TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
OOOOO da dobra stara vremena, dok sam trenirala odbojku, samo zamislim da je lopta prof. hemije i msm da su jedanput morali da je napumpavaju ponovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OOOOO da dobra stara vremena, dok sam trenirala odbojku, samo zamislim da je lopta prof. hemije i msm da su jedanput morali da je napumpavaju ponovo...
i onda mi uvek kazhu ''zamisli da je ta lopta glava od tog i tog'' i uvek prbacim
Ja bi u tom slučaju gazio loptu.Ne mogu da pobegnem od toga....Interesuje me kako se oslobadjate stresa, kako bezite od depresije... i znachi to![]()
Haha, tako ja na fizichkom nikad ne uspem da prebacim loptu preko mrezhe,stigne najvishe do pola terenai onda mi uvek kazhu ''zamisli da je ta lopta glava od tog i tog'' i uvek prbacim
![]()

Interesuje me kako se oslobadjate stresa, kako bezite od depresije... i znachi to![]()
A, da mrzi me da se savijam i chachkam kablove, shto predstavlja josh gluplji problem....Samo da nisam sama kuci...onda samo razmisljam o problemima,jos ako pustim neku depresivnu muziku ubijem se skroz...
a uglavnom nikad ne slusam takve stvari.

Joj,kad sam kucala maturski kod drugarice ,bas sam se ubedacila i ona pustila lady gagu i meni bilo boljea uglavnom nikad ne slusam takve stvari.
Kad sam u bedaku,pustim nesto sto bas bedaci,i tako placem i sazaljevam se pola sata,i posle zivnem![]()

Stvarno smo mi ljudi cudna bica (:Interesuje me kako se oslobadjate stresa, kako bezite od depresije... i znachi to![]()
Jedini lek protiv depresije (pored antidepresiva, naravno) je rad u bilo kom obliku.
Crtanje, pisanje, slikanje, vodjenje dnevnika, sviranje instrumenta, ucenje jezika, okopavanje baste, aktivnost u lokalnoj Kancelariji za mlade....
DakleM, bilo koja aktivnost koja skrece misli sa onog sto te muci![]()

..ja sam ti faz0nu netju t0g0wati, bitje 0kej..pustim ziq i p0chnem da pewam![]()

Jedini lek protiv depresije (pored antidepresiva, naravno) je rad u bilo kom obliku.
Crtanje, pisanje, slikanje, vodjenje dnevnika, sviranje instrumenta, ucenje jezika, okopavanje baste, aktivnost u lokalnoj Kancelariji za mlade....
DakleM, bilo koja aktivnost koja skrece misli sa onog sto te muci![]()