Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da vidite najmladjeg clana biblioteke kako cita svoju prvu knjigu...:heart:
Slika od pre tri i po meseca.;)

d.jpg

I jedan pozdrav za Radu, posto ce preskociti moj prethodni post :bye:
:zcepanje:
Zamisli, pročitala sam ga do kraja. Isto i ja kupujem, a čitam iz biblioteke. Ne mogu da se nakajem što sam upisala sina, rekoh, koristiće čitaonicu za učenje. Kad on, ne zna ni gde je čitaonica.:(
Bi, to ti je super resenje!
Kad bas ne mozes da odolis pa kupis :D

Rajka ne cita te postove, a kako li onda sazna za sve te akcije :think:
Stižu mi poruke direktno od izdavača. Zaboravljaš da sam član skoro svake kuće.;)

Dunjica je kao med sa socnim obrazima. :)

Rado, jedna knjiga iz gradske, pa nakon nje iz kucne biblioteke!
Mislim da je to jedan od nacina da pocnes da citas svoje knjige. ;)

Zavrsavam Dionisove stepenike i mogu samo da kazem da nije za svaciji zeludac, e tako.

Dunja je kao secer :heart:
I mnogo mi se svidja vasa polica, Majo :)

Ja sam pocela da listam Biblioteku od prve strane, u potrazi sam za predlozima.
A kad ce da postane zanimljivo, kad cete sve vi da se pojavite? :mrgreen:
Za sad sam samo Radu videla, ulazi u pricu na 28. strani :)

Dunja je kao secer :heart:
I mnogo mi se svidja vasa polica, Majo :)

Ne znam ni ja a zanima me kada se pojavljuje sadasnji sastav :think:
Javljaj kada se pojavi neko ko je i sada ovde :telefon:
I samo da znas, ja sam tako polazeci od prve strane do sada napravila spisak od 300 - 400 naslova :D

PS. Mogu i da ti posaljem taj spisak, slala sam vec nekima, ali ti je tako sigurna sam mnogo zanimljivije :)

E kad vidim ovako slatku beku sa tako slatkim imenom, prosto pozelim da se vratim u mladost i da se sve ponovo izdesava.
Naravno, neke stvari iz proslosti bih promenila, sada znam gde sam gresila.
Ali... nece da moze.
Tanja bas si me zainteresovala za te Dionisove stepenike. Ja volim takve knjige.
Mislim... nisam luda, niti mentalno poremecena (koliko mi je poznato ;) ), ali volim takvo stivo.
Ne volim razne Frankenstajne, Drakule, vampirske dnevnike, ne... ali volim psiholoske, medicinske trilere sa nekim dobrim obrtima, to volim, pa ako neko zna neki naslov - moze da mi preporuci.

Poslednja izmena:

Ne znam ni ja a zanima me kada se pojavljuje sadasnji sastav :think:

I ja sam svojevremeno počela od početka...
A sadašnji sastav se pojavio relativno skoro. Evo na primer Kanela i Tatjana su sada najaktivnije, bez njih ne bi mogla da se zamisli biblioteka, a pojavile su se pre neki mesec. Jedni odlaze, drugi dolaze, treći naprave pauzu pa se vrate, neki promene nik...

Dobila sam nešto interesantno na mail, taman za našu biblioteku i priču o deci (Kako knjige kvare decu) pa ako uspem da provalim kako to da prebacim ovamo, postaviću.

Bi, ovo je fenomenalno :zcepanje:

Javicu vam kako se ko pojavljuje u Biblioteci.
Lamar, ovako mi je zanimljivije jer vidim ciji se ukus poklapa sa mojim. Ali na pocetku su sturi postovi, uglavnom samo navedu naslov, a ja volim kad se napise i nesto o knjizi, makar kratak utisak.

Ovde je i dalje kilavo vreme, kad moram od ranog jutra da upalim svetlo u kuci ni ne ustaje mi se iz kreveta :roll:

A sadašnji sastav se pojavio relativno skoro. Evo na primer Kanela i Tatjana su sada najaktivnije, bez njih ne bi mogla da se zamisli biblioteka, a pojavile su se pre neki mesec. Jedni odlaze, drugi dolaze, treći naprave pauzu pa se vrate, neki promene nik...

Samo da prijavim da sam tu:D
Nisam nešto vredna sa čitanjem ali vas ne zaboravljam.
Uživam u Majinim slikama, vašim komentarima i čituckam Srpkinju, bukvalno čituckam.:mrgreen:

Bi, ovo je fenomenalno :zcepanje:

Javicu vam kako se ko pojavljuje u Biblioteci.
Lamar, ovako mi je zanimljivije jer vidim ciji se ukus poklapa sa mojim. Ali na pocetku su sturi postovi, uglavnom samo navedu naslov, a ja volim kad se napise i nesto o knjizi, makar kratak utisak.

Ovde je i dalje kilavo vreme, kad moram od ranog jutra da upalim svetlo u kuci ni ne ustaje mi se iz kreveta :roll:

Javi kad uočiš mene:D kad mi nešto treba da znam od kog datuma da krenem sa pretragom, sa ovom novom pretragom se pogubim

E kad vidim ovako slatku beku sa tako slatkim imenom, prosto pozelim da se vratim u mladost i da se sve ponovo izdesava.
Naravno, neke stvari iz proslosti bih promenila, sada znam gde sam gresila.
Ali... nece da moze.
Tanja bas si me zainteresovala za te Dionisove stepenike. Ja volim takve knjige.
Mislim... nisam luda, niti mentalno poremecena (koliko mi je poznato ;) ), ali volim takvo stivo.
Ne volim razne Frankenstajne, Drakule, vampirske dnevnike, ne... ali volim psiholoske, medicinske trilere sa nekim dobrim obrtima, to volim, pa ako neko zna neki naslov - moze da mi preporuci.

Smisao noći- Majkl Koks. Nisam je još pročitala, ali to je izgleda ono što tražiš.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back