tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
e, rado hvala na info
dakle nisu sva nelagunina izdanja na popustu 20%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, rado hvala na info
nije zena greja nego zane grey i nije on nego ONA . bila je zena . tek toliko
treba mi preporuka knjige koja je slična knjigama 1000 čudesnih sunaca, i Lovac na zmajeve?
kupujem knjigu na poklon i ove dve su mi vodič ali ja nisam čitala ništa više tog tipa, može neka preprouka?
nije zena greja nego zane grey i nije on nego ONA . bila je zena . tek toliko
Pu, pu, daleko bilo da je nas
Ti k'o ja. Al' makar znamo gde da dodjemoAl' se ispričah sama sa sobom.![]()
Jes valae, moj grofe...našao si crkvu u koju češ da se moliš![]()
a svi kulirate ono pitanje o modernoj psihologiji : )))
razumem vas u poptunosti, ja sam skroz u problemu, idem večeras pa šta mi se učini iole kul kupujem
Tara, mislim da su ti ove dve odlican izbor!pola zutog sunca sam htela da uzmem za sebe kada je bila na nekoj akciji, ali nisam, za sada ce poklon bit mati pirinca ili purpurni hibskus, možda i obe
vidim da je večeras noć knjige pa da su sva lagnunina izdanja na popustu, ako sam ja lepo razumela
samo moram da vidim da li se na taj popust računa i članski popust
hvala : )
Moraću da odgledam film pošto knjigu, "Moramo da pričamo o Kevinu" nisam čitala.
Tara, mislim da su ti ove dve odlican izbor!
Sto se te psihologije tice, tu smo vidis tanke
Nego davno sam cula na TV-u od one glumice Branke Pujic (cenim da ona ne bi trebalo bas da lupeta) za knjigu Kako preziveti svojuporodicu.
Rekla je, sa sirkim osmehom na licu, da tu knjigu vredi procitati.
Ja je nisam procitala ali... proceni
http://www.delfi.rs/ka1un3046/delfi_knjige_kako_preziveti_svoju_porodicu.html
Sluzimo narodu i nasoj Bibliotecie, hvala lamar, ovo deluje interesantno, na brzinu pročitah, svidja mi se što je duhovito, dakle nije ona klasična mod.psih koja ti govori da je moć u tebi i samo u tebi i ti si vladar svoje sudbine i vasiona je na našoj strani : )
a ja sam dobila sledeću knjigu
Čudesna moć žene ...Mr (morao je, znam ga)Trivo Zolak i Olivera Kukić
podnaslov..uspješne žene Crne Gore
knjiga k'o cigla (i veličina i težina)
i sad...na kraju knjige ima registar ostalih uspješnih ili istaknutih žena Crne Gore...i nabrojano je dosta žena, ali i opaska, koja mi se jako dopala..."izvinjavamo se brojnim uspješnim ženama čija imena nismo uvrstili u registar...nemamo o njima validnu dokumentaciju...nisu pokazale interes ni želju za isticanjem..."
Ja bila i vratila se. Da raportiram:
Kupila sam tri Slovenske mitologije i Saramaga- Smrt i njeni hirovi, sa 40% popusta.
Dobila sam vlažne maramice, Grand kafu 3u 1 oranž, Nivea kremu mini, čokoladicu Najlepše želje, karticu za telefoniranje u inostranstvo od 100din i stoni kalendar.
Draga, bači tu knjigu.a ja sam dobila sledeću knjigu
Čudesna moć žene ...Mr (morao je, znam ga)Trivo Zolak i Olivera Kukić
podnaslov..uspješne žene Crne Gore
knjiga k'o cigla (i veličina i težina)
i sad...na kraju knjige ima registar ostalih uspješnih ili istaknutih žena Crne Gore...i nabrojano je dosta žena, ali i opaska, koja mi se jako dopala..."izvinjavamo se brojnim uspješnim ženama čija imena nismo uvrstili u registar...nemamo o njima validnu dokumentaciju...nisu pokazale interes ni želju za isticanjem..."
Jesi ti bila u knjizari ili u samoposluziJa bila i vratila se. Da raportiram:
Kupila sam tri Slovenske mitologije i Saramaga- Smrt i njeni hirovi, sa 40% popusta.
Dobila sam vlažne maramice, Grand kafu 3u 1 oranž, Nivea kremu mini, čokoladicu Najlepše želje, karticu za telefoniranje u inostranstvo od 100din i stoni kalendar.