Biciklizam

ne znam zamisli u voznji evo sad gledam tour u krivinu po 50/h spust preko 80

Da, ali pre nego sto tur prodje tu se putevi asfaltiraju.
Zamisli da ide grupa a na sred puta udarna rupa (znaci ne obicna, nego "udarna" :D), kakvo bi to rasturanje bilo.
Inace, kazu da termin "udarna" rupa postoji samo kod nas. Ne racunam zemlje treceg sveta.

Da, ali pre nego sto tur prodje tu se putevi asfaltiraju.
Zamisli da ide grupa a na sred puta udarna rupa (znaci ne obicna, nego "udarna" :D), kakvo bi to rasturanje bilo.
Inace, kazu da termin "udarna" rupa postoji samo kod nas. Ne racunam zemlje treceg sveta.
eh sad pa u francuskoj se vozi i po kaldrmama,1 cm asfalta na km kosta 100 soma ko ce to plati:lol:

paz pogone nikad vido
50204394-1.jpg
6.jpg

kad setaju retardi biciklistickom stazom..vidi ovog retosa sta veli
Njen komšija Petar Popivoda (63) smatra da biciklisti pored tolikih ulica i trotoara nemaju šta da traže na biciklističkoj stazi.
- Njihovo objašnjenje da samo ime biciklistička staza ukazuje na to da je ona namenjena isključivo biciklstima je potpuno besmisleno jer bi, po toj logici, pešaci trebali da prelaze ulicu isključivo na pešačkom prelazu – rekao je on.
da retarde pesaci iskljucivo prelaze ulicu na pesackom prelazu..iebem ti slepacki narod ko stoka naviko da zivi

kad setaju retardi biciklistickom stazom..vidi ovog retosa sta veli
Njen komšija Petar Popivoda (63) smatra da biciklisti pored tolikih ulica i trotoara nemaju šta da traže na biciklističkoj stazi.
- Njihovo objašnjenje da samo ime biciklistička staza ukazuje na to da je ona namenjena isključivo biciklstima je potpuno besmisleno jer bi, po toj logici, pešaci trebali da prelaze ulicu isključivo na pešačkom prelazu – rekao je on.
da retarde pesaci iskljucivo prelaze ulicu na pesackom prelazu..iebem ti slepacki narod ko stoka naviko da zivi

Šta reći...Ima ih sve više po stazama totalno su neodgovorni gluvi i slepi za sve oko sebe dok mi moramo da pazimo na sve...

extra, ja skoro uzimo nesto ali sve po jednu stvar nikako da se pogodi vise odjednom,pitah se sto u radnji nas par da se ne skupimo i dobijemo popust:lol:ne znam sta da ti kazem za lanac ja sam zaludjen za xt/xtr i ne odstupam od shimana,koja ti je kaseta pa upari,mozda u radnji imaju neku teoriju nije zgoreg da pitas strucniji su

Back