiskoj strani. Odmah posle nudisticke tu standardno nema guzve. Po jedan covek na 5-10m

Poslednja izmena:
Jbg mi ne znamo za bolje. Po govoru bih rekao da si iz CG ili negde blizu. Mnogo je lepse u planinskim koje ne smrde na baru. U vojsci sam bio 9 meseci u Podgorici. Zakopas metar u dubinu i vise nema zemlje, sve sam sljunak i kamen.

dalmacija
e, meni miris i jeste problem
a planinske rijeke i jezera su mi ok
to moze
kupali se na zabljaku, u crnom jezeru
odlicno, ladno, drukcije mirise

A jes može imati ustajao miris, planinske reke i jezera potoci su mmm, hlande i čiste...Mada, Ada je u poslednjih par godina super očišćena...
Nego što ima dobru makinu Đole
George-Bush-bike-ride.jpg

Back