-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Mir Božji, Hristos se rodi!
Vaistinu se rodi !
Srećan praznik drage moje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mir Božji, Hristos se rodi!
Upravo sam odgledala Moramo da razgovaramo o Kevinu.
Pa onako, nije nesto. Ali treba reci da verno prati knjigu, ne odstupa ni malo.
Znaci, nije tako lose, ne kajem se sto sam ga odgledala, ali ne preporucujem nikako pre knjige
PS. Samo da vam najavim, u nedelju na B92 Ime ruze u 21:00
Nekako poenta priče je da sa kim god završite uvek nešto fali, ne postoji gdin savršeni, ali u svakoj priči treba uživati u onom lepom.
Jaoooo, a ja treba da počnem da je čitam, uzela sam je iz biblioteke! Šta sad da radim, gledati film ili ne?
Završila sam Svet posle rođendana, Lajonel Šrajver. Svidela mi se, ali kraj je, razočaravajući iz mog ugla jer sam navijala za drugu stranu. Jel se i vama to dešava, da simpatišete neki lik i da "navijate" za njega?
Mogla bih i za ovu knjigu reći da je za "udate", ženska se zaljubljuje u muževog druga i priča teče u dva pravca: šta bi se desilo da se trudila da zaboravi na njega i druga priča upušta se u aferu sa njim...
Nekako poenta priče je da sa kim god završite uvek nešto fali, ne postoji gdin savršeni, ali u svakoj priči treba uživati u onom lepom. Malo me to razočaralo. Ali u svakom slučaju vredelo je pročitati knjigu zbog njenog frajera, tačno sam ga zamislila![]()
Svet posle rođendana, Lajonel Šrajver.
Eeee Bambi, pa ja tek sad kapiram da je to ova sto je pisala Kevina!
I jel dobra za citanje?
Ono, bez obzira na kraj koji bi ti volela da je drugaciji![]()
Aha, u njoj je taj deo o Sarajevu.Dobra, meni je baš bila interesantna, osim onog dela o ljudima iz Sarajeva.Ali, da, za preporuku je.
E dok ja trazim smajlice vi otisle 3 knjige unapred
Aha, zna ci Ime ruze mogu i ja da gledam pa da citam.
Posto nisam procitala jer imam svoju knjigu, pa sve kao ima vremena, moja je, procitacu kad hocu.
Kazem ja.msm kako srnim ova slova...
moram samu sebe da hvalim, kad neće niko