lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Gde ste, veštice jedne mile, nema vas od juče?
Esty, mila, dve godine zaobilazim to Dete, prvo su mi rekli dobro je, pa sam si ga kupila za rođendan, posle neka reče da je dosadno... Sad čekam tvoj sud.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ste, veštice jedne mile, nema vas od juče?
Esty, mila, dve godine zaobilazim to Dete, prvo su mi rekli dobro je, pa sam si ga kupila za rođendan, posle neka reče da je dosadno... Sad čekam tvoj sud.![]()
A sad nesto samo za Bi.
Tetka Safija i manastir. Polozaj zeneu arapskom svetu
![]()
Ma salim seNe radi se uopste o polozaju zene.
No,no..
Ej, zanimljiva ona knjiga o groblju, mislim, znaš ono, zanima me šta će biti dalje. Ali čekaj ipak da završim pa da dam konačni strašni sud.![]()
Sad sam se setilaBila na Čolićevom koncertu.
Kraj je, da ti pamet stane...Sve ima svoje, pa i pomisao da sopstveno dete mozes zastiti od zla (stvarnog ili umisljenog) samo tako da ga zauvek "uspavas", dalje ne bih ako neko (mozda ti) odluci da procita, tuzno i pretuznoOho. Zvuci primamljivo...
PS. Ja sam nocas izgleda dezurna bibliotekarka.
Ali sada predajem dezurstvo i odlazim![]()
sinoć sam napisala poruku i nešto me za.hebavala Krsta i nisam mogla da je pošaljem, ali sam je sačuvala i crći ću ako ne iznesem svoje mišljenje, koje je po običaju suprotno od Radinog. Jedino se oko Žarka slažemo. Dakle sinoćna poruka:
Nisam nikad slušala Bosiljčića kako govori stihove, a bolje da nisam ni sad, mislila bih da to dobro radi. A ovako sam se uverila da ne radi. Uopšte mi se ne dopada kako recituje. Mnogo glumata, potpuno neujednačeno, bespotrebno se dere na momente, a u onoj prvoj, tako mu ne leži da govori ijekavski. A i loše peva ovu pesmu. Ja nešto puno slušam Kemala Montena u poslednje vreme pa sam pod utiskom, pa mi ovo dodje kao neko skrnavljenje. A ne peva mi loše one šlagere u seriji Nepobedivo srce. Ali valjda tamo nije uživo pa su ga ušminkali.
Žarkov snimak sam prvi put sinoć (tj. preksinoć) odgledala i mnogo sam se rastužila. Kako on to govori!!! I ne samo što je njegovo, prosto ume. Rado, valjda si stavila Bosiljčića da možemo da uporedimo da nije ni prineti Lauševiću.
Ko je to pisao? Ima naslov po sistemu Tetka Hulija i Piskaralo.
E, ja sam se iznervirala već i samo od ovog. Muka mi je od naših jakih žena koje ceo život nose celu porodicu, a često i užu i širu familiju na grbači i još više od tako nekih mlakonja, koji misle samo na sebe i zbog kojih one to i moraju da rade. Da li moraju!? Suviše filozofsko pitanje. Ali sad kad sam počela da pljujem i psujem, ima da završim, neću valjda sad na rupu. Dakle, naše žene jesu sjajne, jake, hrabre, obrazovane, odgovorne, emancipovane, ali su nam muškarci definitivno niža bića, ajd da ne kažem nešto gore.
Inače da ne mislite da sam nešto ljuta, divno sam provela dan, družeći se sa dragim ljudima. Samo me je sadržaj ove knjige naveo na ovakav komentar. Ja to sigurno neću čitati.Verujem da je divno napisana. Uzged, ko je to pisao. Kakav je to novi običaj da izostavljate pisca. Valjda on nije važan!?
Evo malo veselih smajlića, da uveselim ovu kritičku poruku![]()
Otišla sam sinoć u biblioteku, da vratim knjige i rekla da ne želim ništa da uzimam....
Tako da su Prvi, drugi, treći čovek, Mirjana Đurđević i Dama i jednorog, Trejsi Švalije...završile kod mene.
Ne da umem da kažem NE....![]()
Ej i ja da kažem da baš ne volem Bosiljčića, jedan od naših retkih glumaca koji mi je antipatičan
Što kažu o ukusima ne vredi raspravljati, ali mislim da smo se jedino oko Lauševića sve složile![]()
Vratila si se ...Mogle smo se sresti, i ja sam sinoć bila. I uzela Svet posle rođendana, Lajonel Šrajver i Ime ruže, Umberto Eko.
Završila sam Drhtaj, preporučujem svima, Čimamanda u njenom stilu sija kao i uvek
Sad počela Povratak kući, Bernhard Šlink.
I da ne zaboravim, Giovana hvalaaaaa puno, sad su se reči i slika spojili u jedno.
A evo vam malo i![]()
Vratila si se ...
Čuvaj mi Šlinka, da ga prebacimo kod mene...