Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala vam cure moje drage na lepim željama:kiss:!!! Koliko divnih čestitki!:aha:
Giovanna možeš i meni poslati:znamiguje:
Ja nažalost nigde ne idem, a tako bih rado na trg, volim i Neverne bebe i Frajle, ali nema ko da mi čuva detez:(
Spremila sam trpezu, a bogami i pićencez;)
Jao da vam se "pohvalim", dobila sam od dragog takav promašaj od knjiga da se sam zarekao da mi ih više nikad neće kupovatiz:hm:. Sve, sve ume da mi pogodi, ima idealno oko za sve, ali on i knjige omajgad!
Promašaj knjige br.1 Feng šui - mislim to me APSOLUTNO ne zanima, ne znam ko mu je to uvalio,
Promašaj knjige br. 2 Soulfoodz:(( - od kad ja to pa volim te psihološke knjige:zroll: kad nisam sela i plakala, sva sreća izvadio se trećim poklonom a ovu hranu za dušu sam odmah zamenila i uzela za to 2 komada: Gospodarica Rima (to je prvi deo) i Zmijsko gnezdo (nastavak), Luk Deveniš. A manje knjižare videla nisam, dobro sam našla išta što mi se sviđa.
Od drugarice dobila Neizbrisivo sećanje, Elen Gremijon, čitao neko?
Rado, Rado, može ta Crkva kakolisevećzoveknjiga:zstidljivko:, ja ću se iznenaditiz:lol: Žao mi je što nisam mogla sa vama juče, nadam se da ste se lepo provele, ali nadoknadićemo mi to!

Poslednja izmena:
ja ću za NG na ulicu
prava sam uličarka
moje selo nema trg, pa je doček na ulicU...tj. ispred Starog grada
pjeva Prljavo kazalište i još neko
uvalila mi se starija kćerka, a ja sam mlađu uvalila drugarici mojoj i njenoj da kod njih spava...čuva ih njen muž, a mi idemo u skakanje

• Podržavam
Reactions: Em.
Hvala vam cure moje drage na lepim željama:kiss:!!! Koliko divnih čestitki!:aha:
Giovanna možeš i meni poslati:znamiguje:
Ja nažalost nigde ne idem, a tako bih rado na trg, volim i Neverne bebe i Frajle, ali nema ko da mi čuva detez:(
Spremila sam trpezu, a bogami i pićencez;)
Jao da vam se "pohvalim", dobila sam od dragog takav promašaj od knjiga da se sam zarekao da mi ih više nikad neće kupovatiz:hm:. Sve, sve ume da mi pogodi, ima idealno oko za sve, ali on i knjige omajgad!
Promašaj knjige br.1 Feng šui - mislim to me APSOLUTNO ne zanima, ne znam ko mu je to uvalio,
Promašaj knjige br. 2 Soulfoodz:(( - od kad ja to pa volim te psihološke knjige:zroll: kad nisam sela i plakala, sva sreća izvadio se trećim poklonom a ovu hranu za dušu sam odmah zamenila i uzela za to 2 komada: Gospodarica Rima (to je prvi deo) i Zmijsko gnezdo (nastavak), Luk Deveniš. A manje knjižare videla nisam, dobro sam našla išta što mi se sviđa.
Od drugarice dobila Neizbrisivo sećanje, Elen Gremijon, čitao neko?
Rado, Rado, može ta Crkva kakolisevećzoveknjiga:zstidljivko:, ja ću se iznenaditiz:lol: Žao mi je što nisam mogla sa vama juče, nadam se da ste se lepo provele, ali nadoknadićemo mi to!
Mila, čeka te Opsada crkve Svetog Spasa. Čim kreneš u grad ovih dana, javi da se nađemo negde.:zag:

P.S.
A šta je bio treći poklon od dragog, onaj što te oduševio, priznaj? :zper:

smilie_girl_249.gif
Gotova torta.
Pa posle nek Rada kaze da ja nista ne radim z:((
Mada ipak i citam z:mrgreen: Osmi povjerenik.

PS. Na docek, od one godine kada sam jedva prezivela :zroll: tu kolicinu petardi, ni na trg vise ne idem.
Sto da izginem na pravdi boga mlada i zelena z:mrgreen:

• Podržavam
Reactions: Em.
meni je sve gotovo :zelenko3: evo nekoliko puta
napravila za rođendan tortu i 2 vrste kolača
uredno se pojelo taj dan, što je preteklo, ja smlatila sutradan
onda sutradan opet pravi (bez torte), preteklo nešto malo
onda po ponoća opet, sa sve tortom
i šta? danas opet, bombice, medeno srce i torta
imaju 2 parčeta torte još
a starijoj rođendan 1..
i šta? pravi Esterita tortu opet sutra
ima li to smisla uopšte? ima li?

a starijoj rođendan 1..

pa nisi odavno.... z:lol:

a starijoj rođendan 1..
Ester, pa ti si to sad bas uvezbala z:mrgreen:

http://pdfcast.org/pdf/godina-pro-e-dan-nikad
Ebote jedva mi je ovo uspelo :zroll:
Mada cu ja ipak radje da citam papirnatu verziju z:)

Šta ti je to lamar? Elektronska verzija knjige? Ma ništa od toga, knjiga je knjiga, da šuška, da može da joj se zavrne list i da se okrene šolja kad popiješ kafu. :zelenko: Nismo mi navikli na takvo čitanje, nismo mi te generacije. Eno meni Mama Leone i dalje na nekoj 27. strani, već mesecima.

E da vam pričam opet šta bilo. Apropo kompjuterskih generacija. Imali mi proslavu na poslu, pa šef našao čak i nekog harmonikaša, ali nikako da se uskladimo, pa da otpevamo neku pesmu celu. I onda se neko dosetio da na internetu nadje reči pesme, pa onda da pevamo. A neko od starijih kolega prokomentarisao: Eh, što su ti ove mlade generacije, ne umeju ni da se provesele bez interneta.

I kad sam već kod posla. Redakcija za kulturu ima lep običaj da sve knjige koje su tokom godine dobijali po raznim promocijama podele svim zaposlenima koji su zainteresovani. Ali kao tombolu. Svako izvlači papir s brojem, a sve knjige su upakovane i označene brojevima.
Ja sam izvukla Dnevnik ljudoždera Nemanje Rotara, izdanje Stubovi kulture. Koliko sam pretražila dotični ovde nije pominjan. A i iz to malo što sam izguglala ništa nisam saznala. Ne znam jel tipa Marka Vidojkovića ili je nešto normalnije. Koleginica izvukla Ljuta sam Branke Selaković.(To navodim radi poredjenja naslova) A kolega Prohujalo s košavom Jelene Ranković. I zamislite kaže, ja to ne čitam. Ne čita valjda savremenu domaću literaturu.!!! A ja bih je tako rado pročitala. Tražiću da mi pozajmi, ako ne baci, kakav je čudak. Naravno da ću da pročitam i ovog mog ljudoždera. Nije velik, kao Miljenkov Marlboro, mali format i 150 strana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back