gost 199228
Veoma poznat
- Poruka
- 13.877
zastava vise ne postoji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))to su totalno dve razlicite price a polar ne vidim da ista ima na sebi kvalitetno do nekog polu brend imena,al dobro ti bi sad malo tu da se pravis iskusan evo prepustam ti
ne pravim se iskusan, samo kazem da je po meni bolji polar nego kapricolo
Šta je bolje uzeti:
1. Polar, MTB, aluminijum ram, 200 evra
2. Capriolo, drumaš, čelik, 250 evra
Vozim samo po asfaltu.
, nastavim ja ka Adi ko popisan i vozio sam ko po jajima dok se viljuska klacka. U glavi mi je bilo samo sta sada da radim sa upropascenim ramom. Dodjem, tamo, kazem coveku takva i takva stvar, drugi majstor kaze da je moguce otisao ram, vi kazete da su soljice a mozda i ram, ja sumnjam i u navoj, i sve u svemu, kazem mu da skine i da vidimo sta moze biti, u najgorem slucaju idem kuci peske ili bacam 800din, ali znam na cemu sam. Pre svega soljice su mi bile aluminijumske, pojele se one, sva sreca, stavio on druge i nema klackanja, ali posto je moj sistem zavrtanja viljuske takav da ide samo jedna soljica koja ima imbus osigurace, a ovaj standardni koji je on stavio ide soljica i kontra matica da je drzi, meni fali 1cm navoja na vili za kontra maticu. Tako da je stavio samo soljicu ali bez kontra matice ce se odvrtati vremenom tako da to nije resenje, pa moram da potrazim vilu 254 za 26" sa duzom sipkom i navojem.
vidi oglas

bravo pametna odluka i ne postoji ni1 razlog da se ne koristi kao prevozno sredstvo..ima lopova ali se s tim mora pomiriti..ako imas mogucnosti da ga uneses u zgradu u neke pomocne prostorije na poslu extra..a nije ni zgoreg gps negde bocnuti da uvek znas gde je to mi nije jasno sto bar onaj stranac nije uradio