gost 199228
Veoma poznat
- Poruka
- 13.877
pa nemam iskreno nista takvo sto bi mi skretalo paznju i uzivanje s voznje..cak me i muzika smara i rado bih tel ostavio gajbi
pre voznje ukljucis, posle voznje iskljucis, za vreme voznje i ne osetis da je tu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemam iskreno nista takvo sto bi mi skretalo paznju i uzivanje s voznje..cak me i muzika smara i rado bih tel ostavio gajbi

sta bre 3 cuke sta lupas ljubomorko mozda pisem sa moba mozda svratim gajbi izmedju dve ture mozda ispravim post jer niko ne pise jer niko nije jak ko ja i ne voziti djokice seres. znaci ne znam kako ziv ostanes . 90 100 150 milion km svaki dan a.
ja sam u do jaja kondiciji znaci DO JAJA ! i znam tacno da sernjas ko grlica i ne znam sto palis ove ljude ovde. pritom predjes srbiju po sirini a razmak izmedju postova 3 cuke. ne seri bre vise ili cu da te bijem
ili dal ti je palo na pamet da ne napisem kilometrazu bas kad sam stigo sa voznje nego kad se setim
ti djokice seres. znaci ne znam kako ziv ostanes . 90 100 150 milion km svaki dan a.
ja sam u do jaja kondiciji znaci DO JAJA ! i znam tacno da sernjas ko grlica i ne znam sto palis ove ljude ovde. pritom predjes srbiju po sirini a razmak izmedju postova 3 cuke. ne seri bre vise ili cu da te bijem

Ne radi ovo cudo u nasoj drzavi...http://www.sports-tracker.com/#/workout/elud/9mnckdb7dllgkt5j
probaj ovaj da otvorisi obrati paznju na maksimalnu brzinu
![]()
Bogte ti brži od aviona
Otvorilo mi je taj sajt i prikazalo podatke i slike ali ne i rutu. Postoji li mogućnost da ucitam tvoju putanju i da je pratim, kao navigacija??![]()

e covece samo kad pomislim da ne pusim da je to 50e mesecno pa ti vidi bolje u bajs da ulazem..najgore sto ovaj vozim preko 10god i kad pogledam koliko sam ulozio na prelazak prvo xt v-brake 50ak e..posle par god na hidrauliku opet oko 50e sve..evo samo sad sam dao za prelazak na ovaj pogon 30e..za tockove 10..i ove kocnice+siftere 100e..za volan dodao 800din..za pedale 3 soma..opet kad pogledas za sve te godine koliko sve to traje i ne trosi se visestruko se isplati..i najbitnije puno puta sam trange-frange iz zezanja preprodao dosta delova pa i ne racunam da sam nesto ulozio..zimska garderoba tek sad kupljena poste toliko godina smrzavanja i sedenja zimi gajbi..jos ostaje ram da zamenim to ce biti malo veci izdatak