Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste da krajnji sud o knjizi nije isti ali se u svemu slazem sa napisanim.

Sve mi je bilo i blisko i ocekivano,mnogo bih vise emocija unela u opis da se sve odvijalo drugacije.Mozda mi je zbog toga prosecna,jer mi nije otkrila nista novo,vec mi je sve bilo potpuno prirodno i normalno i nista me nije navelo na razmisljanje.
Slično sam doživela knjigu, kao Emocija...
Volim da citam tvoje utiske,cak i onda ako se ne slozimo u svemu,bitno je da se razumemo :zag:
Takođe :zag:

• Podržavam
Reactions: Em.
Oooo, drage moje, hvala vam puno na lepim recima :hvala::hvala::hvala:

Ma nije mi nikakav problem da vam posaljem spisak koji vec posedujem.
Sredila sam ga po svome, moglo bi tu jos da se sredjuje, po nesto mozda bas i ne pripada kategoriji u koju sam ga stavila, ali sve u svemu nije los. Ima nekog smisla, i lakse mi je da se snadjem kada hocu nesto da citam. Nadam se da ce i vama pomoci, a vi mozete da ga sredite po svome i da ga dalje sredjujete dalje kako hocete... Uostalom, imate pocetni kapital :mrgreen:

Kome nisam poslala poslacu kasnije.
I samo da dodam, za one kojima to nisam napisala, naslovi koji su podvuceni su naslovi koji imaju za mene prioritet kada trazim knjigu.

PS. Pa nema me, ja hocu zimus da jedem podvarak, a kupus sam nece da uskoci u bure :lol:

čini mi se da sam ovde odnekog čula za vodu za slonove i moji su utisci da je ono jedno neverovatno dosadno cirkusko sranje.

Ja ne bih rekla da je bas sr... ali svakako ni na mene nije ostavila neki narocit utisak, a svakako ne onako dobar kako sam ocekivala. Ovako ostaje u kategoriji onih knjiga za koje mi nista ne bi falilo i da ih nisam procitala. Nekako mi je bila, da citiram Mirku, tj. njenog tatu - trt

trt :)))
meni je bilagubljenje vremena, redak primer da sam stvarno ne volela knjigu i za vreme čitanja a i posle toga
nekako mi se nikada nije svidelo kad žena piše u muškoj ja formi a obratno ume da bude i dobro

Hvala na podrsci Rale ali dzaba, nista bez spiska... A i to sa vencanjima mi ne ide a vidi kakvog je djuvegiju Lamar izabrala. Pa kako da je ne voles! ;)

Cenim da lamar stavlja svadbarski kupus.;)
:think: Dal ce biti dosta ovo jedno bure?
:think: Ma pitacu djuvegliju :lol:

PS. Ako jos neko hoce ovaj moj mukotrpno
smilie_girl_127.gif
pravljen spisak, slobodno neka kaze, jer ja se ne bih nametala :flert: a rado cu ga poslati.

E ljudi, ja uopste ne volim cirkus. Pojma nemam zasto.
Niti sam ikada bila, niti sam zelela da idem, niti volim knjige ili filmove u kojima je radnja vezana za cirkus.
Eto ta Voda za slonove, kao sto vidite vi koji imate moj spisak, nije na spisku. Jedino vezano za cirkus sto volim je ona Doletova pesma Odlazi cirkus...

Iju, meni je baš bila odlična! Ne znam, baš me onako zagolicala, tema mi je interesantna, lepo pisana, slonicu sam odmah zavolela:heart:. Zato je valjda i zanimljivo što smo sve tako različite a opet tako slične;). Mislim svako sa svakim ima neku istu omiljenu knjigu, ali isto toliko ima i razmimoilaženja u ukusima.

Meni se Voda za slonove svidela. I Ćirjanićka je pisala u muškom rodu ovo poslednje što sam pročitala, i to mi se dopalo. I Bobićkin roman u muškom rodu, Tvoj sam, mi se dopao. E, trt, mrzite me, baš me briga.

Meni se Voda za slonove svidela. I Ćirjanićka je pisala u muškom rodu ovo poslednje što sam pročitala, i to mi se dopalo. I Bobićkin roman u muškom rodu, Tvoj sam, mi se dopao. E, trt, mrzite me, baš me briga.

Rale mi tebe necemo mrzeti makar naizust naucila sabrana dela Bobic-Mojsilovic, Vesne Radusinovic i Isidore Bjelice zajedno! I ne samo da te necemo zamrzeti nego te naprosto obozavamo :heart: Ne bi ovo bila nasa Biblioteka bez tebe :cmok2:

E ljudi, ja uopste ne volim cirkus. Pojma nemam zasto.
Niti sam ikada bila, niti sam zelela da idem, niti volim knjige ili filmove u kojima je radnja vezana za cirkus.
Eto ta Voda za slonove, kao sto vidite vi koji imate moj spisak, nije na spisku. Jedino vezano za cirkus sto volim je ona Doletova pesma Odlazi cirkus...

Isto,jedina razlika je sto sam jednom odvela decu i imala sam srece,nije se ni njima svidelo.A volim i Djoleta.;)

Ps.ja ne podnosim ni zooloske vrtove.:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back