Biciklizam

ti djokice seres. znaci ne znam kako ziv ostanes . 90 100 150 milion km svaki dan a.
ja sam u do jaja kondiciji znaci DO JAJA ! i znam tacno da sernjas ko grlica i ne znam sto palis ove ljude ovde. pritom predjes srbiju po sirini a razmak izmedju postova 3 cuke. ne seri bre vise ili cu da te bijem

aman
nek vozi koliko i gdje ko oce :lol:
ja sam danas izasla bukvalno na silu
da malo skrenem paznju sa nekih tekucih problema
i ispade da je vrijeme super
i voznja je bila super
i citav dan mi se odjednom nekako popravio
e, zato ja uopce vozim : )

ti djokice seres. znaci ne znam kako ziv ostanes . 90 100 150 milion km svaki dan a.
ja sam u do jaja kondiciji znaci DO JAJA ! i znam tacno da sernjas ko grlica i ne znam sto palis ove ljude ovde. pritom predjes srbiju po sirini a razmak izmedju postova 3 cuke. ne seri bre vise ili cu da te bijem
sta bre 3 cuke sta lupas ljubomorko mozda pisem sa moba mozda svratim gajbi izmedju dve ture mozda ispravim post jer niko ne pise jer niko nije jak ko ja i ne vozi:cool:ili dal ti je palo na pamet da ne napisem kilometrazu bas kad sam stigo sa voznje nego kad se setim:hahaha:

Poslednja izmena:

Ahahahahahahahhhahahahahahahah

ovo se ima
IMG_0535-1.jpg

a ovo sledi
IMG_0490-1.jpg

e a šta treba da uradim ako ocu da podelim ovde na forumu neki workout iz sprots trackera a koristim fon za net..?? :-)
i kako da vidim nečiji drugi,recimo neki od vaših,pa ako mi se svidi putanja da je pratim kad budem išao? :-D

hahha da znas da me sramota:rumenko:e covece samo kad pomislim da ne pusim da je to 50e mesecno pa ti vidi bolje u bajs da ulazem..najgore sto ovaj vozim preko 10god i kad pogledam koliko sam ulozio na prelazak prvo xt v-brake 50ak e..posle par god na hidrauliku opet oko 50e sve..evo samo sad sam dao za prelazak na ovaj pogon 30e..za tockove 10..i ove kocnice+siftere 100e..za volan dodao 800din..za pedale 3 soma..opet kad pogledas za sve te godine koliko sve to traje i ne trosi se visestruko se isplati..i najbitnije puno puta sam trange-frange iz zezanja preprodao dosta delova pa i ne racunam da sam nesto ulozio..zimska garderoba tek sad kupljena poste toliko godina smrzavanja i sedenja zimi gajbi..jos ostaje ram da zamenim to ce biti malo veci izdatak

ja ni ne pijem ni ne pusim,ne kladim se, pa nemam 50e :zcepanje:
salu na stranu ko toliko vozi i voli bicikle nije mu ni zao da odvoji za neki deo,ma koliko on kostao.

ja bacio na papir troskove posto bih sad na leto farbao bajs,pa promenio pogon,patronu,lanac,stavio crni alu volan i rogove,nove paknove i zadnji v-brake,menjao zbice,sipao slime,pukla mi flasica,malo po malo eto 60-80e
a zeleo bih i prednju suspenziju al nema,na kraju bicu srecan kada ga samo ofarbam i promenim pogon. od odece tu su samo rukavice :)

treba imati na umu da kad jedno kupis ono sto si imao bude u dobrom stanju da prodas i uzmes koju kintu

Back