VidarGof
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
evo ono sto sam isao rajac-drina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mnogo dobroevo ono sto sam isao rajac-drina
koliko ima ovakog puta-spusta?koja brzina?kako ste se popeli dotle..kolima?jel svi krampone voze?pa na cikloberzi ima i zimskih windstoper..malo skuplje dobre a jeftinije kineske..mada i one vrse posao za te pare kazuhladno ili ne, ja sad sisla s bajsa
nisam isla predaleko,
dvadesetak km, al morala sam : )))
samo, ovaj novi necu po kijametu vozit
za to cu slijedece nedelje uzet drugaricin stari bajs, koji samo
prasinu skuplja, a skoro da nije ni vozen
ima neko sugestiju u vezi nekih, ne preskupih, guma za tu svhu?
e, da
jel zna iko gdje ima iole povoljnih jakni i lona, mogu i one helanke de
blje, muske, zenski brojevi su mi mahom kratki,
gledala u intersportu, al biju po ushima s ciframa ; (
e, gledala sam neke jashe tamo sadpa na cikloberzi ima i zimskih windstoper..malo skuplje dobre a jeftinije kineske..mada i one vrse posao za te pare kazu
mnogo dobrokoliko ima ovakog puta-spusta?koja brzina?kako ste se popeli dotle..kolima?jel svi krampone voze?
pa mora da pise dal je windstoper letnji ili zimski..onaj pravi je malo skuplji i dovoljno je samo 2 sloja..donji i gornji deo i active wear majica ispod..za ne poverovati i na minus napoljue, gledala sam neke jashe tamo sad
oko 30 evritja, a kompleti 55...
jel ima to neko?
djeluje tanko, al ko zna s tim novim materijalima
pise zimski, neki lik iz bg prodajee pa to sam pretpostavio da je cimanje do gore pa reko mozda ste dzipovima..i vidim da su pogoni xt uglavnom to sam ti pricao sta je bolji bajs
pa mora da pise dal je windstoper letnji ili zimski..onaj pravi je malo skuplji i dovoljno je samo 2 sloja..donji i gornji deo i active wear majica ispod..za ne poverovati i na minus napolju

e, uzimao je ortak kod te na banovomima neka na banovom brdu nisam nista uzimao iskreno..u svakom slucaju nista slanje idi i probaj..raspitaj se i da garantuju nepromocivost..ja tako kad vidim na nekom svi nesto kazu od shanera i nikad ponovo nesto da imaju![]()

e pa to sam pretpostavio da je cimanje do gore pa reko mozda ste dzipovima..i vidim da su pogoni xt uglavnom to sam ti pricao sta je bolji bajs![]()

mnogi se zale kako nemaju dobre bajseve pa ne mogu da idemo te vamo te amo,to su gluposti,oni nemaju nesto mnogo bitnije,bajs nije problem... ma to je mucenje kad se mora na hladnije vreme natrontati..i onda se oznojis a pamuk upija znoj..vodu da ne pricam..ima i one kamasne za obucu ni to nije jeftino..ne znam meni se to kinesko ne kupujee, uzimao je ortak kod te na banovom
al samo shorc i majicu
ma, kako god idem da vidim
ovako necu moci, a i ko mi je kriv sto sam godinama
nosila odjecu za urbane tetke pa sad nemam sta obuc : p
da mi otac nije silom utrapio ovu nauticku, ne bi bukvalno nista imala![]()
ma, odo da pogledam barma to je mucenje kad se mora na hladnije vreme natrontati..i onda se oznojis a pamuk upija znoj..vodu da ne pricam..ima i one kamasne za obucu ni to nije jeftino..ne znam meni se to kinesko ne kupuje

ima tu svega po malo od bajsa do kondicije..godina..iskustva..snage..hrabrosti..ludostida, svi imaju xt,cini mi se neko je imao i xtr,zatim diskove i dobre vile...
ja i jos njih 1-2 smo imali losije bajkove(jedan je cak imao capriolo adrenalin od pre 5-6god,tourney menjac,zamisli!-a vozio je samo tako),ali nam nije nista smetalo,ja sam cak uvek bio sa prvima,mada mi na nizbrdici pobegnu pa ih stignem na uzbrdici
eto dokaza da moze i sa bajkom od 140e da se dozivi fenomenalno iskustvomnogi se zale kako nemaju dobre bajseve pa ne mogu da idemo te vamo te amo,to su gluposti,oni nemaju nesto mnogo bitnije,bajs nije problem...
![]()
u svakom slucaju na duze staze ces vremenom zeleti sto bolju kvalitetniju i laksu opremu..sad ne znam dal si probao neki od tih bajkova cisto da vidis dal ima razlike..ne znam koliko sam promenio mozda 5-6 i veruj da ima razlike samo do avale sto sam isao..samo do tezine bajsa i prenosa..lakseg prebacivanja brzine..mogu da zamislim na takvom terenu koja je razlikavazi
ima tu svega po malo od bajsa do kondicije..godina..iskustva..snage..hrabrosti..ludostiu svakom slucaju na duze staze ces vremenom zeleti sto bolju kvalitetniju i laksu opremu..sad ne znam dal si probao neki od tih bajkova cisto da vidis dal ima razlike..ne znam koliko sam promenio mozda 5-6 i veruj da ima razlike samo do avale sto sam isao..samo do tezine bajsa i prenosa..lakseg prebacivanja brzine..mogu da zamislim na takvom terenu koja je razlika

da, svi imaju xt,cini mi se neko je imao i xtr,zatim diskove i dobre vile...
ja i jos njih 1-2 smo imali losije bajkove(jedan je cak imao capriolo adrenalin od pre 5-6god,tourney menjac,zamisli!-a vozio je samo tako),ali nam nije nista smetalo,ja sam cak uvek bio sa prvima,mada mi na nizbrdici pobegnu pa ih stignem na uzbrdici
eto dokaza da moze i sa bajkom od 140e da se dozivi fenomenalno iskustvomnogi se zale kako nemaju dobre bajseve pa ne mogu da idemo te vamo te amo,to su gluposti,oni nemaju nesto mnogo bitnije,bajs nije problem...
![]()