lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Boze, sta li se desilo posle tog naletanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boze, sta li se desilo posle tog naletanja![]()
Sama sam na ovaj dan, a i uopste...
Ja ti želim da se to stanje što pre promeni.![]()
I ja sam bila sama, arvena.
Moji svratiše na kratko.
Po stvari, po kutije.
Naime,selim se iz Novog Sada.
Idem u Zrenjanin.
Rodni grad.
Rešila sam da tamo krenem sa traženjem posla, Novi Sad je lepota u kojoj jesa beskrajno uživala,ali sam bez veze koja bi mi omogućila posao u struci.
Odlazak je bliži.
Rominja mi na oknima očiju.
Dolaziću, blizu je Novi Sad, ni pola sata kolima.
Ali opet...
Kao da se obrušava na mene više od 5 godina života koje ovde ostavljam.
Znam da su ti dani, trenuci zanavek u meni...
Ali teška su opraštanja.
Čak i sa gradom.
Jer i on...satkan je od duše.
Ja osim sto sam juce ustala, zaklala i ispekla prase, napravila tortu sa 9 kora i ofarbala 100-tinak jaja, ja sam drage moje i citala.
Eh... Sta vam je sposobna zena![]()
I, kao što ti odgovorih na onom drugom mestu, gde si se takođe požalila, čitaj proverenog nam zeta i ne brini.Ben u svetu – Doris Lesing, Agora, 160 str, 8/10
Posle nekih 30-ak strana mi je doslo da je ostavim, ali Rada, Truman (to je jedan sa knjizevnosti) i Nobelova nagrada su me u tome ipak sprecili.
(Meni su Rada, Truman i Nobelova nagrada po tezini preporuke tu negde)
Dakle meni je odnos izmedju onoga sto Ben razume i onoga sto on ne razume, nekako nelogican i neuverljiv.
Ili ja mozda trazim logiku tamo gde nje po prirodi stvari ne moze biti
Jer Ben je nerealan lik, ali nekako sa pretenzijama da bude realan. Eto to je ono osnovno sto mi nije leglo. Sve mi je nit realno, nit nerealno.
I jos nesto. Pisac je jako ublazio njegove atavisticke osobine u ovom II delu. Sto me je iznenadilo i zacudilo. Na kraju je Ben od nekoga ko me jako plasio, postao neko koga mi je bilo neizmerno zao.
(Kapiram ja da je to mozda bila pisceva namera, ono... kakva je i kuda ide civilicacija... ... i to... )
Sve u svemu od nekoga ko je dobio Nobela ocekujem da me potpuno zarobi svojom pricom, a ovde to nije bio slucaj.
E sad, da se razumemo, knjiga je dobra, ali sam ja valjda mnogo vise ocekivala, i verovatno u tom grmu lezi zec.
Pocela sam Majka je samo jedna.I, kao što ti odgovorih na onom drugom mestu, gde si se takođe požalila, čitaj proverenog nam zeta i ne brini.![]()
Nemam, nisam cula za taj naslov.
Jesi li gledala na sajtu baneprevoz?
Mada taj sajt nesto ne radi kako treba, ne mogu u poslednje vreme da skinem sto bih volela...