Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Katarina, eno komentara pre par stranica...onako, ne znam koliko je za kupovinu, pre za biblioteku, ako pozajmljuješ. Normalna cena joj je 1000 din, za te pare bolje nešto drugo uzeti.
Pamuk ooodličan.
Bela kraljica dobra, ali ne najbolje od Gregorijeve, Crvena kraljica je nova, ja planiram da je kupim bez obzira kakva je, da kompletiram Gregorijevu, jelte....
Teodora, upravo čitam, dobra.
Od Trejsi Ševalije sam čitala Minđušu i još nešto, ne sećam se šta, ona je meni onako.
Hvala puno:heart:
Ja sam od Trejsi procitala Minjusu i Plameni sjaj i obe su mi se svidele,svidja mi se njen stil:)

Devičanski plavo je na mene ostavila jak utisak. Kupi slobodno ako imaš jak želudac.
Katarinu i Zovem se crveno imam, ali nisam još pročitala.
Uzecu onda sigurno Devicanski plavo.
Hvala:heart:

Čitala sam Izuzetna stvorenja od Trejsi Ševalije, meni se svidela, ali ne bih ti preporučila da je kupiš, možda pre da je uzmeš iz biblioteke.

Hvala puno:heart:
Ja ne uzimam knjige iz biblioteka:rumenka:,ili kupim ili uzmem od mame ili drugarica,rodbine.....

Stavila sam na spisak i jos Igra karata u Kairu i Mama Leone-uspele ste da mi zagolicate mastu:D

Sweet Cake, mislim da se više isplati kupiti direktno u Laguninoj knjižari, nego na Sajmu. Jedino možda uzmem Izuzetna stvorenja da bih dobila potpis autorke koja je gost ove godine. Uzgred, je li neka kupila časopis Grazia uz koji se prodaje Devojka s bisernom mindjušom?Kakvo je izdanje tj. oprema?
Kod mene zastoj s čitanjem, ne znam šta bih...

Je l ove godine Sajam počinje u nedelju - 23.10.? Mislim baš je nedelja prvi dan?
Znam da je obično od ponedeljka, pa nekad produže i na idući ponedeljak - a sad se na sva zvona priča kako traje jedan dan duže, pa rekoh da proverim, jer mogu samo vikendom da odem, a ove godine može da se desi da budem van zemlje, pa ću morati prvog dana, ako je nedelja.
I ako je neka bila prvog dana - je l' bude najgora gužva?

Anáriel tnx:heart:

Pus in Boots videcu sta ce da stave na snizenje,vise se isplati preko sajta uzeti tih dana dok traje sajam,jer je postarina 100din,a na sajmu ulaz 250din.Mada ja volim bas da odem jer tamo ima puno izdavaca koji nisu samo Laguna,videcu:confused:

Kerefeka pocinje 23 oktobra i mislim da ce prvi dan biti bas guzva,jos je taj dan i jeftinija karta,valjda 100 din pa ce mnogi to iskoristiti,al ne pocinje ujutru nego nesto popodne:)

Na sajmu su uslovi u Laguni isti kao i u knjižari. Prema tome, ne treba kupovati na sajmu ukoliko u svom gradu imate njihovu knjižaru. Bolje nešto drugo, što je s popustom većim nego obično. Isto važi i za Alnari, samo što oni obavezno izbace i neke naslove sa ogromnim popustom. Ja od njih proberem na licu mesta.:) Ume i M&M tako da spusti cenu nekih naslova, ali to je sve bingo.

Najbolje da vaši spiskovi broje po stotinak naslova, pa selektujte na terenu.:lol:

Anáriel tnx:heart:

Pus in Boots videcu sta ce da stave na snizenje,vise se isplati preko sajta uzeti tih dana dok traje sajam,jer je postarina 100din,a na sajmu ulaz 250din.Mada ja volim bas da odem jer tamo ima puno izdavaca koji nisu samo Laguna,videcu:confused:

Kerefeka pocinje 23 oktobra i mislim da ce prvi dan biti bas guzva,jos je taj dan i jeftinija karta,valjda 100 din pa ce mnogi to iskoristiti,al ne pocinje ujutru nego nesto popodne:)

Uf, to mi nikako ne odgovara...mislim popodne...Ništa, videću da se drugačije organizujem.Hvala na informaciji, još bih poranila da imam više vremena...

