Biciklizam

pusti ti to..sipka ima obelezeno dokle se sme izvlaciti..narano na boljim delovima..sve je standard koji se mora ispostovati..kad je slaba grupa delova i no name kineski shimano ne vredi pricati..nesto ti ode a niko ne rabi te delove i onda moras neke bolje stavljati na krsh bajs..znam sta je na tim novim do 300e..sve ispod deore opreme..pogon totalni krsh obicno van svih klasa..tockovi neki ubi boze..tako da sve treba gledati..evo nesto od 700e cisto da vidis sta se navodi kao vredno

Ram: aluminium 7005 T6 DB LTS
Vila: Marzocchi Corsa Air LO, 100mm
Pogon:
Shimano XT
Kaseta: Shimano XT
Lanac: HG93
Menjaci: Shimano
XT
Salteri: Shimano XT
Kocnice: Shimano XT Centerlock, 180/180 mm

Nable: Shimano XT Centerlock
Felne: Alex XD Lite 100 TL
Zice: DT Swiss
1,8
Gume: Schwalbe Racing Ralph Evo, 2.25“
Sticna: Most
carbon
Korman: Ritchey

pusti ti to..sipka ima obelezeno dokle se sme izvlaciti..narano na boljim delovima..sve je standard koji se mora ispostovati..kad je slaba grupa delova i no name kineski shimano ne vredi pricati..nesto ti ode a niko ne rabi te delove i onda moras neke bolje stavljati na krsh bajs..znam sta je na tim novim do 300e..sve ispod deore opreme..pogon totalni krsh obicno van svih klasa..tockovi neki ubi boze..tako da sve treba gledati..evo nesto od 700e cisto da vidis sta se navodi kao vredno

Ram: aluminium 7005 T6 DB LTS
Vila: Marzocchi Corsa Air LO, 100mm
Pogon:
Shimano XT
Kaseta: Shimano XT
Lanac: HG93
Menjaci: Shimano
XT
Salteri: Shimano XT
Kocnice: Shimano XT Centerlock, 180/180 mm

Nable: Shimano XT Centerlock
Felne: Alex XD Lite 100 TL
Zice: DT Swiss
1,8
Gume: Schwalbe Racing Ralph Evo, 2.25“
Sticna: Most
carbon
Korman: Ritchey
novo ili polovno?

Na ovakav pad sipke rama sam mislio..ovaj se prodaje za 340 i ok nije lose..deore oprema i scott komponente..i kao nov je pa zato ta cena..vila tora isto ok..zadnji menjac xt super..samo mali ram....veruj da uopste nije lako naci za tvoju visinu..uopste

ako ima naruci i meni sve dekrano uzimam:lol:
aj da pisem ovde, msm ko da ce neko da zna o kome se radi, osim ako se sam ne pronadje....
pre par godina kad sam kupovao bajs, pogledam koji polovni, i tad mi se nista nije svidjalo od ponude sta ima, ali mi rece covek da zna ljude koji nabaljaju iz grcke, i da su to sve kradeni i da je zato niza cena.... da li oni jos to rade i sad na ovu krizu , nemam pojma, ali kad budem isao kuci raspitacu se, jer i nema mnogo njih koji se bave time,, mada verujem da i kod nas ako se negde ovako malo potrazi po nekom biciklistickom klubu nadje neko ko prodaje bajs....elem da li se isplati kupovanje deo po deo, i zatim sastavljanje

aj da pisem ovde, msm ko da ce neko da zna o kome se radi, osim ako se sam ne pronadje....
pre par godina kad sam kupovao bajs, pogledam koji polovni, i tad mi se nista nije svidjalo od ponude sta ima, ali mi rece covek da zna ljude koji nabaljaju iz grcke, i da su to sve kradeni i da je zato niza cena.... da li oni jos to rade i sad na ovu krizu , nemam pojma, ali kad budem isao kuci raspitacu se, jer i nema mnogo njih koji se bave time,, mada verujem da i kod nas ako se negde ovako malo potrazi po nekom biciklistickom klubu nadje neko ko prodaje bajs....elem da li se isplati kupovanje deo po deo, i zatim sastavljanje
uh ne to se nikako ne isplati..u delovima ko prodaje uvek vise zaradi i lakse proda..da lufta ako mu neki deo ne valja pa ostane..u klubovima su skupi bajsevi to nikad nije prva ruka..inace meni su 2 ukrali koji su mozda i bili kradeni..i treci mi je puko ram koji znam da je bio kraden..tako da sam za onu oteto prokleto iskreno i ne bih za sebe to zadrzavao

A to kod skca si ušo unutra,pa ostavio napolju...?Dižu sve živo...Nekom strancu digli dok je sedeo par minuta u Strahinića bana...Dovezo se tim biciklom u Srbiju.

A to kod skca si ušo unutra,pa ostavio napolju...?Dižu sve živo...Nekom strancu digli dok je sedeo par minuta u Strahinića bana...Dovezo se tim biciklom u Srbiju.

da uso do wca a ostavio pored ljudi koje znam..nisu obratili paznju i neko odno..a taj stranac je posle objavio na cikloberzi tu kradju..neki oglas da umres..kao ukrao ga je neki s malom kitom fazon:lol:

a nisam znao da ti hoces ove treking meni to bzvz ruzno do zla boga..ja imam mountain sa slikovima..gde ces bre tocak 28 uzas

ma moze i mtb , samo da je veliki ram, tipa nesto kao na ovim gore

a sto se te kradje tice, jos se ono premisljam jer sam u bg, a ovde marisu sve zivo, drugo bi bilo da sam u kg, ovde bi voznja bukvalno bila od stana do destinacije i nazad bez odvajanja ruku sa bajsa

ma moze i mtb , samo da je veliki ram, tipa nesto kao na ovim gore

a sto se te kradje tice, jos se ono premisljam jer sam u bg, a ovde marisu sve zivo, drugo bi bilo da sam u kg, ovde bi voznja bukvalno bila od stana do destinacije i nazad bez odvajanja ruku sa bajsa
nemoj da mislis ako je tocak 28 da je bajs veci samo tako deluje glomazno..u oglasima pise velicina rama u cm ili inchima
Nešto mi nisu baš privlačne te disk kočnice,čuo sam da se kvare brzo...Mada su i ove starmodne krš izližu se dok kažeš keks...
ma brate veruj da je svaki napredak nova dimenzija voznje..niko vise v-brake ne uzima..i ja sam tako slusao price da ako negde odes iscuri ti ulje ne mozes popraviti..kao paknove i sajle mozes..vraga..sve se nauci i ne odlazi to tako lako..znas ti kako to koci i nema proklizavanja i shkripe..i najbitnije ne aka tocak kao v-brake..samo paknovi i rotori se menjaju a ko zna posle koliko

Back