krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ako misliš na Tragom mrtve princeze, Badalpurski vrt je nastavak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izvini, nisam videla pitanje.
Tužna je, tužna, ali ja takve najviše volim.![]()

Pa to nam je jednostavnije.I tako moj spisak,raste li,raste.....
Vidim šta me čeka....
![]()
...moraću i ja da se uselim sa vama u onaj magacin..![]()

Ni ja. Uostalom prosipanje emocija na sve strane nije znak i da ih imas.Ja nikad to ne bih rekla za tebe, nama baš pokazuješ da nas voliš![]()
Ako misliš na Tragom mrtve princeze, Badalpurski vrt je nastavak.![]()

Citala sam Badalpurski vrt.Ne daj Bože da se sruše, bilo bi i gore.Pa to nam je jednostavnije.
Bolje mi da predjemo u magacin, nego da sve to iz magacina prebacujemo kuci...
Zar nisam pametna
PS. Jel su se ovo srusile Radine police![]()

Ne daj Bože da se sruše, bilo bi i gore.![]()
Doci cu
Btw, citao neko Cerka moje najbolje prijateljice - Doroti Kumson
ili Poslednja kasmirska ruza - Kliverli Barbara?
Opa, otkud ti to znaš?![]()
![]()

Ja nikad to ne bih rekla za tebe, nama baš pokazuješ da nas voliš![]()

Bar nešto...

Jel primate i mene?
Citam vas stalno, ali ne pisem...jer nisam ceto tu da bih caskala, a i ne citam nista novo da bih o tome pisala.
Jedino sto mogu da navedem je da sam konacno procitala Avanture nevaljale devojcice...posle godinu dana ostavljanja za kasnije.
Inace sa samo ponovo citala neke stare knjige...npr. Grof Monte Kristo...Crveni sfinks...Sever i Jug...Prohujalo s vihorom, Emili - Kalebove kceri...
Naidje mi takva faza da ne mogu da citam nista novo, ne drzi mi paznju uopste.
Vidim da je ovde zivo...ima li i za mene mesta u tom magacinu?![]()
a za forum imam vremena.....Ja sam čitala Poslednju kašmirsku ružu, to kao neki krimić, onako ženskast, malo naivan.

i gledala BP

Prvu sam imalai gledala BP
I sve vreme mislila na Ester, i nesvesno pokusavala da je smestim negde u tu pricu![]()
A prica je odlicna, a glumci su jos odlicniji![]()
Ceo dan zamrznuta slika, i u 5 do 9 se setim da pustim RTCG jer na njoj ima i odgledam samo kraj...smjesti me podruku sa Banetom
nemam prvu ovdje, mada je nisam ni tražila, možda i imam
gledala sam ove prve epizode na planinčini
elem...počeci Banetovi...predstava Banovič Strahinja...na otvorenoj sceni, na Citadeli, ali ne na glavnoj sceni, nego ukraj neđe, mislim, cijela predstava na jako malo prostora, 5o gledalaca, samo 7 redova za publiku
ja odgledala predstavu jednom i oduševila se, i drugi dan vodim stariju kćer da gleda...imala je nekih trinaetak godina tada...i normalno sjele u prvi red, jel
i sad ide predstava normalno...radnja je smještena u današnje vrijeme, glumci tako i obučeni...
i...ulazi Banović Strahinja (Bane) u kadar na rolerima, u bermudama i atlet majici...sve žviždućući goldenajs..tana na..i vrti se oko ovih glumaca na gomili (kao neki koktel)...moje dijete zinulo..i stoji tako ozinuta i bleji u Baneta...kako se on vrti u rolerima, tako ona okreće glavu za njim onako ozinuta
ja je gurnem...ništa ona..ja opet...ništa...
ne računajući na akustiku, ja onda šapnem, malo jače...zatvori usta, mala
muk
pa smijeh
i publike i glumaca

Prvo Laušević (koji bi tvrdim da mu je sudbina bila bolja i danas bio jedan od najboljih glumaca ) pa sad i Bane koji priznajem tek od pre godinu dve frajer i po. Ima tu još par detalja ali nije za javnost, no nebitno njemu opraštam...

Niko nije odgovorio na moje pitanje![]()
Niko nije odgovorio na moje pitanje![]()