Biciklizam

Duže vreme nisam bio na forumu pa nisam ni video ovu temu, evo sada da se zapljunem. Imam jedan Polarov aluminijumski MTB koji sam uzeo polovan, skinuo mu spd pedale i stavio normalne i stavio mu gradske gume pa ga sada koristim kao prevozno sredstvo (izuzev zimi, naravno). Retko vozim na duge staze (tipa 60+km) a standardne ture su mi 20ak km.

Duže vreme nisam bio na forumu pa nisam ni video ovu temu, evo sada da se zapljunem. Imam jedan Polarov aluminijumski MTB koji sam uzeo polovan, skinuo mu spd pedale i stavio normalne i stavio mu gradske gume pa ga sada koristim kao prevozno sredstvo (izuzev zimi, naravno). Retko vozim na duge staze (tipa 60+km) a standardne ture su mi 20ak km.
gde su ti te spd?

imam post sto mi je lik objasnio kako treba da se podmazuje tj odrzava, ako mozete postavicu ga pa ga zakacite na prvu stranu - korisna je to stvar i to bi svako trebao da radi bar na godisnjem servisu.

Kući, nisam ih još prodao pa ako si zainteresovan javi se preko privatne poruke.
posalji slike i oznaku cena
cek, cek, zar se nisi pre par meseci pohvalio sa novim ramom? :think:

- - - - - - - - - -

Pitao sam ja u vezi podmazivanja vile, pa se ubacio neki gox i poceo da nam prodaje muda za bele bubrege kako on valja bolje viljuske i da ove ne valjaju ni za Q :D
nisam razmisljao sam o nekim ali jos uvek tragam i prodaju se nema odgovarajucih velicina

http://forum.krstarica.com/showthre...IČKI-KUTAK?p=25244751&viewfull=1#post25244751
Oborio sam sve brzinske rekorde i sjurio se sa BB do Zemuna za manje od pola sata, po kišurnjači....:)
Bio sam na sastanku ''Debelih biciklista'' da budem iskren očekivoa sam malo više konkretne akcije a manje performansa mada je humor ideje 'ko šiša bicikliste'' dobar.:)
Nisam vozio već dva dana, i zbog k iše i zbog posla dok se vratim nisam ni za šta ponekad.

ja sam se juce nesto nervirao i bio ni za sta..i od jutros na bajsu progledah
thumb.php
U Beogradu 23 ukraden bicikl ispred stana u Svetog Save, nalazacu nagrada, sve informacije dobrodosle.[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Aleksandar Krstic[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beograd, RS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 50"]Mobilni:[/TD]
[TD]064/20-16-219[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Poslednja izmena:
Kupih jeftin i stariji bicikl preko oglasa na kupujem prodajem,marke Hercules.Poslao mi ga je Aksom covek iz Subotice i naravno bicikla ima dosta mana.Jako uzak volan za tocak 28.Bio je jako udaren u prednji tocak pa su villjuske pokrivljene.Kocnice (kontras) i prednja kao da ne postoje.Dam ga ja u servis za popravku i zamenu volana i viljuske i kazem da mi lose koci.Dobijem odgovor da oko kocnica nista ne moze da uradi zato sto je to zastareo sistem kocenja i da je to kao da sa mrecedesa treba da ugradi deo na ficu.Obzirom da sam kupio i sediste za dete koje planiram da vozim na bicikli,zanima me da li je moguce da kocnice ne mogu da se poprave,tj da je to nemoguca misija kako rece momak iz Capriolo servisa...

Osijek, 31. maj-1. jun: biciklistički festival "Frame"
Frame Festival kojemu je glavna tema bicikl i biciklistička kultura, ponudit će vrhunsku zabavu svim ljubiteljima biciklističke kulture kroz film, glazbu i umjetnost.
Tema prvog Frame festivala je kratkometražni film o biciklu, biciklizmu, biciklističkim putovanjima, ekološkoj osvještenosti, rekreaciji, slobodi kretanja i sve ostalo što vaša bujna mašta može stvoriti pod zajedničkim nazivnikom – BICIKL.
Biće tu izložba fotografija, putopisna tribina, sajam rabljenih bicikala i biciklističkih dijelova, umjetničke radionice, biciklijada do Kopačkog rita, žživa svirka, parti... - detaljni program festivalapogledajte ovdje.
Tomislav Antunović
www.framefestosijek.com
744b.jpg

Back