lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Evo me 
Ala ste se vi iscaskaleeee.
Ako, ako, da zivnemo. A ne kad dodje Esterka da nas kritikuje
E bas mi je drago @Bi sto ti se toliko dopao Kevin.
Vidim citas drugu knjigu a jos mislis o njemu.
I ja se, od kada sam ga procitala, pitam zasto je ispao takav.
I odlucila sam da mislim da niko nije "kriv", da se on jednostavno tako rodio.
Neko se rodi autistican, neko bolestan od neke fizicke bolesti, a on se rodio bolestan od... tog neceg.
Eto, nisam nekako mogla da okrivim ni popustljivog oca, ni tu badava pronicljivu majku, ni drustvo, ni uslove u kojima je rastao.
Nema tu pravog odgovora naravno, ali eto meni je nekako lakse kada mislim da se jednostavno tako rodio.
Ala ste se vi iscaskaleeee.
Ako, ako, da zivnemo. A ne kad dodje Esterka da nas kritikuje
E bas mi je drago @Bi sto ti se toliko dopao Kevin.
Vidim citas drugu knjigu a jos mislis o njemu.
I ja se, od kada sam ga procitala, pitam zasto je ispao takav.
I odlucila sam da mislim da niko nije "kriv", da se on jednostavno tako rodio.
Neko se rodi autistican, neko bolestan od neke fizicke bolesti, a on se rodio bolestan od... tog neceg.
Eto, nisam nekako mogla da okrivim ni popustljivog oca, ni tu badava pronicljivu majku, ni drustvo, ni uslove u kojima je rastao.
Nema tu pravog odgovora naravno, ali eto meni je nekako lakse kada mislim da se jednostavno tako rodio.

Kevina

ali stvarno mislim da je to knjiga koju treba procitati - sto zbog toga sto navodi na visestruka razmisljanja i na vise tema, sto zbog ambivalentnih likova, sto zbog toga da nema jednostavnih istina, sto zbog toga sto nam mnogo sta govori o vremenu u kojem zivimo a opet ne tako zapaljivo i bombasticno kako se na osnovu teme kojom se bavi moze uciniti. Kupila sam "Svet posle rodjendana" iste autorke i, bez obzira na to sto me tema privlaci i sto mislim da njena knjiga tesko da moze biti bas glupava ili promasaj (a Bambi me je dodatno ubedila da sam u pravu kad tako mislim), nesto mi se ne da da je citam, zato sto je "Kevin" postavio tako visoke standarde.