Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini, nisam videla pitanje.
Tužna je, tužna, ali ja takve najviše volim.:(

I tako moj spisak,raste li,raste.....

Vidim šta me čeka....

md_horiz1.jpg

...moraću i ja da se uselim sa vama u onaj magacin..z:)

Jel primate i mene? :cao:

Citam vas stalno, ali ne pisem...jer nisam ceto tu da bih caskala, a i ne citam nista novo da bih o tome pisala.

Jedino sto mogu da navedem je da sam konacno procitala Avanture nevaljale devojcice...posle godinu dana ostavljanja za kasnije.

Inace sa samo ponovo citala neke stare knjige...npr. Grof Monte Kristo...Crveni sfinks...Sever i Jug...Prohujalo s vihorom, Emili - Kalebove kceri...
Naidje mi takva faza da ne mogu da citam nista novo, ne drzi mi paznju uopste.

Vidim da je ovde zivo...ima li i za mene mesta u tom magacinu? :D

Jel primate i mene? :cao:

Citam vas stalno, ali ne pisem...jer nisam ceto tu da bih caskala, a i ne citam nista novo da bih o tome pisala.

Jedino sto mogu da navedem je da sam konacno procitala Avanture nevaljale devojcice...posle godinu dana ostavljanja za kasnije.

Inace sa samo ponovo citala neke stare knjige...npr. Grof Monte Kristo...Crveni sfinks...Sever i Jug...Prohujalo s vihorom, Emili - Kalebove kceri...
Naidje mi takva faza da ne mogu da citam nista novo, ne drzi mi paznju uopste.

Vidim da je ovde zivo...ima li i za mene mesta u tom magacinu? :D

Sigurno ima mesta,Rada će sve da sredi.
smilie_girl_076.gif

Nikako da završim Nit lepote.z:(( a za forum imam vremena.....

I ja bih uzivala uz Baneta Popovica, ali Prva je nestala...samo crn ekran...
Nego , jutros sam pre otvaranja knjizare bila ispred...da ne okasnim...On covek dolazi i kao, pa radim od 10, sad sam slucajno u prolazu...a ono 9h...
Obavila sam sta sam imala, pa se vratih i evo spiska

Nemrtva i nezaposlena - osecam da je glupost, ali imam prvi deo, pa....
London I, II i III - poklon njegovoj mami - ja imam samo prvi deo i uzecu II i III
Daleki paviljoni I - sestra ima II deo, pa trazila
Vreme izmedju stepova
Viking - zainteresovali me nordijski narodi
Devojka iz 20. - kad vec kazete da jedino ta Kinselina vredi
Kci stepe
Lepota nepoznatog

Eto...

Nasla bi se tu i Vrata krletke i Sangajska konkubina, i jos neke koje ste navodile, ali vec sam ih kupila....

Toliko od mene za ovaj put...lagano se spremam za skijanje...i nadam se citanje....

Cru*, divno je sto si ponovo tu!!!
smilie_girl_345.gif

Ooo, pa kako nisi nista citala kada si procitala gomilu toga.
Bas razmisljam kako bi sada na mene delovala na pr. Prohujalo sa vihorom.
Nekada sam je citala obavezno svakog leta.

Prvu sam imala :zcool: i gledala BP
I sve vreme mislila na Ester, i nesvesno pokusavala da je smestim negde u tu pricu
scratch_girl.gif

A prica je odlicna, a glumci su jos odlicniji
smilie_girl_276.gif

smjesti me podruku sa Banetom z:mrgreen:
nemam prvu ovdje, mada je nisam ni tražila, možda i imam
gledala sam ove prve epizode na planinčini

elem...počeci Banetovi...predstava Banovič Strahinja...na otvorenoj sceni, na Citadeli, ali ne na glavnoj sceni, nego ukraj neđe, mislim, cijela predstava na jako malo prostora, 5o gledalaca, samo 7 redova za publiku
ja odgledala predstavu jednom i oduševila se, i drugi dan vodim stariju kćer da gleda...imala je nekih trinaetak godina tada...i normalno sjele u prvi red, jel
i sad ide predstava normalno...radnja je smještena u današnje vrijeme, glumci tako i obučeni...
i...ulazi Banović Strahinja (Bane) u kadar na rolerima, u bermudama i atlet majici...sve žviždućući goldenajs..tana na..i vrti se oko ovih glumaca na gomili (kao neki koktel)...moje dijete zinulo..i stoji tako ozinuta i bleji u Baneta...kako se on vrti u rolerima, tako ona okreće glavu za njim onako ozinuta
ja je gurnem...ništa ona..ja opet...ništa...
ne računajući na akustiku, ja onda šapnem, malo jače...zatvori usta, mala
muk
pa smijeh
i publike i glumaca

Prvu sam imala :zcool: i gledala BP
I sve vreme mislila na Ester, i nesvesno pokusavala da je smestim negde u tu pricu
scratch_girl.gif

A prica je odlicna, a glumci su jos odlicniji
smilie_girl_276.gif

Jaoooooooo, ne da sam ljubomorna negoooooo....z:((Ceo dan zamrznuta slika, i u 5 do 9 se setim da pustim RTCG jer na njoj ima i odgledam samo kraj...

smjesti me podruku sa Banetom z:mrgreen:
nemam prvu ovdje, mada je nisam ni tražila, možda i imam
gledala sam ove prve epizode na planinčini

elem...počeci Banetovi...predstava Banovič Strahinja...na otvorenoj sceni, na Citadeli, ali ne na glavnoj sceni, nego ukraj neđe, mislim, cijela predstava na jako malo prostora, 5o gledalaca, samo 7 redova za publiku
ja odgledala predstavu jednom i oduševila se, i drugi dan vodim stariju kćer da gleda...imala je nekih trinaetak godina tada...i normalno sjele u prvi red, jel
i sad ide predstava normalno...radnja je smještena u današnje vrijeme, glumci tako i obučeni...
i...ulazi Banović Strahinja (Bane) u kadar na rolerima, u bermudama i atlet majici...sve žviždućući goldenajs..tana na..i vrti se oko ovih glumaca na gomili (kao neki koktel)...moje dijete zinulo..i stoji tako ozinuta i bleji u Baneta...kako se on vrti u rolerima, tako ona okreće glavu za njim onako ozinuta
ja je gurnem...ništa ona..ja opet...ništa...
ne računajući na akustiku, ja onda šapnem, malo jače...zatvori usta, mala
muk
pa smijeh
i publike i glumaca

Kako ja tebi ženo zavidim...:malav::malav: Prvo Laušević (koji bi tvrdim da mu je sudbina bila bolja i danas bio jedan od najboljih glumaca ) pa sad i Bane koji priznajem tek od pre godinu dve frajer i po. Ima tu još par detalja ali nije za javnost, no nebitno njemu opraštam...:malav::malav:

I da znaš zamislila sam scenu i smejem se sama već pet minuta, na reakciju tvoje ćerke...:hahaha1::hahaha1::hahaha1:
ps: Prosle nedelje je bio na BG aerodromu, znači u Beogradu...:heart:

Poslednja izmena:
Plava beležnica, Džejms E. Levin pročitana.
Ko nema jak želudac neka ne čita. Rada je objasnila o čemu se radi u knjizi, ja samo mogu reći da mi je želudac izvrnut naopačke. Najstrašnije od svega što se takve stvari stvarno dešavaju tamo negde nekomez:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back