Brat Za Brata
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
pa natrag 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma gume su njesra, ja sam "kao" kupio KENDA kod nas , i vozio sam prednju na 3.5 a zadnju na 4.0 bar-a i svaki put kad krenemo preko ivicnjaka, ona ispustiJa tek sada vidim koliko mi je polovan koji sam ranije imo bio ''keva''...Bre nije mi jasno koji je to danas kvalitet spoljašnjih guma kad se stalno buše,ili su nam ulice tolko prepune stakla i rupa,oštrih ivičnjaka..
ok, da znam onda, samo mi kazi sta u tom cenovnom rangu dolazi u opticaju, tj koji modeli, pa cu nadam se da skupit tu sumuja vozim kenda i rubena i nema pravila nekad po sezonu nekad 2-3..i zabluda je da su michelin bolje isto ti se vata ako naletis na nesto a po 15e kostaju..sto se tice cene bajka stvarno izvini ali nista ne gledam ispod 300-350e
ok, da znam onda, samo mi kazi sta u tom cenovnom rangu dolazi u opticaju, tj koji modeli, pa cu nadam se da skupit tu sumu
pa najvise mi je bitno zbog velicine rama , zato sto imam 195 cm, a da ne izvlacim sediste previse ,jer sam imao losa iskustva sa sipkom za sediste na 19" ramu...... a ono jel su bajsevi jeftiniji u inostranstvu nego kod nas? a sto se sad tice sezone, nisam znao da cu morati nov da uzimam, posto sam pre par dana probao stari, i video da dzaba servisi , to se vise nece moci voziti, a bajs mi treba za rekreaciju i kondiciju, da sad preko leta ne placam teretanu, jer ce da mi izadje na isto odprilike
preko su uglavnom skuplji samo sto se ovde valjaju kradeni..a ne znam odakle ih dovoze..znam sta pricas i ja sam 1 ram polomio tako..stvar je u konstrukciji rama da sipka ide na dole ne da je ravna..jer onda dobijas na duzini ne samo na visini..ide unazad kao i na gore..bar je tako sa mojim ramom a mnoge sam probao na 188cm visinu i nisam menjao ram 8-9 god..sve ostalo sam na njemu promenio u full xt opremu i tu nema sta da rikne osim ako ne polomis padom