ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Pa, dobro bre, Esterita, zašto nisi poslala dokumentaciju?![]()
![]()
nisam pokazala interes ni želju za isticanjem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, dobro bre, Esterita, zašto nisi poslala dokumentaciju?![]()
![]()
Dobio je popust od 40% s tim da je na 4. zbogkolicine, ali samo za 4. dobio popust od 50%.
Radooooooooooooooooooooooooo upomooooooooooooooooooooooc!
Pravo da ti kažem, nije ni malo 10%, 145dinara.
Ja znam prodavca, da je znao za to sigurno bi mi sugerisao da kupim i četvrtu. Verovatno je taj popust za 4 iste knjige.
Ma svasta se desava..proslog puta je moja sestra poducavala prodavacicu da na knjigu nedelje yaracuna i clanski popust...Sad sam probala, stavila sam u korpu 4 mitologije, ispalo je 3480, što je 4x870din. Znači, 40% na sve četiri. Ko zna, Kerefekice, šta je u pitanju.![]()
Videla sam novi nik i odmah potrčala u biblioteku,da vidim ko nam se to pridružio.Samo menjajte nikove,i avatare,vežbamo mozak.Promenila sam ime, Pus mi je delovalo neozbiljno, iako obozavam taj crtani (i Banderasa koji Macku pozajmljuje glas).
Ti prodavci u Noci knjiga ne znaju gde im je glava, meni su jednom zaboravili da naplate jednu knjigu (kupila sam ukupno 4-5)
Promenila sam ime, Pus mi je delovalo neozbiljno, iako obozavam taj crtani (i Banderasa koji Macku pozajmljuje glas).
Ti prodavci u Noci knjiga ne znaju gde im je glava, meni su jednom zaboravili da naplate jednu knjigu (kupila sam ukupno 4-5)
Promenila sam ime, Pus mi je delovalo neozbiljno, iako obozavam taj crtani (i Banderasa koji Macku pozajmljuje glas).
Pus, sviđa mi se tvoj novi nik. Baš čudno da je bio slobodan. Ja čitam samo novine, tj. TV program.
Svratila sam sinoć u Lagunu u Knezu... onako vesela atmosfera sa balonima, muzikom, voditeljkom na galeriji, ljudima koji samo gledaju i kao da nemaju pojma zašto su tu, što sam se i ja pitala, pa izašla. A prodavaca je bilo baš puno i svi su bili slatki i većina je imala iste košulje.
Bi u 2 receniceDevojke, baš ste lepo pazarile. Mislim, meni svejedno šta ste kupile, važno da ste vi zadovoljne.
Tako smo se i zavoleliPusika, neka si promijenila nik..ljepše je Elefteritita
šalim se malo, divan ti novi nik
meni malo treba vremena da se naviknem
popila sam dva deci crnog
i ćitam ovog Jergovića
patim se sa sitnim slovima
ali, čovjek tako dobro piše...ma, odličan je
najviše me fascinira što on to nekako lagano, u dvije rečenice, opiše nečiji cio život..i tačno vidiš tu osobu ispred sebe...i zavoliš je, iako nisi mislio...
inače, priča je..ustvari roman o vjeri i vremenu..i piše o jednom fratru nekad, o pilotu poslije II sv.rate i čuvaru skloništa...pomiješane sve vjere i nacije, kao što to on umije
Tako smo se i zavoleli![]()
Kog su brisali? Nisam primetila.![]()