Na sajmu su uslovi u Laguni isti kao i u knjižari. Prema tome, ne treba kupovati na sajmu ukoliko u svom gradu imate njihovu knjižaru. Bolje nešto drugo, što je s popustom većim nego obično. Isto važi i za Alnari, samo što oni obavezno izbace i neke naslove sa ogromnim popustom. Ja od njih proberem na licu mesta.:) Ume i M&M tako da spusti cenu nekih naslova, ali to je sve bingo.

Najbolje da vaši spiskovi broje po stotinak naslova, pa selektujte na terenu.:lol:

Slažem se sa konstatacijom u vezi izdavačkih kuća...Pretpostavljam da će i Laguna imati neku Sajamsku akciju - bilo je i prošle godine - i uzela sam samo ono što je bilo jeftinije nego sa mojim maximalnim popustom i onih 10% na tri knjige...ostalo nikad ne kupujem na Sajmu...

E sad, mi koji možemo samo vikendom - do vikenda se sve ono što je baš, baš povoljno rasproda - kao ona Okeanova akcija po 100 i 200 rsd - dok sam ja dočekala vikend, ničeg nije bilo...

Ali naravno moglo je da se nadje povoljnih naslova drugih izdavača, koje ovako nemamo priliku da kupujemo...Uvek se trudim da stavim akcenat na njih...

Ove godine ću pročešljati šta je na sniženjima i napraviti spisak, ako je jeftinije od popusta koje imam ( mislim, ako izbace unapred kao Laguna i Alnari prošle godine), zatim ono što obavezno tražim,i ono što želim, pa lagano......
I razmišljam da ove godine odem SAMA - da me više niko ne požuruje i hvata na glad, žedj, gužvu, nervozu....Nego lepo redom za svoj groš i uživanciju....
Jer ako je dečko, njemu je to smor - daj kupi šta si planirala i idemo, šta sad tu ima ceo dan da se vrtimo,a ako je neko ko je ljubitelj knjige vuče na svoju stranu, prošli put su deca koju smo povele kukala.....tako da...znam šta mi valja činiti.Ako neko bude hteo da se pridruži - može - ali bez obaveza i koliko kome prija, pa kud koji....

Iskusno, iskusno, nema šta!;) Za sva pitanja i informacije u vezi kupovine/nabavke knjiga obratite se našem stručnjaku:cmok2:

Mnogo sam srećna, uzela sam iz biblioteke trilogiju Kći sreće - Portret u sepiji - Kuća duhova:klap::zurka:

Ja mislim da se Laguna i Alnari za vreme sajma najvise isplate ili direktno u knjizari(ako ste usput)ili narucivanje preko neta,jer u vreme sajma njima je akcija i u knjizari i na netu,e sad Sajam je zanimljiv zbog drugih izdavaca do kojih je teze doci.

Elem,procitala sam Zenski Rodoslov i bas mi se svidela knjiga,prvi deo me je malo smorio,nekako mnogo mucan,bila sam zamalo tu odustala,i nisam je citala par dana,onda rekoh aj opet da pokusam i onda sam je "progutala" za dva dana.Tuzna knjiga i surovo istinita:sad2:
Znam da ste je svi ovde citali,al rekoh da kazaem i ja svoje vidjenje:)

Iskusno, iskusno, nema šta!;) Za sva pitanja i informacije u vezi kupovine/nabavke knjiga obratite se našem stručnjaku:cmok2:

Mnogo sam srećna, uzela sam iz biblioteke trilogiju Kći sreće - Portret u sepiji - Kuća duhova:klap::zurka:

:worth: blago tebi :klap: Ja sam u stvari čitala samo Kuću duhova.

Ja mislim da se Laguna i Alnari za vreme sajma najvise isplate ili direktno u knjizari(ako ste usput)ili narucivanje preko neta,jer u vreme sajma njima je akcija i u knjizari i na netu,e sad Sajam je zanimljiv zbog drugih izdavaca do kojih je teze doci.

Elem,procitala sam Zenski Rodoslov i bas mi se svidela knjiga,prvi deo me je malo smorio,nekako mnogo mucan,bila sam zamalo tu odustala,i nisam je citala par dana,onda rekoh aj opet da pokusam i onda sam je "progutala" za dva dana.Tuzna knjiga i surovo istinita:sad2:
Znam da ste je svi ovde citali,al rekoh da kazaem i ja svoje vidjenje:)

I treba da ga kažeš, bez obzira ko je čitao.

Mnogo sam srećna, uzela sam iz biblioteke trilogiju Kći sreće - Portret u sepiji - Kuća duhova :klap::zurka:
Imas zagarantovan bas dug period za uzivanje
smilie_girl_276.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back