Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se film (Ime ruze) posebno svideo zbog one biblioteke :) a i prica je interesantna. Zamislite biblioteku - lavirint, pa jos odaje podeljene po kontinentima. Knjigu sam vise puta citala, moracu da je donesem od kuce sledeci put. Cesto film dosta odstupa od price, ovde je samo kraj nesto izmenjen, ali je sve veoma verno prikazano kao u knjizi. Koneri je bas pravi izbor za glavnu ulogu (mada ga ja ne volim nesto posebno). Jeste mracno, ali je pravi srednjevekovni krimic, sa odlicnim zapletom.

Bi, a taj film koji ti se dopao, jel tu igra Rene Zelweger? Onaj kad stize u Minesotu u stiklicama i kostimcicu, a tamo sneg i mecava? I meni se dopao, ali mi je Ime ruze zanimljiviji.
ОбожавЉЕМ Име и Клатно..а сад сам добио на поклон Прашко гробље :zskace:

ovaj...ja nisam otišla bez pozdrava
nego ne znam gdje udaram
uz pakovanje i ostale skalamerije koju idu uz to, navrzlo mi se hiljadu nekih glupih obaveza koje samo JA mogu da završim, pa samo letam odtamodovamo...a kako su praznici, a kod nas su zaista praznici, rade samo butici i marketi... 'ajd završi majčin sine

ovo obožaJem...
skolovrčilo mene jedno momče samo tako
sve fino kulturno uz dužno poštovanje, onako muško žensko
samo da napomenem, tada sam bila slobodna, da ne bude zablude o mom mralnom liku

i, 'ajd , popustim ja..dogovorimo se da popijemo kafu
izašla sam iz kuće u, recimo 8, vratila se u 8 i l5

kafić je bio odma' ispod stana
elem, sjednemo...šta će dama da pije...mhm, 'ajd dama će da pije kafu sa mlijekom...i on će isto...dobro
sjedimo tako i gleda on mene, gledam ja njega...i tako se gledamo
stiže ta vesela kafa, šećerimo oboje onako pozamašno, vrtimo kašičicom, cangala cangala
i, da bi nešto pričali, kažem ja...vidim da voliš dobro slatku kafu, mora da voliš i kolače

iiiiiiiiiišššššš...volim...OBOŽAJEM...ja svaki dan iŽedem po jedan u Mariner (lokal sa kolačima)

:shock::shock:...:dash: ...:dash:
uuh,,,što me nešto glavaaaa zaboljela, moram kući, moram kući..

Poslednja izmena:
Hahaha, Esterita... podseti me na moj slučaj. Isto bilo davno, jaaaaako davno, kad sam bila slobodna.
Pa upoznala tipa na bazenu, sve lepo fino, neformalno obučeni, kako to već biva... da se nadjemo uveče.. da se nadjemo. On došao u istom šorcu i plastičnim papučama.
Kud ću sad s njim takvim, da me neko ne vidi... ajmo u bioskop, ajmo
Kad ono film strave. Primako se on meni... ja mislim... ono...
Pa pita: jes se bojiš
Ne bojim se, a ti
Kaže, pa... malo....

Hahaha, Esterita... podseti me na moj slučaj. Isto bilo davno, jaaaaako davno, kad sam bila slobodna.
Pa upoznala tipa na bazenu, sve lepo fino, neformalno obučeni, kako to već biva... da se nadjemo uveče.. da se nadjemo. On došao u istom šorcu i plastičnim papučama.
Kud ću sad s njim takvim, da me neko ne vidi... ajmo u bioskop, ajmo
Kad ono film strave. Primako se on meni... ja mislim... ono...
Pa pita: jes se bojiš
Ne bojim se, a ti
Kaže, pa... malo....
:zcepanje:

Sinoc sam nastavila neke pripovetke Davida Albaharija, Drugi jezik.
Svidjaju mi se. Lepe crtice iz raznih zivota :)
Kako je dobra ona sinocna, Kralj. Odlicna!

Bi, samo da znas, Mama Leone su sve price iz detinjstva. Kao i roman Otac.
A onaj deo Mama Leone + je uglavnom iz tog ratnog perioda.
Tako da ako ti se svidja kako pise, slobodno citaj ove dve :D

Ili je kod mene "onaj" Nemac dosao po svoje pa sam ih zaboravila
scratch_girl.gif

Sinoc sam nastavila neke pripovetke Davida Albaharija, Drugi jezik.
Svidjaju mi se. Lepe crtice iz raznih zivota :)
Kako je dobra ona sinocna, Kralj. Odlicna!

Bi, samo da znas, Mama Leone su sve price iz detinjstva. Kao i roman Otac.
A onaj deo Mama Leone + je uglavnom iz tog ratnog perioda.
Tako da ako ti se svidja kako pise, slobodno citaj ove dve :D

e dobro da znam... znači ništa + samo -

Nemoj Rado, sad da se razboliš, treba da se vidimo... Nismo se odavno videle. :zsmrcka:

Bambi, čekam nestrpljivo da čujem šta si uzela. :ceka:

E moja ti, poljubila sam vrata biblioteke! Radila je čitaonica, kaže nisu imali struje pa valjda otišli. Tako da sutra ponovo moram da se cimam do centra samo zbog toga! Hoćete sutra možda da se vidimo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back