Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rajkaaaa :D
Da sam znala da ne volis 666 stranu, celu bih je sama ispisala :zag:
Sve baksuze :zelenko3: koje sam mogla da pokupim, vec sam i onako pokupila.
Tako da mi tamo neka 666 strana ne moze nista
smilie_girl_096.gif

Spremna sam i za nju
smilie_be_055.gif

E, drage moje, zato vas volim.:zag: Šta ću, sujeverna sam. :rumenka:

Dasty, ajde, živ' ti ja, uzmi nekad nešto što nemam. ;) Ili, još bolje, ispiši se iz biblioteke, msm, gradske.;)

Ja čitam kuvar, meljem orahe, keks, kiki riki, pečem lešnike... ide školska slava...;) Kad sam se udavala, baš sam ubola šta će muž da mi slavi. :manikir:

Kako su vama setovane stranice? Meni je bilo po 15 poruka na strani pa je bila 1110 strana, onda sam promenila na 20 pa je bilo 800 i nešto. Sad je na 30, pa je 555 strana. !? Ali nikako mi nije 666.
Vraćam ja na 15 poruka na strani

Zar i ovde moram da podučavam. Podeli broj poruka sa 666 pa ćeš videtio da nam ide 25 poruka po strani.;)

:zag:

Zar i ovde moram da podučavam. Podeli broj poruka sa 666 pa ćeš videtio da nam ide 25 poruka po strani.;)

:zag:

nema u podešavanju ponuda za 25 poruka na stranici, nego 15, 20, 30..... otkud vama 25?

Kad sam se već javila da ispravim jednu kardinalnu grešku od noćas. Propustila sam da pomenem odličan prevod romana Moramo da razgovaramo o Kevinu Dijane Radinović

Počela da čitam Slepog ubicu. Pročitala 40 strana, nisam oduševljena. Sve mi nešto zbrda zdola, svega i svačega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back