Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.928
planiram sad za zimu nabacim windstoper jaknu i biciklisticke..active wear majicu i kazu da je to dovoljno i za minus napolju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja bih mogao da ga operem shmrkom nisam sigurno 2 god..mada i nema sta..prebrisem vlaznom krpom..ocistim jednom u 2 nedelje lanac pogon i kasetu..isprskam sprej za lanac i ide ko po loju..gume uvek ko kamen tvrde..hidraulika dobra i nema da fali
motip ptfe spray za lanac i izdrzi sigurno 500km ko podmazano..ali nesto tripujem da mi je duze trajalo kad sam imao xt kasetu i lanac..sad imam sramovu i neki bzvz kmc lanac i cuje se bas u odnosu na xt..i ono kad mi se zaprlja samo ide malo teze ali nikad nije bilo ovih zvukova bas me nervira
to zavisi od velicine rama i vrata vile..duzine i ugla lule pa podesi ko kako voli
ok,znaci da noga bude ispruzena na pedali kada sedim,a kako u tom slucaju podesavate visinu volana,kako kome odgovara ili ima pravilo,ja ne volim da budem bas presavijen preko stomaka kad vozim i da sam u supermen letecem polozaju![]()
pravilo ti je da ti volan bude 5 cm ispod visine sedista,a ne iznad. i to ti je pro tjun al ja to ne praktikujem jer bole ledja dosta .
a za lance su najbolja ulja za menjace.
za pogon i osovine grafitna mast 90 dinara kosta..\
sve ostalo namensko kurrcu ne valja i sluzi samo da uzme pare
Duzno postovanje ali ja nisam cuo za to pravilo.
Mislim da je uglavnom znatno vise od 5cm ali da pravila nema.
zavisi od geometrije i velicine rama..ja samo ne volim da mi je glava na volanu i da sedim ko s kolcem u dupetu nego da se izduzim malo da ima prostora