Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za boldovano potpisujem :super:

Ja nikad nisam volela "Vinetua" ali sam na taj nacin na koji ti pises obozavala Zena Greja. On je pisao prakticno isto tako kaubojce plus malo ljubavi i sta ti ja znam. E njegove romane sam gutala, ali sam imala nesto protiv sirotog Vinetua, ne znam ni sama sta...

nije zena greja nego zane grey i nije on nego ONA . bila je zena . tek toliko

smilie_girl_308.gif

Dasty :hvala:
Ti si :heart: svakako, a ja sam sasvim obicna :)
Jos kako ovo vreme prolazi... :roll:

Vidi kako je skromna :D

Preskočila sam je po preporuci drugarice, koja je inače ima. Ne volim takve knjige.

A hoću i ja da vidim Lamaritu. Gde, gde?:think:
Rado , valjda će Lamarita i tebi da pošalje...

Nije mi se dopao film Moramo da razgovaramo o Kevinu, jači utisak na mene je ostavila knjiga.

Morala sam ovo da napišem jer sam do sada gledala film.
Bojim se da će nightmare imati noćne more večeras.

Poslednja izmena:
treba mi preporuka knjige koja je slična knjigama 1000 čudesnih sunaca, i Lovac na zmajeve?

kupujem knjigu na poklon i ove dve su mi vodič ali ja nisam čitala ništa više tog tipa, može neka preprouka?

joj, isto tako mi treba i preporuka neke "dobre" popularne psihologije?

nio to ne čitam, a isto je na poklon, pa kontam da i tu ima boljih i lošijih, pa ao je neko čitao molim vas dajte neki savet

ja sam čula samo za onu lujzu hej, ali ni o njoj ne znam ništa

Tara, meni je Hoseiniju slična Čimamanda Ngozi Adiči Purpurni hibiskus i Pola žutog sunca. Onda Mati pirinča Rani Manika. To ovako na brzinu bez gledanja u spiskove.
A što se tiče popularne psihologije, ni ja je ne čitam, ali evo juče neko pomenu Kaludjera koji je prodao svoj ferari. Nisam čitala, niti nameravam, ali vidim da je jako jako popularna.

Tara, meni je Hoseiniju slična Čimamanda Ngozi Adiči Purpurni hibiskus i Pola žutog sunca. Onda Mati pirinča Rani Manika. To ovako na brzinu bez gledanja u spiskove.
A što se tiče popularne psihologije, ni ja je ne čitam, ali evo juče neko pomenu Kaludjera koji je prodao svoj ferari. Nisam čitala, niti nameravam, ali vidim da je jako jako popularna.

e bi hvala, mati pirinča mi je proletela kroz glavu kao da bi moglo da bude nešto slično, tako da je to to

a taj kaludjer, jaoo meni je to palo šaka pre jedno 3 godine, drugarica mi dala kao super knjigu, pročitala sam desetak stranica, trudila se da čitam dalje ali bezuspešno i vratila joj...

Pocinjem da citam Kralj Pariza-Gaj Endor.
U pitanju je biografija Aleksandra Dime Oca.
Ima preko 500 strana,kada cu zavrsiti nemam pojma.

Ja tu knjigu jurim već par godina jer obožavam Dimu, a na njihovom sajtu stoji da je rasprodata. Jedino da idem od knjižare do knjižare i pitam (a to se retko kad setim, uglavnom kupujem knjige direktno od izdavača). Obavezno javi kad pročitaš ;)

Zejn Grej je bio muškarac, volela sam da ga čitam dok sam išla u školu. Slažem se sa Danom i Dragonfly.

Slažem se sa Bi Tara, nećeš pogrešiti ako uzmeš bilo koju od tri pomenute. Prodavačica Lagune mi je rekla da je ova knjiga slična Hoseiniju http://www.laguna.rs/n1591_knjiga_kapija_suza_laguna.html, ali ja je nisam čitala pa ne mogu ništa 100% da tvrdim.

pola zutog sunca sam htela da uzmem za sebe kada je bila na nekoj akciji, ali nisam, za sada ce poklon bit mati pirinca ili purpurni hibskus, možda i obe

vidim da je večeras noć knjige pa da su sva lagnunina izdanja na popustu, ako sam ja lepo razumela
samo moram da vidim da li se na taj popust računa i članski popust
hvala : )

Ne računa se članski popust. Sad sam svraćala u Lagunu. Bilo koja Lagunina knjiga je 25% jeftinija, dve 30%, tri 35% a četiri 40%. Za tuđa izdanja, neka, je 20%.

Pozivam moje sugrađanke da idemo zajedno večeras.;)

Malopre sam učlanila sina u Narodnu biblioteku i tako se iznervirala, doduše indirektno. Došla žena da obnovi članarinu, još danas je 250 dinara, pričala sam vam, povodom svetskog dana čitaoca, kad ova kaže, ne može, vama ističe tek 13. 1. 2012. A kako mogu da registrujem auto ranije, pita, a bibliotekarka će njoj, a šta ako sad svi dođu da obnove upola cene.:eek: Kakav neprofesionalizam. Ja se umešah, rekoh, gospođo, učlanite se nanovo ili učlanite nekog iz porodice, u ovoj zemlji ništa normalno nije normalno. Kriminal. A nema ni kartona, već fotokopija kartona na običnom papiru. Niti je upisala šta sam uzela, niti sam potpisala nešto, sve je na poverenje, upisala je samo za sebe. Ne mogu da verujem. Komotno može da kaže da sam uzela tri knjige.
Inače, uzela sam Dušu citre od Šan Sa.

Konačno se neko dosetio da štampa Aleksandrijski kvartet. Videla sam malopre u Laguni, neki Zdravković, čini mi se. Četiri knjige, 3800dinara. Valjda je večeras 20% jeftinije. Ja sam 3000 platila na Limundu polovan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back