Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raddo, i sama mrzim neorganizovanost pojedinih radnika.
Koliko me neki oduševe, znanjem, ljubaznošću, organizovanošću, toliko me ražesti nečiji bezobrazluk, nemar, i grubost!
O neznanju da ni ne govorim. UH.

nema šanse, ta je jedina moderna psihologija koja mi je pala šaka u poslednje tri godine i nisam uspela da pročitam ni trećinu : )

videh sada na lagunim sajtu neku projetkat:sreća, al pojma nemam.. mnogo je teško kada ne znam ništa o tim knjigama da odaberem

pola zutog sunca sam htela da uzmem za sebe kada je bila na nekoj akciji, ali nisam, za sada ce poklon bit mati pirinca ili purpurni hibskus, možda i obe

vidim da je večeras noć knjige pa da su sva lagnunina izdanja na popustu, ako sam ja lepo razumela
samo moram da vidim da li se na taj popust računa i članski popust
hvala : )
Tara, mislim da su ti ove dve odlican izbor!
Sto se te psihologije tice, tu smo vidis tanke :lol:

Nego davno sam cula na TV-u od one glumice Branke Pujic (cenim da ona ne bi trebalo bas da lupeta) za knjigu Kako preziveti svojuporodicu.
Rekla je, sa sirkim osmehom na licu, da tu knjigu vredi procitati.
Ja je nisam procitala ali... proceni :)
http://www.delfi.rs/ka1un3046/delfi_knjige_kako_preziveti_svoju_porodicu.html

Tara, mislim da su ti ove dve odlican izbor!
Sto se te psihologije tice, tu smo vidis tanke :lol:

Nego davno sam cula na TV-u od one glumice Branke Pujic (cenim da ona ne bi trebalo bas da lupeta) za knjigu Kako preziveti svojuporodicu.
Rekla je, sa sirkim osmehom na licu, da tu knjigu vredi procitati.
Ja je nisam procitala ali... proceni :)
http://www.delfi.rs/ka1un3046/delfi_knjige_kako_preziveti_svoju_porodicu.html

e, hvala lamar, ovo deluje interesantno, na brzinu pročitah, svidja mi se što je duhovito, dakle nije ona klasična mod.psih koja ti govori da je moć u tebi i samo u tebi i ti si vladar svoje sudbine i vasiona je na našoj strani : )

ne znam kakva je ova nova knjiga gorice nešović -nije strašno ako padneš, strašno je ako ne ustaneš
čini mi se da to može da prodje, nju ja volim da slušam ujutru ali ne znam kako piše : S

ako Tarka nije otperjala
Odvojite jedan minut vremena za sebe...il' tako nekako :mrgreen:..ja sam je davno dobila, isčitala...tanka je...i mislim da sam čak i nešto primjenila, vjerovali ne vjerovali
sad je nemam, dobila noge
kupila sam je mojoj voljenoj zaobi, ima u novom Merkatoru u samoposluzi i nije skupa

a ja sam dobila sledeću knjigu
Čudesna moć žene ...Mr (morao je, znam ga)Trivo Zolak i Olivera Kukić
podnaslov..uspješne žene Crne Gore
knjiga k'o cigla (i veličina i težina)
i sad...na kraju knjige ima registar ostalih uspješnih ili istaknutih žena Crne Gore...i nabrojano je dosta žena, ali i opaska, koja mi se jako dopala..."izvinjavamo se brojnim uspješnim ženama čija imena nismo uvrstili u registar...nemamo o njima validnu dokumentaciju...nisu pokazale interes ni želju za isticanjem..."

Ja bila i vratila se. Da raportiram:

Kupila sam tri Slovenske mitologije i Saramaga- Smrt i njeni hirovi, sa 40% popusta.
Dobila sam vlažne maramice, Grand kafu 3u 1 oranž, Nivea kremu mini, čokoladicu Najlepše želje, karticu za telefoniranje u inostranstvo od 100din i stoni kalendar.

i sad...na kraju knjige ima registar ostalih uspješnih ili istaknutih žena Crne Gore...i nabrojano je dosta žena, ali i opaska, koja mi se jako dopala..."izvinjavamo se brojnim uspješnim ženama čija imena nismo uvrstili u registar...nemamo o njima validnu dokumentaciju...nisu pokazale interes ni želju za isticanjem..."

Pa, dobro bre, Esterita, zašto nisi poslala dokumentaciju? ;) :zag:

Jao sto ja ne volim te knjige za Samopomoc ili kako ih vec moderno zovu...nista to ne mogu da citam...

Nego da podelim svoja desavanja sa vama...
Posle posla me je sacekao tata, pa smo se izveli na caj i kolace u obliznju poslasticarnicu i podstaknuti Laguniniom akcijom, pricali o knjigama...s tim sto on stize da procita sve sto ja nakupujem...
Uzivala sam, jos mi osmeh ne silazi s lica...
Nekad tako malo vremena imamo za najblize, da mi je ovo bilo.....ma srce mi je puno! Sad sam ga zvala da mu to kazem!

Nisam spamovala, pomenute su knjige, dakle ima veze sa temom.

A sad direktno -moj dragi je u povratku svratio u Lagunu i kupio mi 4 Slovenske mitologije - jedna za nasu kucu, ostale za poklon - ujaku za jubilarni rodjendan, sestri za ispod jelke....
Dobio je popust od 40% s tim da je na 4. zbogkolicine, ali samo za 4. dobio popust od 50%.
Posto to meni, naaaravno nije bilo dovoljno knjiga, sestra je na drugom mestu, u drugom gradu, kupila 6 knjiga za mene i na sve dobila 40% popusta.Kada ih je pitala za onih 10% na kolicinu, rekli su joj da im komp sam sve izbaci, pozvali je da pogleda monitor i uveri se sama i stvarno je kod svake stajalo 40%
Cisto sumnjam da to nije svuda isto...i sad mi nista nije jasno, jer su na svom Fb profilu rekli da se akcijski popust sabira sa kolicinskim...

Radooooooooooooooooooooooooo upomooooooooooooooooooooooc!

Kupila sam tri Slovenske mitologije i Saramaga- Smrt i njeni hirovi, sa 40% popusta.
Dobila sam vlažne maramice, Grand kafu 3u 1 oranž, Nivea kremu mini, čokoladicu Najlepše želje, karticu za telefoniranje u inostranstvo od 100din i stoni kalendar.

Super, ja sam dobila cokoladicu, tu kafu sa narandzom i stoni kalendar - to pri sestrinoj kupovini,a cekam da vidim sta je decko dobio za mene...

Draga, bači tu knjigu.
Ako tebe nema u njoj, nista to ne valja :lol:

Jesi ti bila u knjizari ili u samoposluzi :mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back