-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Hrabro je otvorio sezonu !I sin moga devera se juče okupao. Mlados', ludos'.![]()
Nisam videla šta si pisala...je l' ti se dopala Soba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrabro je otvorio sezonu !I sin moga devera se juče okupao. Mlados', ludos'.![]()
Šta da čitam posle Sobe? Nešto veselo.
Kakva je Šala Kunderina, zna li neko?
Hvala Bijićka, onda neću Šalu.
Soba mi je bila jako zanimljiva kad dečak govori, često sam se naglas smejala nekim rečima. Sviđa mi se što nema patetike, iako je jako potresna tema. Divim se majci šta je postigla s detetom u onakvim uslovima. Malo sam se na kraju iznenadila kad sam saznala da je književnica homoseksualka. Msm, nisam se iznenadila tom činjenicom, već zašto je to moralo da uđe u biografiju.![]()
Nego, da li je neka od vas citala serijal Plavi bicikl?
Selindžer je za adolescente. Možda si ga malkice prestarela.![]()
Moracu da uzmem tu ``Sobu``. Sve sam je nesto preskakala. Ne znam ni ja zbog cega?
Ima jos jedna knjiga koja tretira istu temu, ima neki cetvorocifreni (ili trocifreni (?) broj u nazivu...
Ja uzela Pse od slame.
Davno sam gledala film (Dastina Hofmana), pa pozeleh da ``obnovim gradivo``.
Sta mislite o ``Freni i Zui``, da li treba da je citam ili ne? Dopao mi se Lovac u zitu, ali sam ga davno citala...
Ja sam ceo praznik presedela u sobi, osim sto sam izvodila kuce u setnje, a i ona mi je bila bolesna, mukica moja, pa mi se nigde nije islo... (citaj: nisam imala ni gde, a ni sa kim da nekud odem)
super! i za tebe i za nas i za Esmi! I jel ti se svidela kao i nama ili nije?
...još sam pod utiskom knjige...
Bi , svidela mi se.![]()
Treba da citasNego cini mi se da nisi bas lepo raspolozena ovih dana, mozda bolje sad da uzmes nesto veselije, koliko se secam Selindzera njegovi junaci su nekako depresivni, i sve knjige su o istoj porodici (osim Lovca). Ja sam najvise i volela Franny and Zooey.
...još sam pod utiskom knjige...
Bi , svidela mi se.![]()
Da, Kako je nestajala Esmi Lenoks je jedna od mojih favorita za naj knjigu godine.
Mogle bismo negde pri kraju godine da napravimo neku ``rang listu`` najboljih knjiga. Kad moze Laguna, Alnari, Plato i ostali izdavaci, moze i nasa Biblioteka tako nesto da napravi.
Sta mislite?
Stukla si je svetlosnom brzinomSvečano izjavljujem da se vraćam u vaš klub...
Pročitala sam "Kako je nestajala Esmi Lenoks".
Zauzeo biPa i ti si sve to čitala. Možda čak i prošle godine. Ne, Esme si ove. S tim što bi bar pola tvoje liste zauzeo Jergović