lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Ma jok Rado brisali!
Neee. Nego traze preporuke za knjige od NAS
Neee. Nego traze preporuke za knjige od NAS

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jergovic i Ugresicka maestralno pisu o tome, i tome slicnim stvarima.baš slatko
Čitala zetovu kolumnu u Politici jučerašnjoj.o srpsko-hrvatskim odnosima. A mama Leone ne stignem ni da otvorim na poslu
![]()
Biljo nasla sam ovo:
http://www.wuploadsearch.com/download/oKygq6FSpaSd-fabijan_vago_-_sve_knjige.rar-wupload-download-link.html
Izgleda da treba da se registruje pa ti vidi, ja sam tu odustala tako da nisam proverila da li im ai taj Madagaskar![]()
Ja ne znam tvoj ukus, ali evo nesto sa moje listeSta predlazete za cituckanje uoci praznika? U potrazi sam za nekom laganom, opustajucom literaturom uz omiljeno cebe i caj...
Išla sam do buvljaka po neki feder za bravu. Naiđoh na prodavca polovnih knjiga.![]()
Kiš, Grobnica za Borisa Davidoviča, samo 80 dinara. Lelejska gora, 100.
Kaže mm da je za drugu trebalo da meni plate 100 dinara, koliko je dosadna.
Ono, jeste, i meni je bila dosadna kao obavezna lektira, ali pročitah negde da je to jedna od kultnih knjiga, pa rekoh, 'ajde da joj dam još jednu šansu.
Išla sam do buvljaka po neki feder za bravu. Naiđoh na prodavca polovnih knjiga.![]()
Kiš, Grobnica za Borisa Davidoviča, samo 80 dinara. Lelejska gora, 100.
Kaže mm da je za drugu trebalo da meni plate 100 dinara, koliko je dosadna.
Ono, jeste, i meni je bila dosadna kao obavezna lektira, ali pročitah negde da je to jedna od kultnih knjiga, pa rekoh, 'ajde da joj dam još jednu šansu.
Tebe čovek nigde da ne povede....
Da me je vodio, bila bih mirna. Nego, pustio me samu.![]()
Est, jesi li imala to zadovoljstvo da vidiš kita ?
Rado nisu rekli šta je....samo da je došao u potrazi za hranom.Ja jesam, al' ženku.![]()
Est, jesi li imala to zadovoljstvo da vidiš kita ?
nea bila cijelo prijepodne na obali
Pišeš adminu i on kroz nekoliko dana odobri. Stavi i rezervnu varijantu, za slučaj da je taj koji hoćeš već zauzet.
Ja ću i sliku da menjam, nego držim ovu još malo da biste znale ko sam, mada sam vam javila ovde čim su mi promenili ime. Sad sam u klubu s Esteritom i Emocijom (sve na E)![]()