Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
z:poz: Srećna Nova godina svim ženama,da ostanete tako drage, nasmejane i načitane :konfete:
Za koji dan se vraćam kući pa ću natenane (na pravom kompu) da iščitam šta ste pisale ovih dana.
Srećan rođendan i sve najlepše Esteriti i Bambi, izvinjavam se što kasnim.
I još da dodam da se meni Američka tragedija dopala pa sam je čitala 2 puta, dok znam ljude koji ne mogu da je smisle (a inače vole Drajzera). Možda deluje dosadno na počeku, ali se kasnije brzo pročita. (A možda ste vi mislile na neku drugu knjigu tog naziva, a ne Drajzerovu tj. ne znam ima li ih još da se tako zovu).
Uživajte u praznicima!!!

:hvala:

Gde si sinoć da čuješ svoje zemljakinje? Baš su prave frajle! :ok: :lol:

Ćuti, ne staj mi na muku, verujem da je bilo super, jedino sam pratila vatromet iz stana, moje dete se toliko oduševilo da mi kasnije bilo žao što ga nisam dovela u centar da vidi uživoz:lol:
Elem, završila sam Šlinkov Povratak kući, ne znam šta mi je , ali nisam oduševljena, čak me na par mesta samo tako izmorio onim opisima Odiseje. Valjda previše očekujem od njega pa se onda razočaramz:(. Ali ne odustajem još od njega, hoću da uzmem i Bekstva od ljubavi. Počela sam Svet posle rođendana, knjiga obimna, a sitna slova kuku, kad li ću to pročitati, a sa police me gleda i Eko Ime ruže.

Gde ste drage moje :D
Malo kasnim
smilie_girl_193.gif

Tamo gde su žene - Alvaro Pombo

Pretraživač kaže da se vazdušastoj dopala,Radi je bila dosadna(i prekinula je čitanje),tako da sam se uklopila u prosek.
Dugo sam je čitala,ali ipak pročitala.Nemam šta posebno da kritikujem,ali ni da hvalim.Jednostavno, nije bila za mene.
Ne volim kada me knjiga ostavi ravnodušnom
smilie_girl_065.gif
,treba da mi uzburka emocije.......:sanke:

ESTERITA:
Rajka, sad ću da isučem tašnice
Te tašnice me uvek nasmeju,povod uopšte nije bitan,dovoljno je da ih isučete....
smilie_girl_022.gif

I sa malim zakašnjenjem,samo za vas.....

161741_100001401177377_6071902_n.jpg

Poslednja izmena:
Srecna Nova godina, sve najbolje i naravno, jos punoo procitanih knjiga.
Procitala Recepte za savrsen brak, slatka knjiga (mimo ocekivanja), Jelena 93. Pocela i Jelena 2001, ali se bojim da cu tu i ostati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back