Biciklizam

sta fali boji a gume prodajes glat i uzimas slik nove za te pare,ne mogu proceniti koliko tvoj vredi znak koliko si ulozio ne ide da gubis mnogo,mislim da mozes dobiti tu cenu ako mozes izmeri tezinu i mozda nekom iz kraja ponuditi

ma gde, ovi iz kraja ce dati 300e za laptop i letovanje,al za biciklu ni 50
tezina 13.8kg , kad stavim zoom verovatno ce pasti na 13kg

ps. da li postoji mogucnost da saznam koje marke mi je bajs i koji model, prvi put kad sam ga farbao nisam ni pridavao paznju nalepnicama, odlepio a ni na kraj pameti mi nije sta je pisalo na ramu
odozdo cini mi se nema nikakve kodove urezane na ram, tipa serijski broj

rucice kocnice si ergotec sintour

Poslednja izmena:
ma gde, ovi iz kraja ce dati 300e za laptop i letovanje,al za biciklu ni 50
tezina 13.8kg , kad stavim zoom verovatno ce pasti na 13kg

ps. da li postoji mogucnost da saznam koje marke mi je bajs i koji model, prvi put kad sam ga farbao nisam ni pridavao paznju nalepnicama, odlepio a ni na kraj pameti mi nije sta je pisalo na ramu
odozdo cini mi se nema nikakve kodove urezane na ram, tipa serijski broj

rucice kocnice si ergotec sintour
jedini broj koji moze biti je ispod rama gde ide patrona

nema brojeve, nije strugan ;)
cekam lepse vreme da zapucam kod ovoga u terano, definitivno su otisle soljice , stavio sam nove lagere ,stegao ponovo viljusku ali opet ima ono malo klac koje ce da se poveca, tako da moram da potrazim te soljice, kod mene su neke nestandardne pa nadam se da ce imati. sredjujem ga za prodaju a potrosih boga oca na servisere

sve u svemu danas bio u jednoj radnji sa bajsevima ovde u kotezu, tu je i servis, capriolo anolis, lep na oko ali 30.000 je previse za njega, pogon naravno 42z, dok neki drugi isto ok ovako , mislim da je cak imao i prednji disk, od 23.000, ram celicni, tezina citavih 18kg :eek:
mislim se ko li je lud to da uzima, ,mini zamrzivac

a jedan trkacki, verovatno 52z , tanke gume, ekstra izgleda,moguce da je speedster, ja pitam koliko li kosta, oko 50.000? kaze covek tacno toliko :) , nema, to se provali odmah

nema brojeve, nije strugan ;)
cekam lepse vreme da zapucam kod ovoga u terano, definitivno su otisle soljice , stavio sam nove lagere ,stegao ponovo viljusku ali opet ima ono malo klac koje ce da se poveca, tako da moram da potrazim te soljice, kod mene su neke nestandardne pa nadam se da ce imati. sredjujem ga za prodaju a potrosih boga oca na servisere

sve u svemu danas bio u jednoj radnji sa bajsevima ovde u kotezu, tu je i servis, capriolo anolis, lep na oko ali 30.000 je previse za njega, pogon naravno 42z, dok neki drugi isto ok ovako , mislim da je cak imao i prednji disk, od 23.000, ram celicni, tezina citavih 18kg :eek:
mislim se ko li je lud to da uzima, ,mini zamrzivac

a jedan trkacki, verovatno 52z , tanke gume, ekstra izgleda,moguce da je speedster, ja pitam koliko li kosta, oko 50.000? kaze covek tacno toliko :) , nema, to se provali odmah

zaobilazi kapricola :lol:

stvar ukusa ja ne volim da sedim ko s kolcem u dupetu..a taj ram bi mi bio itekako mali da nemam lulu od 130mm i da nisam povukao sediste pozadi..i to previse rizikujem van oznacenog..i dalje osecam da mi fali izduzenje..znaci da uzmem normalnu duzinu lule od 10-11cm mogu za se slikam sa ramom od 21''

polako momci, prvo da prodam ovaj pa cu ici i na vrsku cuku kad budem uzimao :)
stigao mi je volan danas, u pitanju je zoom 220 6061 alloy (160din + 150ptt) , ima samo 300gr, bas cu da uporedim sa celicnim koji sam imao kada ga budem skinuo. jos kada bi lulu nasao za male pare, ih
ako stignem sutra cu otici do terana da vidim za ove soljice da srede

xaxaxa jel mu odgovara velicina rama
xget_img,qImageWidth=488,aImageHeight=366,aImageId=8711.pagespeed.ic.M-19j1qTy4.jpg

prvi put kad sam zapedalala spd ja sam kao rodjena s njima
jel znate da nisam pala
nije da se hvalim jako mi dobro ide u ovoj oblasti
jel trebaju nekom pedale _________????????

- - - - - - - - - -

polako momci, prvo da prodam ovaj pa cu ici i na vrsku cuku kad budem uzimao :)
stigao mi je volan danas, u pitanju je zoom 220 6061 alloy (160din + 150ptt) , ima samo 300gr, bas cu da uporedim sa celicnim koji sam imao kada ga budem skinuo. jos kada bi lulu nasao za male pare, ih
ako stignem sutra cu otici do terana da vidim za ove soljice da srede

oces oversize volan za 1000 ??? imam u extra stanju

Back