Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao da , Makin...mogi sad slobodno da ga tražim u biblioteci
a tu Rusku zimu sam dala drugarici da čita
a i onako je podeblja, da znaš
a za tu Opsadu...sad trenutno ne mogu ničega da se sjetim

Samo sa ove stranice na spisak idu Ruska zima, Izabela, Slepilo...
I film Zajedno.
Milica je veceras sa Lauevicem, a ja cu biti sa B Popovicem.
A sutra cemo da vam pricamo :zper:

'oćeš i ti da gledaš film Zajedno? Ja rešila, samo da još nešto pozavršavam i ukopam se pred komp. Nisam nikad gledala n yt nešto tako dugačko, valjda će moći

:eek: ja ne zelim ovo da citam :sad2:

Meni muz na putu, deca spavaju kod babe, Lausevic i ja sami :zaljubljena::aha:
:zper:

Tako mlada,a znaš da izabereš....
Preksinoć sam i ja bila sama,i čitala o onim homoseksualcima u Niti lepote,koji izbor!
smilie_girl_035.gif

Opsada: http://laguna.rs/n114_knjiga_opsada_laguna.html

Ja planiram da gledam veceras taj film.
Hajde Ester i ti ako hoces :D
Moze Bi na yutube bez problema, vec sam ranije gledala nesto :D
Ništa ne mogu da gledam,okrenuli se ka nekom drugom satelitu i više ništa nema....:rida:

A na kompu još nisam ništa gledala,možda je bolje da se ne naviknem još i na to....

Sve odoše nešto da gledaju.....Šta ću,šta ću.......z;)

Poslednja izmena:
odlična je Opsada, jrsam čitala...hvala moja drugar'ce

E nisam se smirila dok je nisam kupila...Mozda je sad ponesem na zimovanje, uklapa mi se nekako...

Nego nekim cudom sam i ja bez obaveza i odmorna veceras...pa sam pocela da citam novine, knjigu ne bih, nemam vremena, sela za komp, pa da l bih tv ili neki film...sva neodlucna...procice mi vece , a ja sve bih, pa nista...

Samo sa ove stranice na spisak idu Ruska zima, Izabela, Slepilo...
I film Zajedno.
Milica je veceras sa Lauevicem, a ja cu biti sa B Popovicem.
A sutra cemo da vam pricamo :zper:

:zper::zper::zper: Al' vi nemate pojma...:zper:

Esterita ti možeš kad 'oćeš i uživo...:zcool: Čini mi se odlična ova nova predstava...

A film nije filmčina, ali mi se dopao, tako da neki ekstra film ne očekujete već sasvim solidan, samo bih ja kraj promenila...:zper:

Poslednja izmena:
Evo mene, odgledala film. I kao što sam i mislila, nije mi to trebalo. Užasno su mi neprijatni ti novi domaći filmovi gde uvek ima neki kriminalac koji vedri i oblači i ne otvara usta za manje od par hiljada evra. I uvek nekog maltretiraju, biju, vezuju.... Zbog toga sam i prestala da gledam domaće filmove, samo nešto tipa Zona Zamfirova, sad će biti i Šešir profesora Vujića (mada sam čula da baš nije slavan). Naravno rasplakala sam se na kraju... mislim, baš je šablonski, kriminal, nasilje, kriza (para, identiteta, inspiracije...) i na kraju jeftina i predvidiva ljubavna priča. A da, Branimir Popović, zbog koga je sam i gledala fillm. Pa, nije me oborio s nogu. Bar sam sredila nokte dok je trajao film.

Evo mene, odgledala film. I kao što sam i mislila, nije mi to trebalo. Užasno su mi neprijatni ti novi domaći filmovi gde uvek ima neki kriminalac koji vedri i oblači i ne otvara usta za manje od par hiljada evra. I uvek nekog maltretiraju, biju, vezuju.... Zbog toga sam i prestala da gledam domaće filmove, samo nešto tipa Zona Zamfirova, sad će biti i Šešir profesora Vujića (mada sam čula da baš nije slavan). Naravno rasplakala sam se na kraju... mislim, baš je šablonski, kriminal, nasilje, kriza (para, identiteta, inspiracije...) i na kraju jeftina i predvidiva ljubavna priča. A da, Branimir Popović, zbog koga je sam i gledala fillm. Pa, nije me oborio s nogu. Bar sam sredila nokte dok je trajao film

Branimir uvek igra negativce, kriminalce. Ja bih samo kraj promenila, jer mi nije realan.

:lol: Patetično na kraju, ali dobro, svako ima pravo na svoj izbor kraja. U Normalnim ljudima je još gori...

Ti ko Esterkina ćerka...:lol:

Podseti me molim te na ćerku, šta to beše?
Patetično jeste, ali muž je od samog početka odavao utisak tipa koji je u stanju da pređe preko takve stvari, nekako me kraj nije iznenadio, ali me niko tu nije ni oduševio...

Podseti me molim te na ćerku, šta to beše?
Patetično jeste, ali muž je od samog početka odavao utisak tipa koji je u stanju da pređe preko takve stvari, nekako me kraj nije iznenadio, ali me niko tu nije ni oduševio...

Ma daleko je to od oduševljenja, samo me nervira to patetisanje, muž lenjivac prašta a žena jadna treba da se oseti krivom... Ko u Nevernoj ženi...Još plus oni komentari ispod i svi lajkovali, treba prebiti ženu i sl.
Imaš na prethodnoj strani Esterkin komentar u vezi Baneta Popovića i predstave na kojoj je bila sa ćerkom...

[QUOTE=Giovanna;20661296

Esterita ti možeš kad 'oćeš i uživo...:zcool: Čini mi se odlična ova nova predstava...

e, pa, ne mogu baš kad 'oćem :zelenko2:
koja predstava, gdje...u Pg? Ct? daleko mi da odem i gledam predstavu...mogu samo ljeti kad sam tu ponešto da uhvatim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back