goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Jel imaš traku između felne i gume dobro postavljenu to m ože da bude uzrok bušenja....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

danas 2 i po sata 42 km neverovatno kako mi prija ovo vreme za voznju
ja ne dam 500e ako on ne moze da ima prosek 40 na ravnom![]()
vrlo tesko mozes ici u sa takvim bajsom 40kmh, pogotovo da to odrzis i jedan minut...al uglavnom to nije do kondicije vec do broja zupcanika...
ko obraca paznju na saobracaj..do zemuna i ade i eto te kmPa gde ti to voziš? Koja relacija na 42 km? Je li gužva u saobraćaju ili si na periferiju?
Samo tako napred a ne sedenje na kompu.![]()
rekao je prosek..a ja ti dam 5000e ako me ispratis 35/h pola kruga oko adeDa bi isao 40km/h na ravnom netreba ti 500e nego samo 50e ako imas kondicije i ako stalno vozis, a ako ne i bicikl od 5000e ti nece ici 40km/h
recimo da je isti prosek..a ako uzmes u obzir tezinu bajsa..prenosa i rad viljuske..samo ti govori da su skuplji delovi laksi kvalitetniji i samim tim za vozaca olaksavajuci..u prevodu i jugom mozes ici kao bmwom 120 i vise..ali na kraju sta ce biti sa oba i vozacima pitanje..ne znam da li si u grupi nekad vozio..nas 4 smo isli do obrenovca..na kraju nije prosek bio vise od 25..vozili smo izmenju 30-35/h po ravnom..sto je mnogo lakse kad se menjamo i pratimo vetar olaksavamo 1 drugom i dajemo tempo i odmaramo..1 je imao specijalku nas 3 mountain..od toga 2 slik..i to su utrenirani biciklisti..na hilandar su isli bajsevima i imaju kondicije i nije bilo razloga da ne skoci neko od nas na pedalu i dogura do famoznih 40/h..a veruj da se to nijednom nije desliozezao sam se malo na racun skupljih koji su zategnuti,utegnuti,jednim prstom menjas brzine i td,a uz sve te olaksice imamo isti prosek. za sve se naslo para al za pogon od 48/52z nije,sad ce i sneg tako da ce moja kanta da saceka prolece da promenim pogon,generalno sredim i ofarbam,e onda cu da gazim 40 na duge staze samo tako . mada ko zna,do tada mozda budem menjao i ceo bajs pa cu pitati za preporuku ovde