Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke, baš ste lepo pazarile. Mislim, meni svejedno šta ste kupile, važno da ste vi zadovoljne.
Kerefeko, baš si me dirnula odlaskom sa tatom u poslastičarnicu. Strašno je to koliko malo odvajamo za najmilije. Meni je brat pre neko veče (kad mi je bio rodjendan) došao ispred firme da mi donese knjigu Žarka Lauševića, pa smo malo prošetali... i isto mi je tako bilo srce puno (ne samo zbog knjige, nego i zbog te šetnjice) kao da smo ne znam gde bili.

A i mene mami da odem na tu akciju, čak imam i jedan naslov koji mi je preporučen (Kad duva severac, nisam videla da je pominjan ovde), ali ..... kupim knjigu, pročitam je i onda ne znam šta ću s njom. Ja sam čovek za biblioteku.

Poslednja izmena:
Bi, ja jos ne skidam osmeh s lica, a oko srca mi je toplo...
On je sada u penziji, i nedostaje mu vreme sa nama...
Ja, kao i vecina, imam evropsko radno vreme - od jutra do sutra, i prosto ne stizem...danas sam uspela da izdvojim i presrecna sam, uzivala sam...ionako sam vec uveliko u praznickom raspolozenju!
Sutra idem u NG soping u Bgd, da dragim ljudima kupim poklone...
Popodne sa ocem, uz kolace, sad mazim svoje nove knjigice...
Savrsen dan!

Pravo da ti kažem, nije ni malo 10%, 145dinara.:think:
Ja znam prodavca, da je znao za to sigurno bi mi sugerisao da kupim i četvrtu. Verovatno je taj popust za 4 iste knjige.

Mislis?
Pa jedino tako...jer ovamo toliko,a tamo nista preko 40%

A ne rekoh vam ni sta sam uyela..
Dakle, pored 4 Slovenske mitologije, tu su
Japanski ljubavnik,
Brajsonova Made in America - sve ste je pominjale, pa rekoh hajde i ja da je procitam..jednom
Kuca orhideja -to je ova nova o Tajlandu,
Dveri kuce mrtvih -nastavak Mesecevih vrtova,
Crveno more pod crvenim nebom - nastavak Layi Loka Lamore
Na balu sa kraljem - rec je o Versaju,a ja kako sam ga posetila i dalje masta o tim vremenima...morala sam da je imam

Promenila sam ime, Pus mi je delovalo neozbiljno, iako obozavam taj crtani (i Banderasa koji Macku pozajmljuje glas).
Ti prodavci u Noci knjiga ne znaju gde im je glava, meni su jednom zaboravili da naplate jednu knjigu (kupila sam ukupno 4-5)

Promenila sam ime, Pus mi je delovalo neozbiljno, iako obozavam taj crtani (i Banderasa koji Macku pozajmljuje glas).
Ti prodavci u Noci knjiga ne znaju gde im je glava, meni su jednom zaboravili da naplate jednu knjigu (kupila sam ukupno 4-5)
Videla sam novi nik i odmah potrčala u biblioteku,da vidim ko nam se to pridružio.Samo menjajte nikove,i avatare,vežbamo mozak.

Naučila:Elefteria ! :manikir:

Preporučujem:
Kći direktora cirkusa Justejn Gorder
Duet duša Ana Atanasković (bićeš dirnuta, znam tvoj ukus pomalo)
Suzanin dnevnik za Nikolasa Džejms Paterson...
Recimo. :) preporučujem baš ove tri jer znam da ćeš uživati.

Elefteria (Slobodna) i ostale devojke, prijavite nama, koje još nismo promenile nik, kad ih menjate, čisto da znamo sa kim imamo čast.

Pus, sviđa mi se tvoj novi nik. Baš čudno da je bio slobodan. Ja čitam samo novine, tj. TV program.
Svratila sam sinoć u Lagunu u Knezu... onako vesela atmosfera sa balonima, muzikom, voditeljkom na galeriji, ljudima koji samo gledaju i kao da nemaju pojma zašto su tu, što sam se i ja pitala, pa izašla. A prodavaca je bilo baš puno i svi su bili slatki i većina je imala iste košulje.

Stigla iz prestonice sa Ng poklonima za drage ljude!
U[la sam u Vulkan i krenula,a onda sam se sabrala , pomislisi da sam juce u dahu uzela 10 knjiga i izasla napolje.Pa mislim, sto je mnogo - mnogo je.Pa i od mene.

Kad vec pomenuste Suzanin dnevnik za Nikolasa, preporucena mi je davno...ali nikako da je kupim.Znaci vredi..
Ima i Samantina pisma Dzenifer, ali mi to niko nije preporucio...

Pusika, neka si promijenila nik..ljepše je Elefteritita
šalim se malo, divan ti novi nik
meni malo treba vremena da se naviknem

popila sam dva deci crnog

i ćitam ovog Jergovića
patim se sa sitnim slovima
ali, čovjek tako dobro piše...ma, odličan je
najviše me fascinira što on to nekako lagano, u dvije rečenice, opiše nečiji cio život..i tačno vidiš tu osobu ispred sebe...i zavoliš je, iako nisi mislio...

inače, priča je..ustvari roman o vjeri i vremenu..i piše o jednom fratru nekad, o pilotu poslije II sv.rate i čuvaru skloništa...pomiješane sve vjere i nacije, kao što to on umije

Pus, sviđa mi se tvoj novi nik. Baš čudno da je bio slobodan. Ja čitam samo novine, tj. TV program.
Svratila sam sinoć u Lagunu u Knezu... onako vesela atmosfera sa balonima, muzikom, voditeljkom na galeriji, ljudima koji samo gledaju i kao da nemaju pojma zašto su tu, što sam se i ja pitala, pa izašla. A prodavaca je bilo baš puno i svi su bili slatki i većina je imala iste košulje.

:rotf:

:zag:

Pus, lep ti novi nik :D
Bi i Kerefeka nas dirnule malim porodicnim pricama :zaljubljena:
Rajka racuna, matematicarka k'o matematicarka :zag:
Maja se bavi poducavanjem :)
Emocija vezba memoriju :think:
...
Dobro je. Sve je na svom mestu :D
Cak nas i Moderatori posetili :mrgreen:

Pusika, neka si promijenila nik..ljepše je Elefteritita
šalim se malo, divan ti novi nik
meni malo treba vremena da se naviknem

popila sam dva deci crnog

i ćitam ovog Jergovića
patim se sa sitnim slovima
ali, čovjek tako dobro piše...ma, odličan je
najviše me fascinira što on to nekako lagano, u dvije rečenice, opiše nečiji cio život..i tačno vidiš tu osobu ispred sebe...i zavoliš je, iako nisi mislio...

inače, priča je..ustvari roman o vjeri i vremenu..i piše o jednom fratru nekad, o pilotu poslije II sv.rate i čuvaru skloništa...pomiješane sve vjere i nacije, kao što to on umije
Tako smo se i zavoleli :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back