Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pokušala sam da čitam ovu knjigu od našeg zeta
Glorija in excelsis...Miljenko (bambiiiiina, Miljenko :D ) izd Jutarnji list..ali noćas ni bilo koju drugu noć ne mogu
ja ljudi moji na sitnija slova još nisam nailazila...kao da čitam recept za lijek, pa ono najsitnije :eek:

inače ovaj naš zet je veoma, veoma, produktivan
evo za Lamarku, do 2oo4
Opservatorija Varšava
Uči li neko u ovom gradu noćas japanski
Himmel Comando
Sarajevski Marlboro
Karivani
Preko zaleđenog mosta
Naci bonton
Mama Leone
Historijska čitanka 1
Kažeš anđeo
Hausmajstor Šulc
Buick Riviera
Dvori od oraha
Rabija i sedam meleka
Inšalah, madona, inšalah
Historijka čitanka 2
mislim, mašala Miljenko, stvarno

pokušala sam da čitam ovu knjigu od našeg zeta
Glorija in excelsis...Miljenko (bambiiiiina, Miljenko :D ) izd Jutarnji list..ali noćas ni bilo koju drugu noć ne mogu
ja ljudi moji na sitnija slova još nisam nailazila...kao da čitam recept za lijek, pa ono najsitnije :eek:

inače ovaj naš zet je veoma, veoma, produktivan
evo za Lamarku, do 2oo4
Opservatorija Varšava
Uči li neko u ovom gradu noćas japanski
Himmel Comando
Sarajevski Marlboro
Karivani
Preko zaleđenog mosta
Naci bonton
Mama Leone
Historijska čitanka 1
Kažeš anđeo
Hausmajstor Šulc
Buick Riviera
Dvori od oraha
Rabija i sedam meleka
Inšalah, madona, inšalah
Historijka čitanka 2
mislim, mašala Miljenko, stvarno
Pa radi covek, ne lencari :manikir:
A i ja sam sada citala onu Freelander, i bas tako su bila sitna :evil:
Ali ja sam izdrzala :mrgreen:

Bila u biblioteci, bez trenerke sa cirkonima;), i Jopet nisam nasla Portret u sepiji:evil:
al` sam nasla Moramo da razgovaramo o Kevinu:heart:
uzeh i Kaludjera koji je prodao svoj Ferari:cool: Jel citala koja i utisci su?! Vredi li je citati ili je samo dobra reklama?!

Мени се Калуђер није свидео, али ја и не волим тај жанр (самопомоћ, популарна психологија). Видим да су и остале књиге тог аутора тражене.

Мени се Калуђер није свидео, али ја и не волим тај жанр (самопомоћ, популарна психологија). Видим да су и остале књиге тог аутора тражене.

O knjizi imam mišljenje kao Pusika, ne volim samoojačavajuće knjige.Kod mene na poslu su svi bili oduševljeni. Zato,bolje pročitaj, kad ti je pri ruci.

Hoću da vam kažem , zato sam došla , da nam je i Lamar lepotica. Videla sam sliku.

A Mirke-vampirke, još nema....

A jel smem ja da spomenem Lauševića, samo još večeras i neću više nikad?
Mozes draga i veceras, i sutra, i UVEK :zaljubljena:

Bila u biblioteci, bez trenerke sa cirkonima;), i Jopet nisam nasla Portret u sepiji:evil:
al` sam nasla Moramo da razgovaramo o Kevinu :heart:
uzeh i Kaludjera koji je prodao svoj Ferari:cool: Jel citala koja i utisci su?! Vredi li je citati ili je samo dobra reklama?!
Uh, Kevin. To je knjiga koja se nikada ne zaboravlja :think:

O knjizi imam mišljenje kao Pusika, ne volim samoojačavajuće knjige.Kod mene na poslu su svi bili oduševljeni. Zato,bolje pročitaj, kad ti je pri ruci.

Hoću da vam kažem , zato sam došla , da nam je i Lamar lepotica. Videla sam sliku.

smilie_girl_308.gif

Dasty :hvala:
Ti si :heart: svakako, a ja sam sasvim obicna :)
Jos kako ovo vreme prolazi... :roll:

Stedljivo s komplimentima – Aleksandar Mekol Smit, Samizdat 220 str.

Mesto dogadjanja: Skotska, Edinburg, zapadna ostrva Skotske, koja nikada do sada nisam ni primetila kao nesto bitno na karti V. Britanije.
Knjiga odise jednostavnoscu, dobrotom… Glavna junakinja je oslobodjena egzisencijalnih problema, sto jos vise relaksira citavu pricu. A priznacete da to moze bas lepo da legne na ovu nasu egzistencijom napacenu dusu :lol:
A pri tom zivi jedan potpuno obican i normalan zivot :zaljubljena:
Sto se tice radnje, kao da se nista ne desava, a ipak se lagano nesto krece…
Vrlo prijatno stivo za citanje. Jedino mi je kraj malo pre-jednostavan. Ali valjda, kakva knjiga, takav i kraj :)

Eto, procitala sam je jos pre nekoliko dana, nego sam zaboravila da vam kazem.
A ako vam ne kazem, k'o da je nisam ni citala :lol:

Da znas da bi ovaj Mekol Smit bio za tebe.
Dobrica, smiren, polagan (nije spor, nego bas polagan :lol:) ...
Bas lici na tebe :D

PS. Mene nasa Dasty :heart: naucila kako se postavljaju slike, pa ja postavila naseg psa.
Ko voli pse, eno ga na:
Forum Hobi Svet životinja Kućni ljubimci Psi FCIGrupa V Sibirski haski.
Milica moja :zaljubljena:

E, znas kako. On je napisao bas dosta knjiga.
Jedna edicija je iz Bocvane, a prva od njih se zove Prva damska detektivska agencija.
Druga edicija (ebiga valjda se tako kaze), je Edinburska, i prva knjiga je Nedeljni filozofski klub.
Ove iz Bocvane bi trebalo citati redom, ili makar poceti od te prve.
Ove Edinburske ima svega 4, ali bi i njih mozda trebalo citati redom.

Tog Aleksandra Mekol Smita smo i ranije spominjale na temi, ap kad imas vremena ti pretrazi i vidi i druge utiske osim mojih :D

PS. Hvala ti za link za kucne ljubimce :hvala:
Ja sam to pre nesto znala, ali sam sada ocito zaboravila kako ide.

samo prekopiraš ono što ti stoji u vrhu ekrana od http: do kraja
Znam ja za tog pisca, ali, eto nikad nije došao na red. Kako ne bi znala, izdanje "Samizdat B92", toliko su je reklamirali na svom radiju (koji sam ja u to vreme slušala) da nisi mogo živ da ostaneš...
Možda je zato nisam ni čitala, dosadila mi. To je ono što ja uvek kažem kako preterane pohvale i reklame mogu da imaju suprotan efekat.

Poslednja izmena:

Preskočila sam je po preporuci drugarice, koja je inače ima. Ne volim takve knjige.

A hoću i ja da vidim Lamaritu. Gde, gde?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back