Biciklizam

e bas mi je drago da podelis to odusevljenje s nama jer vecina ne veruje..i kao ma meni je dobar i ovaj..vraga..ja bio sad na treningu i adi..sat i po 25km..nije lose nije bas jak vetar..jedino se osecam malo umornije..sad dal sam malo izgubio kondiciju ili natrontan pa teze dise telo

sad ides po mraku?:eek:alal vera sigurno je i hladnije..jesi nabacila neko macje svetlo pozadi a..nisam se nesto zadihao malo me vetar usporavao samo kad stigoh kuci neka zebnja..nije to bas tako lako kad znojav na ovoj temperaturi 2 sata vilenim po vetru..pamuk ne vredi

Vozim MTB tokom cele godine, nekad relacije od po 50-60km na dan, amaterski nista profi buduci da imam bajs od 30evra. Problem mi je taj sto kad vozim uvek mi se desna nogavica od farmerki isprlja od lanca. Kako vi resavate taj problem? Naravno ako ne vozite u uskom biciklistickom sortsu. Kako sam primetio za MTB ne postoji lancobran kao kod minike i drugih bicikala.

Posto dolazi zima uvek se oznojim, pa vas pitam sta obuci kad se vozi po zimi?

I na koliko bara pumpate gume?

Kontador da dođe na ovu temu osećo b i se ko amater svi voze po 20 - 50 km na dan neverovatno:lol:
Ja kao prvo nikad ne vozim u farmerkama jer tu pucaju kolena najneudobnija moguća odeća ja čak ni biciklističke ne nosim nego trenerku pamučnu što udobniju obično tamno plavu ili crnu...Zimi debelu trenerku čarape i perjanu jaknu ne veruemm da se baš toliko oznojiš nije ni fizički moguće...
Što se tiče pumpanja guma ja pumpam na tri i po bara do 4 maximum to je ono tvrdo ko kamen...Sad to zavisi i od kvaliteta spolje gume ako je indijska ili kineska što je najčešće slučaj ima tendenciju da pukne sa strane od ''prepumpvanja i tu izbije problem...

Vozim MTB tokom cele godine, nekad relacije od po 50-60km na dan, amaterski nista profi buduci da imam bajs od 30evra. Problem mi je taj sto kad vozim uvek mi se desna nogavica od farmerki isprlja od lanca. Kako vi resavate taj problem? Naravno ako ne vozite u uskom biciklistickom sortsu. Kako sam primetio za MTB ne postoji lancobran kao kod minike i drugih bicikala.

uska trenerka
mada moj bajs ima taj stitnik za lanac onako u naznakama, al svejedno trenerka sa nogavicaa koje se suzavaju
najudobnija mi je od ovog sto trenutno imam

a ovo sa zimskm odjecom mi je goruci problem
koji se nadam rijesit uskoro jer bajsom pichim na posao
nije neka relacija 5 amo, 5 vamo, al nije se zabavno smrzavat i bi bi fino vozit malo duze
bez da se preznojim ili smrznem
gledala sam svasta. kontam prvo uzet jaknu

gume i ne pumpam, shalim se nov je bajs
a nova sam i ja u ovom
al koliko vidim pise na gumi : )

Poslednja izmena:
Mislim da je moja sezona vanjske vožnje završena. Prehladno je, a i često pada kiša. Od danas prelazim na sobno biciklo, imamo prostoriju za vježbanje u sklopu firme koju koristimo posle radnog vremena, pa ću tu održavati kondiciju tamo do marta-aprila.

na 4-5 gume nebitno..pamuk zna da napravi sranje sve upija i lako produva vetar..znaci neke active wear majice koje ne zadrzavaju znoj..i to za nogavicu pa brate kad si prvi put isprljao sto odmah nesto ne uradi aman..uvuces u carapu ili gumicom obavijes da ne landara

ja sam od jucerasnje voznje tako slomljen od 9 i nesto spavah do 7

1031_427880497261177_153666760_n.jpg

SHALL WE GO?

Danas vozio 43 km. E cas mi je toplo, cas mi je hladno. Ma poludio sam. A poenta price je da kad sam krenuo bio sam previse obucen pa sam se oznojao, kad sam skinuo jaknu onda mi hladno. Mislim da treba pre polaska na put se tako obuci da ti bude malo hladnjikavo.

Danas vozio 43 km. E cas mi je toplo, cas mi je hladno. Ma poludio sam. A poenta price je da kad sam krenuo bio sam previse obucen pa sam se oznojao, kad sam skinuo jaknu onda mi hladno. Mislim da treba pre polaska na put se tako obuci da ti bude malo hladnjikavo.
ne brate zimi je jedino resenje active wear i windstoper odeca

I ja imam problem kad idem na trening (stoni tenis mislim) i sve izmazem trenerke od lanca... pokusavam samo da drzim stopalo malo dalje na pedali da ne dodiruje odeca lanac...

Kontador da dođe na ovu temu osećo b i se ko amater svi voze po 20 - 50 km na dan neverovatno:lol:
Ja kao prvo nikad ne vozim u farmerkama jer tu pucaju kolena najneudobnija moguća odeća ja čak ni biciklističke ne nosim nego trenerku pamučnu što udobniju obično tamno plavu ili crnu...Zimi debelu trenerku čarape i perjanu jaknu ne veruemm da se baš toliko oznojiš nije ni fizički moguće...
Što se tiče pumpanja guma ja pumpam na tri i po bara do 4 maximum to je ono tvrdo ko kamen...Sad to zavisi i od kvaliteta spolje gume ako je indijska ili kineska što je najčešće slučaj ima tendenciju da pukne sa strane od ''prepumpvanja i tu izbije problem...

Kako kazes "cak ni biciklisticke ne nosim", kao da one nisu udobne, posebno kada se radi o 50+km voznjama... :D

zavisi vidjao sam polovan oko 30-50e i to neki pravljeni..ali def se ne isplati jer se jako retko krive tockovi..ono malo da se nacentrira par zica naplate ti 200din..ceo tocak pletenje ne verujem da je vise od 1000

Back