lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Dobro Gorski vijenac, al epsku poezijuDrage drugarice clanice, poslednjih dana vas nesto citam na preskok, al nije mi promakla najvaznija vest, Dano cestitaaaaam![]()
da ste zdravi sto godina, sve drugo cemo lako
Pamuka vratila u bibliotekukoncentracija zakazala. Reko duzmem dobnovim neko gradivo, pa se pitam STA CU STA CU???
i reko aj Gorski vijenac, to je cista pamet. Sto ja volim pomenuto delo i narodnu epsku poeziju i Smrt Smail age Cengica, pa to je neopisivo. Uzivala tako posteno i onda mi dragi kupio Corbinu knjigu i to procitah za dan. Da se razumemo, sta god radio kod mene ima kredit za ono uzivanje dok sam skakutala po Becu i pevala avionu slomicu ti krila sa 4 godine, a i ima jebitacnih(da proste svi fini)tekstova, narocito ljubavnih. I sad se opet pitam STA CU STA CU? Inace, zavidim Radi na Mesi za 1000din i Dragoncice ja sam gledala film
Usamljenost prostih brojevai to je bilo mnogo mucno iskustvo i za mene i moju drugaricu uprkos odlicnoj glumi i reziji. Svi psihicki problemi su na gomili, uzas. Sve neki strasno nesrecni ljudi i jos gore, deca. Nadam se da je knjiga bolja.

Pa to je bas retko međ obicnim svetom. Bas mi je drago da medju nama ima i onih koji vole ovako netipicne stvari.
Moram priznati da dok citam tu poeziju (to samo ako moram nesto zbog sestrica), imam Crnog Gruju u glavi

A dok sam svojevremeno morala da citam, citala sam i tobož shvatala na onaj zadati nacin.
da ste zdravi sto godina, sve drugo cemo lako 
i reko aj Gorski vijenac, to je cista pamet. Sto ja volim pomenuto delo i narodnu epsku poeziju i Smrt Smail age Cengica, pa to je neopisivo. Uzivala tako posteno i onda mi dragi kupio Corbinu knjigu i to procitah za dan. Da se razumemo, sta god radio kod mene ima kredit za ono uzivanje dok sam skakutala po Becu i pevala avionu slomicu ti krila sa 4 godine, a i ima jebitacnih(da proste svi fini)tekstova, narocito ljubavnih. I sad se opet pitam STA CU STA CU? Inace, zavidim Radi na Mesi za 1000din i Dragoncice ja sam gledala film 

volim ga sto je surovo realan i bez dlake na jeziku
?
precesljaj gomilicu i