Rudjer
Iskusan
- Poruka
- 5.513
Jel postoji tema vezana za Tour???
Ja nisam primjetio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel postoji tema vezana za Tour???
)Da si ti nama živa i zdrava!!!Obavljala sam malo obaveze ovih dana bajkom i nije lose
- - - - - - - - - -
Jel vozite nekad sami ?? Ja to ne mogu
Da si ti nama živa i zdrava!!!
Uglavnom vozim solo, jer teško mogu da nađem nekog ko mi odogovara po brzini i načinu vožnje ili su prespori ili ređe prebrzi...
. vozi li neko u grupi ovde sa foruma?
Ako si zainteresovan a vidim imaš kondicije šibni pp...bas tako, spori su. vozi li neko u grupi ovde sa foruma?
juce sam zapucao do Ade i milina, dal zato sto je bajs podmazan ili je duvao vetar u ledja ali leteo sam, pun snage, retko da sam stao i vodu da popijem. Svratim do servisa na keju kod zeleznickog mosta da vidim ima li lik ove soljice na viljusci da promeni, kaze nema, pogledaj u capriolo, produzim dalje kod onog ispod gazele, on je imao neke pogresne,a moje su na navoj, sa ugradnjom "samo " 1500din, na sta je moj komentar bio da li se salis, I na kraju dodjem do Ade, i onaj servis na pocetku, mozda i jedini, ima covek ceo komplet i sa ugradnjom 800din ali nije mogao juce to da odradi zbog guzve, kaze dodji kad je radni dan. Sve u svemu nije neka para, ali me je zabrinuo sto je prokomentarisao da to klackanje viljuske ako nije do soljica a nije ni do lagera, moze da bude jer se prosirio ram, ako je to onda sam je*ao jeza, ali mislim da nije to jer bi onda stalno klackalo a ovo kao da nesto popusti vremenom. Sve u svemu da vidim to da zavrsim za koji dan jer pocinje vise da mi ide na zivce, umesto da uzivam u voznji ja "uzivam " u popravkama

nije nam velika grupa, picimo tako od 3 do 5, zavisi koliko se skupimo, ali samo po brdima, za asfalt nema ljudi, nema tu uzbudjenja![]()

mozda tebi, sve zavisi kako vozis i gde vozis.
svaki predeo je dobar na svoj nacin, grad je kao dzungla, meni bi bilo malo monotono da vozim po utabanoj stazici, najbolji deo gradske voznje su zive mete koje treba izbeci i metalne kante koje pokusavaju da te pregaze![]()
a biciklu i vozim da bih pobegao od ljudi i automobilskih isparenja, idem gde u toku dana mozes 1-2 coveka da sretnes, samo uzivanje, to je car