Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odmah sam znala da ti nisi Rada :znamiguje:

hihihi, pa nisam valjda nešto pogrešila, na digitronu sam računala, samo sam malo slobodnije interpretirala (kakva reč! )

Volim i promašaje(ako ih nema previše ),posle više cenim ono što valja.......
smilie_girl_007.gif

Moram da dodam još jednu,na spisak najboljih,i zaista ne znam kako je se nisam setila:
Memoari Pere Bogalja - Slobodan Selenić

čekaj, Emocijo, jel to tvoj spisak najboljih knjiga koje si pročitala? Privatni život drveća i Memoari, ili sam ja nešto propustila?
Neko stavi sve (ili skoro sve, kao lamar), a neko jedva nešto.

čekaj, Emocijo, jel to tvoj spisak najboljih knjiga koje si pročitala? Privatni život drveća i Memoari, ili sam ja nešto propustila?
Neko stavi sve (ili skoro sve, kao lamar), a neko jedva nešto.
Propustila si ovo

Neću moći,nemam spiskove,a knjige mi nisu ovde.
smilie_girl_094.gif

Jedino mogu da kažem kojih se još uvek dobro sećam,bez spiskova,pretraživača i knjiga:
Ljuljaška daha - Herta Miler
Čovek je veliki fazan na ovom svetu - Herta Miler
More - Džon Banvil
Igrač - Kolum Meken
Moramo da razgovaramo o Kevinu - Lajonel Šrajver
Puls - Džulijan Barns
Memoari Pere Bogalja - Slobodan Selenić

.......ima još, samo se ne sećam.....
i jedna od poslednjih,i ne znam da li će izdržati vremensku probu
Majčina ruka - Igor Marojević

a Privatni život drveća sam sada pročitala,i rano je da ide na tako važan spisak,možda dogodinez:)

Poslednja izmena:
Izgleda da je svima koji su pročitali Moramo da razgovaramo o Kevinu, on na listi najboljih.
Prosto imam tremu što ću uskoro početi da ga čitam.
Ali prvo da završim 3. deo Tračare :zima: (mnogo sam neozbiljna), to ću večeras na putu do kuće, pa Sarajevski marlboro... pa Kevin

Izgleda da je svima koji su pročitali Moramo da razgovaramo o Kevinu, on na listi najboljih.
Prosto imam tremu što ću uskoro početi da ga čitam.
Ali prvo da završim 3. deo Tračare :zima: (mnogo sam neozbiljna), to ću večeras na putu do kuće, pa Sarajevski marlboro... pa Kevin
Citamo tinejdz knjige i nikako da odrastemo
smilie_girl_014.gif

Počela sam Žarkovu knjigu, nisam više htela da odlažem....
Ipak mi trebaju činjenice kako bih mogla da vas pratim.
Knjiga je dobra, sviđa mi se njegov način razmišljanja i oko nekih stvari se pogađamo.
Nasmejah se uz vodič kroz Beograd , jastuk i funkcije čaršafa...
Još uvek ne plačem, čekam ...

Počela sam Žarkovu knjigu, nisam više htela da odlažem....
Ipak mi trebaju činjenice kako bih mogla da vas pratim.
Knjiga je dobra, sviđa mi se njegov način razmišljanja i oko nekih stvari se pogađamo.
Nasmejah se uz vodič kroz Beograd , jastuk i funkcije čaršafa...
Još uvek ne plačem, čekam ...

Krevet kao i čaršaf imaju 2 funkcije, samo mislim da pošto si na početku, ima jednu, tragičnu.

Baš me interesuje mišljenje tvog muža pošto se ženski sud po pitanju Žarka ne računa, kako kazaše neki koji inače sve znaju.

Esterita, ti se zezaš!? Pričala si da nisi pravila spiskove i da ne nameravaš sada da počneš. I ja ti verujem i uvek sam ti se divila koliko pamtiš. Ja pročitam pored naslova šta sam napisala, o čemu se radi i opet nekad ne mogu da se setim.

Bambi! zar je Žarko baš toliko iznad svih ostalih? Imaš divnih knjiga na ovom spisku.

sad mogu dumrem

Bijićka, srce moje...(ljubigrliisve)

i da dodam da mi je ova godina ustvari godina nečitanja
zbog raznoraznih dešavanja u privatnom životu
nit' sam stizala...a ponekad nisam ni mogla

a ovdje uredno dolazim zato što se uvijek osvježim i zbog ovih žto pametno pišu i zbog ovih što se zezaju
i nekako se baš udobno osjećam...eto

a i nije loše to treće mjesto, ne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back