Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se sve ovde izdešavalo ! :D

Lamar ozdravila
smilie_girl_018.gif
,ESTERITA,plete li,plete...:strika:..Mirka se javila...
smilie_girl_089.gif
,rođendani,godišnjice.......moram da se javim....:lol:
Za mene su,izgleda, neke knjige samo za "po kući" :roll:
Kako si me nasmejala :lol:
Divan ti je strip.
Diiiivan :zaljubljena:

Spemujete nema vam ravnih :evil:
Citam vas pitam se…dokle cete bre da spemujete, citajte nesto !!!!!
Koliko vidim vredne jedino Dana :cmok2: I Lamar, ostale…jos ufcu za Lausevicem :lol:
I ova Esterita :heart:…od nje se nisam nadala da ce da se ubaci u ekipu chaterki :azdaja:

Da razbijemo malo ovo vase spemersko leglo :

Aleksandra Poter – Nisi onaj koga zelim – u Aleksandrinom stilu slatko, preslatko, sa vrlo ociglednih krajem al kad god se zazelim tralalajki koje nisu glupave eto Aleksandru uhvatim I odlicno se osecam.

Dzil Mensen - Pruzi mi priliku, iz arsenala onih knjiga koje ne citate jer su previse cik-lit za ovu temu :evil:( c, c , c al ste mi se profinile) vise nego lagano, slatko, predvidljivo…al za plazu/odmor mozga rodjeno.

Ana Radmilovic – Kad je svet imao brkove, slika tate Zorana, sad sto se tata preziva I Radmilovic nema puno veze, dobicete uvid u jednu drugu stranu poznatog glumca I sasvim sigurno do kraja zivota o njemu tako misliti, simpaticno secanje cerke na oca, zene na supruga I uopste povratak u osamdesete koje se ni za koga od nas vise nece ponoviti, al cemo ih se svi secati….nista specijalno, knjizevno suplje, al mami osmeh, pa treba citati.

Kad ovo budes citala
– prica kao prica boza, ali poruke koje otac salje cerki su toliko slatke I toliko ocinski tople, da sam resila da knjigu sacuvam I da je dam cerki na citanje kad malo stasa, ima tu puno slatkih saveta. Ciljna grupa ove knjige …pojma nemam…

Dobro ste me podsetile da imam Jedan dan, pocela sam da citam nocas.
Sad odo I necu doci opet duuuuuugo…al imajte na umu spemerke najgore…samo vas posmatram :D

:heart:

Kad me sad šlog nije udario.....

1.Imam ja ovo. Namirisala sam da vredi. :)

Čitam u busu Pisac u najam, i ima jedna, 2.mnogo me podseća na Modernu Pevačicu. :zcepanje: Ne čitam je kod kuće jer je zgodna za tašnu. Počela sam sinoć Zlatno runo, kuukuu, pa se pitam, što ne preskočim prvih 50 strana pa da ko čovek nastavim lepo da čitam. :think:
Danas ništa osim matematike. 3.Kad li će da prođu ovi pismeni zadaci...:(
1.Nismo ni sekunde sumnjali :lol:
2.Ne prizivaj to, zivota ti :roll:
3.I ja kazem :evil:

Jao Mirkaaaaa:kiss::cvet:
@tema: Pročitala sam Knjigu o groblju i mogu reći da mi se dopala, posle Lauševića ne mogu ni na šta "jače" da se koncentrišem. Moram da kažem da sam u nedostatku njegovog drugog dela krenula da gledam sve njegove filmove koje mogu da nađem na internetu, uh dušu mi razgali. Ovaj moj će totalno da me se odrekne:whistling:. Danas sam gledala "Šmekera", da nema njega film bi bio puki sex+tuča, al ovako sam samo uzdisala:zaljubljena:

Zenskeeeeee :heart:

Bas ste mi se raspisale :brus:

Citam vas s vremena na vreme ali od mojih malih gremlina ne stignem da napisem neko slovo :rumenko:
Vidim citate , kod Dane ima novost :zag:,a da videh i novost u imenima , cak ne mogu sve novine da nabrojim sta ih je :D

Procitah "Kinesko-engleski recnik za ljubavnike" ,pisalo se za nju jer odavde sam je i stavila na spisku i nije losa, ma dopala mi se.U medjuvremenu kod nas u biblioteci stigle knjige od Agate Kristi, sta cu nju bih mogla dan noc da citam, opusta me samo tako,neki raniji radovi, uglavnom sto ja nisam citala pa sam nalegla na njih dok zalihe trajale :lol: i naletela slucajno na neku Ednu O' Brien za koju do tada nisam cula pa kako sam uzela jednu tako sam posle serijski nastavila sa njom bas mi se dopala ili mi u pravom trenutku legla, ne znam sta je."Provincijalke","Zelenooka devojka" i "Devojke u sretnoj bracnoj luci".Bas me zanima da li je neka od vas nju citala ili ja kasnim ko' po obicaju jer su prilicno davn napisane.:think:
A da procitah i "Losa karma" od Davida Zafira laganica prava za opustanje ,protkana malo humorom .
Bas me zanima kako ce se Mirki dopasti " Jedan dan", posto procitah da Dani nije, Dano sve ti je oprosteno ,,,sada :rtfm: :zag:

P.S. Ja inace nesto ne volim Zarka Lausevica ali citajuci vas bas ste me zaintrigirale :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back