Biciklizam

RES_634109524009492301_adrenalin.jpg

Brzine su samo za dotezanje sajli i stelovanje menjaca verujem..sto se lanca tice ne odlazi samo on vec i pogon kao i zadnji zupcanici..ako je sve to mozda ce ti biti skupo za popravku a majstor ti uvek moze napakovati ako provali da se ne razumes;)bolje polovan sa boljom grupom delova da ne bacas opet pare svakih par god

Taj bicikl meni i bratu zadaje probleme vec godinama unazad i vec je x puta bio u servisu, jadnicak.

Lanac spada stalno, brzine su otisle k vragu, videcu sta cu, ali za ovo prolece jos nek potraje, na leto neka ide u penziju.

Videcu sta cu kad prvo neke osnovnije stvari resim, hoce ovaj kompjuter da mi ispusti dusu, starkelja moj praistorijski, trebace mi to na vrhu liste za kupovinu. :)

A do tad cu da motam ove pedale. ;)

pozdrav, mrzelo me da sad nesto listam temu, imao sam Capriolo Adrenalin, tj jos uvek je imam ali je u demoliranom stanju ,veoma, jer imam preko sto kila a ona kao limit na 90 , a nisam je stedeo ni malo.... E sad , preselih se za bg i trebao bi mi neki bajs sa prednjom suspensiom da bude veliki ram , 22"+, i gume naravno za gradsku voznju, posto su CC gume nezahvalne za asfalt. KOJI BI STE MOGLI DA MI PREPORUCITE

Ja tek sada vidim koliko mi je polovan koji sam ranije imo bio ''keva''...Bre nije mi jasno koji je to danas kvalitet spoljašnjih guma kad se stalno buše,ili su nam ulice tolko prepune stakla i rupa,oštrih ivičnjaka..

Ja tek sada vidim koliko mi je polovan koji sam ranije imo bio ''keva''...Bre nije mi jasno koji je to danas kvalitet spoljašnjih guma kad se stalno buše,ili su nam ulice tolko prepune stakla i rupa,oštrih ivičnjaka..
ma gume su njesra, ja sam "kao" kupio KENDA kod nas , i vozio sam prednju na 3.5 a zadnju na 4.0 bar-a i svaki put kad krenemo preko ivicnjaka, ona ispusti

Kenda je izgleda krš ali ima i gore...!Kenda se meni skroz izlizala prošle godine,posle 3 godinje upotrebe i kad je bila ona vrućinština sunce je istopilo spoljunu gumu sa strane i napravilo rupu u njoj topeći pritom i unutrašnju...

ja vozim kenda i rubena i nema pravila nekad po sezonu nekad 2-3..i zabluda je da su michelin bolje isto ti se vata ako naletis na nesto a po 15e kostaju..sto se tice cene bajka stvarno izvini ali nista ne gledam ispod 300-350e

ja vozim kenda i rubena i nema pravila nekad po sezonu nekad 2-3..i zabluda je da su michelin bolje isto ti se vata ako naletis na nesto a po 15e kostaju..sto se tice cene bajka stvarno izvini ali nista ne gledam ispod 300-350e
ok, da znam onda, samo mi kazi sta u tom cenovnom rangu dolazi u opticaju, tj koji modeli, pa cu nadam se da skupit tu sumu

ok, da znam onda, samo mi kazi sta u tom cenovnom rangu dolazi u opticaju, tj koji modeli, pa cu nadam se da skupit tu sumu

do 300e je otprilike deore oprema..preko/iznad toga lx..i xt..ja vozim xt..a imao sam i 100kg svojevremeno..ipak si tezak i nije zajebancija zasto bacas u krug pare na krsheve..tockovi isto moraju biti jaki..malo je bzvz sto sad kupujes a ne na kraju sezone kad je bud zasto cena..al dobro..model i boja rama je zanemarljiva i to ne gledaj..kao ni proizvodjaca..bitno je da ti odgovara velicina rama i da su ok delovi..znaci nista ispod deore a ja ti predlazem iznad toga da uzmes i miran si preko 10 000 km ako ne i vise..ako nesto ode lako se menja deo po deo..a ne od juga da pravis bmwa..ne ide

pa najvise mi je bitno zbog velicine rama , zato sto imam 195 cm, a da ne izvlacim sediste previse ,jer sam imao losa iskustva sa sipkom za sediste na 19" ramu...... a ono jel su bajsevi jeftiniji u inostranstvu nego kod nas? a sto se sad tice sezone, nisam znao da cu morati nov da uzimam, posto sam pre par dana probao stari, i video da dzaba servisi , to se vise nece moci voziti, a bajs mi treba za rekreaciju i kondiciju, da sad preko leta ne placam teretanu, jer ce da mi izadje na isto odprilike

pa najvise mi je bitno zbog velicine rama , zato sto imam 195 cm, a da ne izvlacim sediste previse ,jer sam imao losa iskustva sa sipkom za sediste na 19" ramu...... a ono jel su bajsevi jeftiniji u inostranstvu nego kod nas? a sto se sad tice sezone, nisam znao da cu morati nov da uzimam, posto sam pre par dana probao stari, i video da dzaba servisi , to se vise nece moci voziti, a bajs mi treba za rekreaciju i kondiciju, da sad preko leta ne placam teretanu, jer ce da mi izadje na isto odprilike

preko su uglavnom skuplji samo sto se ovde valjaju kradeni..a ne znam odakle ih dovoze..znam sta pricas i ja sam 1 ram polomio tako..stvar je u konstrukciji rama da sipka ide na dole ne da je ravna..jer onda dobijas na duzini ne samo na visini..ide unazad kao i na gore..bar je tako sa mojim ramom a mnoge sam probao na 188cm visinu i nisam menjao ram 8-9 god..sve ostalo sam na njemu promenio u full xt opremu i tu nema sta da rikne osim ako ne polomis padom

preko su uglavnom skuplji samo sto se ovde valjaju kradeni..a ne znam odakle ih dovoze..znam sta pricas i ja sam 1 ram polomio tako..stvar je u konstrukciji rama da sipka ide na dole ne da je ravna..jer onda dobijas na duzini ne samo na visini..ide unazad kao i na gore..bar je tako sa mojim ramom a mnoge sam probao na 188cm visinu i nisam menjao ram 8-9 god..sve ostalo sam na njemu promenio u full xt opremu i tu nema sta da rikne osim ako ne polomis padom

nisam te razumeo sad, meni se krivila sipka od sedista, jer sam previse izvlacio, a na C. Adrenalinu(treci post na ovoj strani) je ram takav kakav je

ne sipka od sedista nego gorna od volana do sedista..raznih konstrukcija ima ali stvano ne gledam capriolo i ovo sto se novo prodaje..nista ti to ne znaci dok ne sednes na bajs..sediste se pomera unazad i lula se uzima duza ako je ram manji..bitno da se komotno flexibilno osecas

Back