Kanela
Primećen član
- Poruka
- 676
Haha, ajde dobro, onda cekamo da zavrsis.
Nije Dunja, nisam ja iz VA, mada sam blizu
Nije Dunja, nisam ja iz VA, mada sam blizu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, kakva je DunjaEvo da vidite najmladjeg clana biblioteke kako cita svoju prvu knjigu...
Slika od pre tri i po meseca.
Pogledajte prilog 238670
Zamisli, pročitala sam ga do kraja. Isto i ja kupujem, a čitam iz biblioteke. Ne mogu da se nakajem što sam upisala sina, rekoh, koristiće čitaonicu za učenje. Kad on, ne zna ni gde je čitaonica.I jedan pozdrav za Radu, posto ce preskociti moj prethodni post
![]()
Stižu mi poruke direktno od izdavača. Zaboravljaš da sam član skoro svake kuće.Bi, to ti je super resenje!
Kad bas ne mozes da odolis pa kupis
Rajka ne cita te postove, a kako li onda sazna za sve te akcije![]()
Rado, jedna knjiga iz gradske, pa nakon nje iz kucne biblioteke!
Mislim da je to jedan od nacina da pocnes da citas svoje knjige.![]()
Dunja je kao secer
I mnogo mi se svidja vasa polica, Majo
Ja sam pocela da listam Biblioteku od prve strane, u potrazi sam za predlozima.
A kad ce da postane zanimljivo, kad cete sve vi da se pojavite?
Za sad sam samo Radu videla, ulazi u pricu na 28. strani![]()
Ne znam ni ja a zanima me kada se pojavljuje sadasnji sastavDunja je kao secer
I mnogo mi se svidja vasa polica, Majo
Ne znam ni ja a zanima me kada se pojavljuje sadasnji sastav![]()
A sadašnji sastav se pojavio relativno skoro. Evo na primer Kanela i Tatjana su sada najaktivnije, bez njih ne bi mogla da se zamisli biblioteka, a pojavile su se pre neki mesec. Jedni odlaze, drugi dolaze, treći naprave pauzu pa se vrate, neki promene nik...
evo, bez problema. Jel to postoji neko ograničenje, da može samo pet slika da se postavi? Nisam znala
Pogledajte prilog 238743Pogledajte prilog 238744Pogledajte prilog 238746Pogledajte prilog 238747
Bi, ovo je fenomenalno
Javicu vam kako se ko pojavljuje u Biblioteci.
Lamar, ovako mi je zanimljivije jer vidim ciji se ukus poklapa sa mojim. Ali na pocetku su sturi postovi, uglavnom samo navedu naslov, a ja volim kad se napise i nesto o knjizi, makar kratak utisak.
Ovde je i dalje kilavo vreme, kad moram od ranog jutra da upalim svetlo u kuci ni ne ustaje mi se iz kreveta![]()
E kad vidim ovako slatku beku sa tako slatkim imenom, prosto pozelim da se vratim u mladost i da se sve ponovo izdesava.
Naravno, neke stvari iz proslosti bih promenila, sada znam gde sam gresila.
Ali... nece da moze.
Tanja bas si me zainteresovala za te Dionisove stepenike. Ja volim takve knjige.
Mislim... nisam luda, niti mentalno poremecena (koliko mi je poznato), ali volim takvo stivo.
Ne volim razne Frankenstajne, Drakule, vampirske dnevnike, ne... ali volim psiholoske, medicinske trilere sa nekim dobrim obrtima, to volim, pa ako neko zna neki naslov - moze da mi preporuci.
Esterita , upravo mislim na tebe...kako sam se nanizala kao ti , a gde je Est ???