Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.733
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pozdrav svima.Super je sto sam naisao na ovu temu.Moze mali savet.Zelim biciklu na kojoj mogu bezbedno voziti dete od 2god i 14kg (iza sebe,tj pozadi,ne na volanu) i imam trenutno MB na koji su mi rekli serviseri da se ne moze namontirati sediste.Sta predlazete...buzdet je skromnih 100-130e.Naravno zelim polovnu biciklu za te pare.![]()
Pozdrav svima.Super je sto sam naisao na ovu temu.Moze mali savet.Zelim biciklu na kojoj mogu bezbedno voziti dete od 2god i 14kg (iza sebe,tj pozadi,ne na volanu) i imam trenutno MB na koji su mi rekli serviseri da se ne moze namontirati sediste.Sta predlazete...buzdet je skromnih 100-130e.Naravno zelim polovnu biciklu za te pare.![]()
treba ti ram od 21'' sto bas i nije cesta pojava pa i kvalitetnijih za mnogo vise para..probaj taj prodati pa dodati za nesto boljeMoja visina je 190cm...
treba ti ram od 21'' sto bas i nije cesta pojava pa i kvalitetnijih za mnogo vise para..probaj taj prodati pa dodati za nesto bolje

moze da se nadje ali koji proizvodjac..kvalitet..tezina..geometrija..sa kojom grupom delova..samo 10ak god trazim veci ram i nije da ih nema od 130 do 200e pa biraj..a opet ih ima samo par pa da li ti boja odgovara
ja ne pricam o pro nego o odgovarajucem prema visini da se ne upropasti za ceo zivot sto kolena sto vrat sto kicma..a neki ovde tripuju kao da ja serem o nekim 100tinama evra i pro delovima da bih se hvalio i kudio nekog sa jeftinim..ok ako tako mislis i yugo ce kao i bmw preci 7 miliona km u redu je
5-7 miliona?dobro jasno mi jeja ne pricam o pro nego o odgovarajucem prema visini da se ne upropasti za ceo zivot sto kolena sto vrat sto kicma..a neki ovde tripuju kao da ja serem o nekim 100tinama evra i pro delovima da bih se hvalio i kudio nekog sa jeftinim..ok ako tako mislis i yugo ce kao i bmw preci 7 miliona km u redu je
![]()

ako vas interesuje ovakav bajs,slobodno me kontaktirajte ;-)
?!
Srednja vreća, u kojoj se obično nosi šator i podloga za spavanje, može se improvizovati tako što ćete urolati upakovane delove opreme i vezati ih gurtnom ili uzicama, a preko toga navući kišnu kabanicu za ruksak. Ako nemate kabanicu, poslužiće i komad cerade (o čijoj nameni će biti reči u delu o šatorima).Ako imate paraZa 20-30 evra možete kupiti solidne vodoodbojne zadnje bisage. Neki modeli imaju „kofer“ kao srednju vreću, koji je prišiven ili se odvaja ziperom. U potonjem slučaju, kofer obično ima dva remena pa se, nakon odvajanja od bisaga, može nositi kao ranac, što ovaj tip bisaga čini dodatno dobrim izborom za putovanje biciklom koje se kombinuje sa planinarenjem.Za oko 50 (samo zadnje bisage) do 100 evra (i zadnje i prednje) možete kupiti vodonepropusne bisage, brendova poput poljskog Crosso-a.Za 120 (samo zadnje) do 220 evra (i zadnje i prednje) kupujete najbolje bisage za putovanje, najčuvenijeg svetskog brenda – nemačkog Ortlib-a.
Srednja vreća se kupuje posebno i košta između 20 evra (Crosso) i 50 (Ortlib). No nekad je jeftinije kupiti vodonepropusnu torbu za rafting i druge vodene aktivnosti. Ove torbe se proizvode u raznim veličinama, a zatvaraju se tako što se gornja strana rola i onda se krajevi zakopčaju. Bolje je kupiti veću vreću, jer je uvek korisno imati u rezervi prostor za pakovanje još nečega što prvobitno niste bili planirali.Samo zadnje bisage ili i prednje?Velika dilema a svaki putnik ima svoje mišljenje i dokaze kojima će ga uverljivo braniti na osnovu sopstvenog iskustva.