Biciklizam

Ali ako treba menjati glavu, onda svakako se mora tocak rasnirati, pa ponovo usnirati sa novom glavom. Ja sam nedavno uzeo neku prednju glavu sa industrijskim lezajem. Nadam se da ce biti dugotrajna. Da samo centriranje je 200din, a celo pletenje i centriranje 300

Ali ako treba menjati glavu, onda svakako se mora tocak rasnirati, pa ponovo usnirati sa novom glavom. Ja sam nedavno uzeo neku prednju glavu sa industrijskim lezajem. Nadam se da ce biti dugotrajna. Da samo centriranje je 200din, a celo pletenje i centriranje 300

pa ok ti ga ispleti a odnesi na centriranje..neces to cesto raditi i nije to nesto sto se tek tako nauci..neko to dobro radi neko losije..marko u planet bajku je ok i u partizanu..ne znam kod tebe znaces valjda..tako sam i ja prebacio zbice na nov bandas i krenulo je pucanje zica..onda zamenim po jednu dve ali ne vredi..kad nisu iste ili dotrajale mora sve menjanje

Meni rekoše u servisu kad sam menjao pre mesec dana na svakih 4 000...A ja po njima prešao bar 20 000 nisam menjao lanac bar 4 godine...Izjeo mi zadni pogon skroz izoštrio zupčanike ko testeru...Još ja osećam nešto mi zapinje...I njih sam morao da promenim

Na koliko km se menja lanac otprilike. Kako cu znati da je istrosen? Da mi ne osteti lancanike srednjeg pogona i racnu.
zavisi koji je i kako se vozi/odrzava nema pravila..cim se cuje zvuk skines i u naftu potopis 15ak min i operes..podmazes necim i tako na svakih 500-1000km..a u servisu se ovim proverava
http://3.***************/_J5tr3Wx1N-w/S_O4h1K6VzI/AAAAAAAAAIA/wRgN3VvxQ-c/s1600/%E6%9C%AA%E5%91%BD%E5%90%8D.JPG

Poslednja izmena:
253188_540147279333114_875366013_n.jpg

Evo ja danas kupio novi lanac, i posto sam na oko video da mi je dobra kaseta stavio sam novi lanac na staru dobru kasetu. I pocne meni da salajtuje (preskace) na 6-tom lancaniku. Valjda kaseta ima mikroskopske deformacije od starog lanca nevidljive golim okom. Vratio sam stari lanac i sve normalno funkcionise. Tako cu voziti dok se skroz ne raspadne, pa cu onda promeniti.

i ja sam fino 2,5 sata 50km..do 1000 ruza pa ada..mozda sam trebo i do avale ali brzinski sam isao i vec tamo brio prilicno znojav a posle spust produva..ne vredi mora za uzima normalna garderoba

Sta se desilo da si polomio menjac? Kupi onaj buvljacki za 200din ja takav koristim a vozim ture 50-60km i nista mu ne fali. Doduse imam 18 brzina sestofaz i ne treba mi vise. Danas mi se guma probusila na putu pa sam morao menjari gumu (poneo rezervnu unutrasnju).

Poslednja izmena:
Sta se desilo da si polomio menjac? Kupi onaj buvljacki za 200din ja takav koristim a vozim ture 50-60km i nista mu ne fali. Doduse imam 18 brzina sestofaz i ne treba mi vise. Danas mi se guma probusila na putu pa sam morao menjari gumu (poneo rezervnu unutrasnju).
Putevi su užasni...Jel si našo uzrok bušenja?

Back