Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo mi reci, da li je za kupovinu (sa akcije) Ugovor sa bogom i Znamenje izdajnika, isti pisac (ako si citala)?
Cisto da ih imam i procitam, a uvek ima kome da se pokloni. ;)

Znamenje nisam čitala, a do kraja Ugovora s Bogom imam još bar 150 strana, tako da još uvek ne mogu da je ocenim. Ne verujem da ću je ponovo čitati, kao ni ostale trilere. Ja sam je kupila jer posle mene ima da je čitaju i moj muž i mama, tako da neće propasti, pa ako i ti imaš kome da proslediš, onda kupi.

Ova Lamar je neviđeni brzočit. :eek:

Rado, zar je Getsbi dosadan? Ja već godinama nameravam da ga pročitam jer mi se sviđa taj period, atmosfera... Čak sam mislila i za maskenbal da se obučem u stilu dvadesetih.

Lamar, preslatko je. Ti si nas sampion u pravljenju stripova. U jednom momentu ti je Emocija bila dostojna konkurencija, ali sad je nesto nema. Emocijo, dodji da se druzimo, nema veze ako nista ne citas, citaj nas

Poziv vazi od svih
2817852zjvemcl8gt.gif

Ovo mi bacamo Emociju u vis kad stigne :lol:
smilie_girl_112.gif

Pozdrav od ništočita.

P.S.Tu sam ja,družim se,samo ćutim.

Procitala sam ``Pod kupolom`` mog premilog i predragog Stivena Kinga.
Ne znam da li znate, ali ja sam njegov fan jos iz mojih mladjahnih dana.
Mnogo mi se dopala, zaista se nisam mogla odvojiti od knjige, bas je ono da je ne ostavis dok je ne procitas.
Roman ima veoma duboku poruku, to me je odusevilo.
Necu da Vam je prepricavam zbog onih koji ne vole da znaju o cemu se radi. Ali se jedva suzdrzavam, jer sam puna utisaka.
Ali ipak moram da se malo saberem, jer uvek kad procitam knjigu koja mi se dopala, potresem se, ne mogu da se setim drugog pojma, pa to mora u meni malo da odstoji, da se slegnu utisci...
Naravno da preporucujem knjigu svima koji vole njegov stil pisanja, a znam da ih ima mnogo.
Sad cu da krenem ``po domacim piscima`` da vidim sta oni imaju da mi kazu ;)
Pozdrav svima sa teme!

ja počela danas Ljuljaška daha....Herta Miler
trećinu (1oo str) sam već omunjila
pisalo se ovdje dosta o ovoj knjizi
da dodam da se i meni jako dopada

tema je mučna, da mučnija bit' ne može (logor u Rusiji)
ali se provlači nekakva čudna toplina

ja počela danas Ljuljaška daha....Herta Miler
trećinu (1oo str) sam već omunjila
pisalo se ovdje dosta o ovoj knjizi
da dodam da se i meni jako dopada

tema je mučna, da mučnija bit' ne može (logor u Rusiji)
ali se provlači nekakva čudna toplina
Meni je postala jako dobra bas negde posle te prve trecine.
Od kada sam je procitala, pitam se kako neko moze da napise toliko o samo jednoj jedinoj stvari.

Znaci pisac se fokusirao na samo jedan problem u nizu u tim okolnostima, i maksimalno mi zaokupio paznju na 300-tinak strana.
Pa ja na tu temu jedva da bih znala da napisem jedan skolski sastav.

Meni je postala jako dobra bas negde posle te prve trecine.
Od kada sam je procitala, pitam se kako neko moze da napise toliko o samo jednoj jedinoj stvari.

Znaci pisac se fokusirao na samo jedan problem u nizu u tim okolnostima, i maksimalno mi zaokupio paznju na 300-tinak strana.
Pa ja na tu temu jedva da bih znala da napisem jedan skolski sastav.

ta sam..
ne znam još uvijek šta ga je zaokupilo
ali ja mogu o čemu god hoćeš da ti pričam danima
provjereno :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back