Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ću sada da rešim sudoku u Blic ženi, pa ću da dobijem jedne.:rotf:

Ja imam ovakve bas,samo su bez dioptrije.
ClicReaders.ClicReadersDenimBlue.19550.jpg

:zag:
Tesi me nego kako....
Nego,videh danas Slepog ubicu,ovde u knjizari.
Jeste za tu knjigu sve komentarisale kako su sitna slova?
Ako jeste,e ovde nisu :lol:
OK je za citanje,al' je debela :eek: poprilicno i kosta 19,90eur......:confused:

Pa vidi na amazonu americkom ima za 1 cent plus shipping (koriscene, stanje acceptable ili good, ukupno $4).
http://www.amazon.com/gp/offer-list...&ie=UTF8&qid=1318700611&sr=1-1&condition=used

Na britanskom 2.81 funta najniza cena, isto za koriscene.
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-li...&ie=UTF8&qid=1318700294&sr=1-1&condition=used

Ja jos ne nosim cvikere, mada ne znam kako posto godinama po ceo dan buljim u neke ekrane.

edit: Au al ja sporo kuckam, vi vec stigle do kiselog kupusa (sad mi se jedu sarme:besna:). Odoh zenske malo napolje, ovde je divan dan. Nista od citanja do veceras :bye:

Poslednja izmena:
Hocemo li da gledamo Sotru-Mir-Jam veceras?
Mislim ja hocu.

Jao ja sam te knjige taaaaako volela kad sam bila tinejdzerka. I sad sam skoro (tipa pre 2 godine) ponovo citala "Samac u braku", ta mi je bila omiljena, i tako sam se raznezila za tim vremenom i jezikom i vrednostima i nacinima zabave. Ali nesto, bas zato sto su mi te knjige tako drage i nostalgicne, smeta mi da gledam glumce kako to izgovaraju, nekako volim da zamisljam...

Ja taman htela da se uključim u razgovor, kad sve odoste da gledate Mir-Jam, pa otišla i ja. Sad su reklame pa da iskoristim (pošto mi se ne ide u wc :zper:) Ja sam sve to pročitala u osnovnoj i početkom srednje škole, a ponešto i kasnije. I sad ne znam da li se radi o istom delu, ali zar se sestra koja se ovde zove Milena (Sloboda Mićalović) nije zvala Miomira?! Zapamtila sam tako lepo i neobično ime. A možda je Miomira bila u nekom drugom romanu.

Ja taman htela da se uključim u razgovor, kad sve odoste da gledate Mir-Jam, pa otišla i ja. Sad su reklame pa da iskoristim (pošto mi se ne ide u wc :zper:) Ja sam sve to pročitala u osnovnoj i početkom srednje škole, a ponešto i kasnije. I sad ne znam da li se radi o istom delu, ali zar se sestra koja se ovde zove Milena (Sloboda Mićalović) nije zvala Miomira?! Zapamtila sam tako lepo i neobično ime. A možda je Miomira bila u nekom drugom romanu.

Jeste bila Miomira, i meni je to tako bilo romanticno starinsko ime. I NIno(slav) :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back