krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Izgledaš puno mlađe na onoj slici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MicoDeca bolesna
A na poslujao samo sutra da prezivim
Preživećeš, mi smo uz tebe!
Poljubi dečicu od mene, da prođe.![]()
Htela sam ti napisati u reputaciji ali me zeza komp pa je otisla nedovrsena poruka.
Citala sam Poslednju kinesku caricu, a kupila i Caricu Orhideju ali je nisam citala.
Ako kupis ovu iz Lagune javi obavezno utiske kada je procitas![]()
Konačno sam završila Smrt i njene hirove i samo neprijatelju bih je preporučila. Skoro se nisam tako smorila.
Mislim na vas, drage moje.
Unosite lucidnost na Ženama.
Mi smo odrastali uz Svetlanu, a moja ćerka nije ni čula za Zupca. Tuga.![]()
Ja sam skoro citala Dabogda te majka rodila, i jako mi se dopala.danas sam kupila dvije knjige od vedrane rudan. ( ljubav na poslednji pogled a druga dabogda te majka rodila).da li je neko citao i kakvi su utisci?
pratim njen blog,i toplo vam ga preporucujem.
Sad stigoh s rođendana. Knjigu nisam pipnula.
Nisam vam rekla, mislila sam da vas ne sekiram, ali kupila sam jutros na buvljaku ćerki i sinu Peru Zupca-Mostarske kiše i Agatu Kristi-Misterija plavog voza, obe po 100 din. Oni me pitaju je l sam luda, obećala sam da neću više.![]()
Jao, bas takosvako vreme ima svoje idole, pesme, pisce... ni nas naši roditelji nisu razumeli, a ni mi njih. Kad sam konačno počela da ih razumem, shvatila sam da sam i ja ostarila...
Bas zbog toga sto bih mnogo toga htela da kazem na temu neverstva, necu reci nista...Završila sam jutros Brak Duet, En Tejlor Fleming i mnogo mi se dopao.Baš me vuklo da čitam, da vidim šta je bilo dalje. U obe novele lepo, ujednačeno teče priča.
U prvoj se smenjuju prošlost i sadašnjost, ali lepo i skladno, sa faktorom iznenadjenja na kraju.
U drugoj me Dejvidovo "divljanje" na kraju malo iznerviralo, ali mislim da je baš tako realno. I još jedanput je dokazano da istina nije baš uvek najbolja stvar. Treba je zaobići ako će to nekog povrediti. I ako si bio-bila u stanju da prevariš, budi u stanju i da se sama boriš sa kajanjem, a nemoj da uništavaš druge da bi olakšao /-la svoju savest. Osim ako nisi počinio neverstvo da bi povredila drugu stranu, što ovde nije bio slučaj.
Oba braka su idealna, bar ih takvim smatra okolina i prijatelji, pa i sami akteri, sa po tom jednom mrljom, koja ih imožda definiše više nego sva ta naizgled savršenost. Uvek se pitam kad je sve tako savršeno, šta tu nije u redu. Mora biti nešto.
I slažem se sa nekom ranijom analizom - (malavelika, nema je više na temi...) "interesantno-muskarac u knjizi vara jer je zaljubljen, njegova prevara je teska i duboka, zena vara jer joj je dosadilo da "bude dobra"" .
Baš tako. Za muškarca u prvoj priči nalazim opravdanje.... brak je već dug, ćerka na fakultetu, znači 20-ak godina, ma koliko bio idealan, došlo je sigurno do zamora, svojevrsne dosade i monotonije, pogotovo što su deca odrasla i otišla. Ne pravdam to zato što je muškarac u pitanju, nego zbog svega ovog ostalog.
U drugoj priči, brak je relativno na početku, deca su mala, odgovornost je velika, ima tu još puno posla. Zaista ne nalazim opravdanje za tu toliko savršenu ženu...
I sad nverovatno zaključujete da ja opravdavam neverstvo u nekim slučajevim. Pa da, mislim da to nije toliko strašno koliko se drami oko toga.
Pod uslovom da se ne sazna i da niko ne bude povredjen. Naravno!
BoKte mazo, stvarno isti nasa RadaPrvo što mi palo na pamet: Trkači olovnih nogu, Džems Džons. Baš je onako prava američka, sa dosta likova i ne baš vesela. Čitala sam je poodavno, pa sam sad probala da izguglam da se malo podsetim. To nisam našla, ali sam našla ovaj zanimljiv tekst.
http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/Ranjene-knjige-na-chitanju-u-Machkatu.lt.html
Tako bi i naša Rada da se, daleko bilo, tako nešto desi.